Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bakfiets test

Bakfietsen zie je steeds vaker in het verkeer. Het zijn dan ook handige fietsen waarmee je veel kunt meenemen. Vooral ouders met meerdere kinderen zijn dol op de bakfiets. Wat is de beste bakfiets? Hier hebben we de testen van bakfietsen verzameld.

Testen van bakfietsen


Vooralsnog gaat het om één bakfiets test. Meer tests volgen.Moderne bakfietsen

De bakfiets is één van de oudste soorten fietsen. Ooit werd de bakfiets vooral door winkeliers en ondernemers gebruikt als voorloper van de bestelauto. Die toepassing kom je nauwelijks nog tegen. Tegenwoordig zijn het vooral ouders van meerdere kleine kinderen die de bakfiets gebruiken, Vooral in de buurt van lagere scholen worden de bakfietsmoeders veel gesignaleerd.

Babboe, Cangoo, Johnny Loco, Urban Wheelz, maar ook Gazelle en Popal zijn populaire bakfiets-merken. Kijk naar eens op Beste Bakfiets Kopen wat de belangrijkste winkels op dit gebied allemaal online aan bakfietsen aanbieden.

Deze moderne bakfietsen zijn lang niet zo lomp en onhandelbaar als de oude klassieke bakfiets. Het zijn tweewielers of driewielers met een groter achterwiel en een bakgedeelte dat kan draaien. Zo stuur je makkelijk een bocht in met je bakfiets.

Waarom een bakfiets?

Een groot voordeel van een bakfiets is de stabiliteit. Je kunt gerust een vak vol kinderen laden. Je stapt op en rijdt weg. Ook met een zware lading (zoals meerdere kinderen) fietst een moderne bakfiets licht. En de kinderen vinden het alleen maar leuk.

Veilig is zo'n bakfiets ook. Kinderen en boodschappen gaan in de bak zonder kans dat je onderuit gaat.

Elektrische bakfiets

Geen fiets leent zich zo goed voor een e-bike toepassing als de bakfiets. Met een elektrische bakfiets gaat het transporteren van zware vrachtjes helemaal makkelijk, ook over langere afstanden. Steeds meer verkochte bakfietsen zijn dan ook een elektrische bakfiets.

Kijk bij het bovenstaande Beste Bakfiets Kopen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.