Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste veiligheidsbril (beste klusbril)

Redactie     21:10    

Met een veiligheidsbril bescherm je je ogen tegen stof, splinter, spatten, vonken en andere narigheid. Maar de beste veiligheidsbrillen blinken ook uit in draagcomfort en een helder zicht. Hier kijken we naar de beste veiligheidsbril uit de test.


Bij een grote test van veiligheidsbrillen in Duitsland werd de Uvex Ultrasonic als beste koop getest. Uvex is een toonaangevend bedrijf in professionele veiligheidsprodukten. Met de Uvex Ultrasonic maken ze ook de beste klusbril.

Deze beste veiligheidsbril is in Nederland bij Bol.com te koop (kijk hier voor hun aanbiedingen van Uvex veiligheidsbrillen).


Beste veiligheidsbril: Uvex Ultrasonic

Maar wat maakt de Uvex Ultrasonic tot de beste veiligheidsbril? Dat is een combinatie van vele factoren. Want deze beste klusbril heeft veel sterke punten. Laten we ze hieronder op een rijtje zetten.
  • Bijzonder krasvrij
  • Glazen beslaan niet door zeer goede ventilatie
  • Het glas vertekent kleuren niet
  • Geschikt voor brildragers
  • Verstelbaar
  • Geschikt als lasbril
  • Zeer hoog draagcomfort
  • Door het toepassen van harde en zachte componenten irriteert deze veiligheidsbril niet bij het dragen, ook niet bij langdurig gebruik.
  • Een heel breed gezichtsveld, het betreft een ruimzichtbril
  • Sportief design en verkrijgbaar in meerdere kleuren

Bij de Duitse vergelijkende test haalde de Uvex Ultrasonic de maximaal te behalen 5 sterren. Goed voor een Zeer Goed en bovendien Beste Koop. De Uvex Ultrasonic is een heel betaalbare veiligheidsbril. Het kan altijd goedkoper, maar dan heb je wel een klusbril die irriteert en waardoor je veel slechter ziet. Deze beste veiligheidsbril is een kleine maar zeer goede uitgave die veilig klussen een stuk aangenamer maakt.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste veiligheidsbril in diverse kleuren.

Zie ook: Meer testen gereedschap


Samenvatting:
Uvex is vooral bekend om zijn skibrillen maar Uvex maakt ook goede veiligheidsbrillen en goede klusbrillen. De beste klusbril / veste veiligheidsbril uit de test is de Uvex Ultrasonic die in een Duitse test van veiligheidsbrillen de hoogste score haalde. Hierboven alle informatie een aanbiedingen van deze beste veiligheidsbril uit de test en van andere goede klusbrillen en goede veiligheidsbrillen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.