Beste veiligheidsbril (beste klusbril)

De beste veiligheidsbril uit de test en andere goede veiligheidsbrillen. Met aanbiedingen.

Uvex: beste veiligheidsbril / beste klusbril

Met een veiligheidsbril bescherm je je ogen tegen stof, splinter, spatten, vonken en andere narigheid. Maar de beste veiligheidsbrillen blinken ook uit in draagcomfort en een helder zicht. Hier kijken we naar de beste veiligheidsbril / beste klusbril uit de test.

Bij een grote test van veiligheidsbrillen in Duitsland werd de Uvex Ultrasonic als beste koop getest. Uvex is een toonaangevend bedrijf in professionele veiligheidsprodukten. Met de Uvex Ultrasonic maken ze ook de beste klusbril.

Deze beste veiligheidsbril uit de test is in Nederland online koop. Hieronder vind je deze beste veiligheidsbril / klusbril en een overzicht met alle klusbrillen, vuurwerkbrillen en andere veiligheidsbrillen waaruit je snel en makkelijk je persoonlijk beste veiligheidsbril kunt selecteren.


Uvex veiligheidsbril / klusbril

Uvex veiligheidsbril / Uvex klusbril

Beste veiligheidsbril: Uvex Ultrasonic

Maar wat maakt de Uvex veiligheidsbril tot de beste veiligheidsbril en beste klusbril? Dat is een combinatie van vele factoren. Want deze beste klusbril heeft veel sterke punten. Laten we de kenmerken van deze beste veiligheidsbril van Uvex hieronder op een rijtje zetten.
  • Bijzonder krasvrij
  • Glazen beslaan niet door zeer goede ventilatie
  • Het glas vertekent kleuren niet
  • Geschikt voor brildragers
  • Verstelbaar
  • Geschikt als lasbril
  • Zeer hoog draagcomfort
  • Door het toepassen van harde en zachte componenten irriteert deze veiligheidsbril niet bij het dragen, ook niet bij langdurig gebruik.
  • Een heel breed gezichtsveld, het betreft een ruimzichtbril
  • Sportief design en verkrijgbaar in meerdere kleuren

Uvex veiligheidsbril / Uvex klusbril

Uvex veiligheidsbril / Uvex klusbril


Bij de Duitse vergelijkende test haalde de Uvex Ultrasonic de maximaal te behalen 5 sterren. Goed voor een Zeer Goed en bovendien Beste Koop. 

De Uvex Ultrasonic is een heel betaalbare veiligheidsbril. Het kan altijd goedkoper, maar dan heb je wel een klusbril die irriteert en waardoor je veel slechter ziet. Deze beste veiligheidsbril is een kleine maar zeer goede uitgave die veilig klussen een stuk aangenamer maakt.

Uvex is een fabrikant die naam heeft gemaakt met zijn wintersportbrillen. De skibrillen van Uvex behoren tot de beste brillen voor de wintersport. Dat kun je goed zien aan het design, maar ook aan het hoge draagcomfort en de zeer goede kwaliteit van hun veiligheidsbril / sportbril / vuurwerkbril.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste veiligheidsbril in diverse kleuren.

Meer goede veiligheidsbrillen

We adviseren de Uvex veiligheidsbril. Deze bril is niet voor niets tot beste veiligheidsbril / beste klusbril/ beste vuurwerkbril getest. Maar er zijn meer goede fabrikanten die veiligheidsbrillen maken. In het bovenstaande overzicht met alle veiligheidsbrillen vind je ze allemaal. Zoals de eveneens goede veiligheidsbrillen van Bollé, DeWalt, Swiss Eye, 3M en Würth.

Zoek je een veiligheidsbril, klusbril of werkbril voor bepaalde specifieke werkzaamheden die om extra bescherming vragen, dan kun je dat in het overzicht met aanbiedingen alle veiligheidsbrillen aangeven. Je kunt bijvoorbeeld aanvinken dat je een specifieke veiligheidsbril voor mechanische werkzaamheden zoekt, een veiligheidsbril voor bij het werken met chemische middelen of een veiligheidsbril die je beschermt bij thermisch werk.

Ook kun je aangeven dat je de beste veiligheidsbril met lasfilter zoekt of een veiligheidsbril met een bepaalde beschermtint.


Zie ook: Meer testen gereedschap

Foto's: Uvex veiligheidsbrillen


Samenvatting:
Uvex is vooral bekend om zijn skibrillen maar Uvex maakt ook goede veiligheidsbrillen en goede klusbrillen. De beste klusbril / beste veiligheidsbril uit de test is de Uvex Ultrasonic die in een Duitse veiligheidsbril test de hoogste score haalde. Hierboven alle informatie een aanbiedingen van deze beste veiligheidsbril uit de test en van andere goede klusbrillen en goede veiligheidsbrillen zoals een Bollé veiligheidsbril. Ook kun je de daar je beste veiligheidsbril met lasfilter, beste slijpbril of andere specifieke beste werkbril vinden.