Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste weerstation en beste koop

Redactie     16:10    

Met het beste weerstation uit de tests van weerstations ben je helemaal op de hoogte van het weer. Niet alleen de temperatuur, maar ook de windrichting, de windsnelheid, de luchtdruk, de neerslag en zelfs de gevoelstemperatuur. Naast dit beste weerstation hebben we ook de beste koop voor je.

beste weerstation test

Het beste weerstation, de Alecto WS-4800, blinkt uit door veelzijdigheid. Je kunt zowel binnen als buiten het klimaat meten, en dit weerstation brengt veel in kaart.


De Alecto WS-4800 is voordelig online te koop. Kijk maar bij de aanbiedingen Alecto weerstations.

Beste weerstation: Alecto WS-4800 

Voor circa 100 euro koop je een digitaal weerstation dat enorm veel mogelijkheden heeft voor deze prijsklasse. Op de mast plaats je tal van sensoren. Deze meten wind, neerslag, temperatuur, luchtvochtigheid en meer. Alle informatie wordt weergegeven op een een groot verlicht display. Daarop zie je onder andere animaties die in beeld laten zien wat het weer gaat doen. Je eigen buienradar in de tuin!

beste weerstation

De Alecto WS-4800 bestaan uit een basisstation en een binnenstation. Je brengt dus ook het klimaat binnen in kaart. Beide stations staan draadloos met elkaar in contact.


Beste koop: Alecto WS-2200

Hoewel het bovenstaande beste weerstation absoluut niet duur is hebben we ook nog een goedkoop alternatief voor wie niet veel geld aan een weerstation wil uitgeven. Ook dit betreft een Alecto weerstation. De Alecto WS-2200, de beste koop van deze test, is eveneens te vinden bij de bovengenoemde aanbiedingen van Alecto weerstations. 

beste weerstation alecto beste koop
De Alecto WS-2200 kost maar de helft van de best geteste Alecto WS-4800. Natuurlijk merk je dat wel aan de mogelijkheden. Dit weerstation meet de binnentemperatuur en buitentemperatuur en onthoudt de hoogste en laagste waarden. Ook geeft het weerstation een weersvoorspelling. Maar wind en neerslag worden bijvoorbeeld niet gemeten. 

Kijk bovenaan bij de Alecto aanbiedingen voor alle informatie en actuele prijzen van deze twee beste weerstations en andere goede weerstations.Onderwerp:
Zoek je het beste weerstation? Alecto weerstations komen keer op keer als beste weerstation uit de test. Hierboven vind je het beste weerstation en de beste koop uit de weerstation test. Beide beste weerstations zijn van Alecto.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.