Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste weerstation en beste koop

Redactie     19:27    

Met het beste weerstation uit de tests van weerstations ben je helemaal op de hoogte van het weer. Niet alleen de temperatuur, maar ook de windrichting, de windsnelheid, de luchtdruk, de neerslag en zelfs de gevoelstemperatuur. Naast dit beste weerstation hebben we ook de beste koop voor je.

beste weerstation test

Het beste weerstation, de Alecto WS-4800, blinkt uit door veelzijdigheid. Je kunt zowel binnen als buiten het klimaat meten, en dit weerstation brengt veel in kaart.


De Alecto WS-4800 is voordelig online te koop bij de Thermostaatstore en andere aanbevolen winkels op Beste Weerstation Kopen. Je vind daar ook een Weerstation Top 10 en een Weerstation Keuzehulp.

Beste weerstation: Alecto WS-4800 

Voor minder dan 100 euro koop je een digitaal weerstation dat enorm veel mogelijkheden heeft voor deze prijsklasse. Op de mast plaats je tal van sensoren. Deze meten wind, neerslag, temperatuur, luchtvochtigheid en meer. Alle informatie wordt weergegeven op een een groot verlicht display. Daarop zie je onder andere animaties die in beeld laten zien wat het weer gaat doen. Je eigen buienradar in de tuin!

beste weerstation

De Alecto WS-4800 bestaan uit een basisstation en een binnenstation. Je brengt dus ook het klimaat binnen in kaart. Beide stations staan draadloos met elkaar in contact.


Beste koop: Buienradar BR-800

Hoewel het bovenstaande beste weerstation absoluut niet duur is hebben we ook nog een goedkoop alternatief voor wie niet veel geld aan een weerstation wil uitgeven. Deze beste koop wordt uitgebracht onder het label van de bekende website Buienradar. Deze set van een buitenmeter en een binnenmeter brengt temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk op het display in beeld.

beste koop weerstation
Leuk is de animatie Helga de Leur die je aan de hand van de verzamelde gegevens een weersvoorspelling geeft.

De informatie is beknopter dan die van de bovenstaande Alecto, het beste weerstation uit de test. Wind en neerslag worden bijvoorbeeld niet gemeten. Maar dit weerstation kost dan ook nog geen vier tientjes.

Kijk bovenaan op Beste Weerstation Kopen voor alle goede weerstations en de prijzen.

Getest door: Thermostaatstore
Publicatie test: november 2017

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.