Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste weerstation (met windmeter), beste koop en andere goede weerstations

Het beste weerstation en de beste koop uit de test van weerstations. Plus de beste koop en het best geteste slimme weerstation. Met aanbiedingen van meer goede weerstations.

Beste weerstation test Alecto

Met een goed weerstation krijg je niet alleen informatie over het weer buiten, maar ook over de temperatuur en luchtvochtigheid binnen. Hier kijken we naar de beste van deze weerstations.

De meeste  van deze beste weerstations zijn digitaal en beschikken over een sensor buiten die draadloos in verbinding staat met het weerstation binnen. Het binnenklimaat wordt door het weerstation zelf in kaart gebracht. Deze plaats je dus in de ruimte waar je metingen van wil hebben.

Aanbiedingen alle goede weerstations

In het overzicht beste weerstations vind je alle weerstations met een vijf sterren waardering. Al deze weerstations meten binnen en buiten. Hieronder brengen we een aantal van deze beste weerstations onder de aandacht.Beste weerstation met professionele mogelijkheden: Alecto WS-4800

Het Alecto WS-4800 weerstation is het beste weerstation uit de test. Dit weerstation biedt de mogelijkheden van een professioneel weerstation. Je plaatst dit weerstation binnen en een draadloze sensor buiten. 

Theoretisch is het draadloze bereik 100 meter, dat is altijd onder gunstige omstandigheden, bijvoorbeeld zonder muren, maar het is geen probleem als je dit weerstation in de huiskamer hebt staan en de sensor op een bovenverdieping aan de buitenmuur hebt hangen of deze buiten op het schuurtje plaatst. 

Het bereik is voor normaal gebruik altijd voldoende.

Kijk voor de actuele lage prijs en alle specificaties bij de aanbiedingen Alecto weerstations.

Beste weerstation test Alecto

Beste weerstation test: Alecto (met windmeter)

Weerstation met windmeter
Als één van de weinige weerstations beschikt dit beste weerstation van Alecto over een windmeter. Het weerstation meet temperatuur, windsnelheid, luchtvochtigheid en neerslag. Ook geeft het Alecto weerstation een weersvoorspelling. 

Dit beste weerstation voor thuis is te koop in de kleuren wit en zwart.

Zowel het weerstation als de buiten-unit werken op batterijen. Kijk bij de bovenstaande links voor alle informatie en prijs van dit beste weerstation. Beste koop: Alecto WS-2200 weerstation

Hoewel het bovenstaande beste weerstation absoluut niet duur is hebben we ook nog een goedkoop alternatief voor wie niet veel geld aan een weerstation wil uitgeven. Ook deze beste koop betreft een Alecto digitaal weerstation. 

De Alecto WS-2200, de beste koop van deze test, is eveneens te vinden bij de bovengenoemde aanbiedingen van Alecto weerstations. 

Beste koop: Alecto WS-2200 weerstation

Beste koop: Alecto WS-2200 weerstation


De Alecto WS-2200 kost maar de helft van de best geteste Alecto WS-4800. Natuurlijk merk je dat wel aan de mogelijkheden. Dit weerstation meet de binnentemperatuur en buitentemperatuur en onthoudt de hoogste en laagste waarden. Ook geeft het weerstation een weersvoorspelling. 

Maar wind en neerslag worden bijvoorbeeld niet gemeten want de neerslagmeter en de windmeter ontbreken op dit goedkope Alecto weerstation.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Alecto weerstations vind je ook deze beste koop van Alecto.Beste slimme weerstation met app: Netatmo

Wil je de gegevens op een app kunnen lezen en opslaan? Dan is het Netatmo slimme weerstation een aanrader. Dit slimme weerstation meet temperatuur, luchtvochtigheid en luchtdruk, maar ook luchtkwaliteit en het CO2 niveau in huis en de luchtvervuiling buiten. 

En je bent met dit beste weerstation met app je eigen weerman of weervrouw. De fabrikant claimt een weersvoorspelling tot wel 7 dagen vooruit.

Kijk voor de actuele lage prijs en alle mogelijkheden en specificaties van dit beste weerstation bij de aanbiedingen van Netatmo slimme weerstations.


Netatmo slim weerstation met app

Beste slimme weerstation met app: Netatmo


Voor een slim weerstation als deze betaal je wel wat meer, maar de mogelijkheden zijn groot. Niet alleen geeft de Netatmo veel verschillende meetgegevens, ook zijn er analyses via de app mogelijk, en kun samenwerken met de uitgebreide Netatmo community op internet.

Een regenmeter en windmeter kunnen optioneel worden aangeschaft en aan het weerstation worden toegevoegd, de metingen voor neerslag en windsnelheid worden dan ook in de app opgenomen.

De buitenmodule en binnenmodule kunnen via WiFi communiceren, de buiten-unit werkt op batterijen de binnen-unit via een USB-stroomkabeltje. 

Kijk voor nog meer met 5 sterren gewaardeerde beste weerstations in het bovenaan genoemde overzicht met beste weerstations. 


Foto bovenaan: Alecto weerstation voor thuis


Samenvatting:
Wat is het beste weerstation voor thuis? Dat hangt mede af van wat je van je weerstation verwacht. Hierboven vind je de beste weerstations uit de test in drie categorieën. Het beste weerstation (standaard) is het Alecto weerstation en het beste slimme weerstation met app is van Netatmo. Zoek je een goed goedkoop weerstation? Dan is een ander Alecto weerstation de beste koop uit de test van weerstations.

Een reactie posten

0 Reacties