Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste racestuur PC en laptop (Windows)

Kijk hier voor je beste PC racestuur. We hebben de beste 3 racesturen om met de PC of laptop te racen.

Test beste racestuur PC laptop Windows


Met een racestuur plaats je jezelf in het rijtje Max Verstappen, Charles Leclerc, Lando Norris en Lewis Hamilton. Hier kijken we naar het beste racestuur voor de PC. De beste racestuurtjes voor gameconsoles vind je bij de andere testen van racestuurtjes. Het beste racestuur voor de PC (Windows), de Logitech G920 Driving Force, is overigens ook met de Xbox te gebruiken.

De meeste racestuurtjes voor Xbox en Playstation zijn ook op een Windows PC of laptop te gebruiken. 


Aanbiedingen racestuurtjes PC

Kijk bij de aanbiedingen alle PC racesturen voor enkele tientallen van deze racestuurtjes, vaak inclusief pedalen. 

Of kijk voor de aanbiedingen van racesturen bij de beste en goedkoopste winkels op Beste Racestuur Kopen. Deze winkels verkopen alle alle racestuurtjes, dus ook voor consoles.

Hieronder vind je de beste racesturen voor de PC van dit moment.Logitech G920 Driving Force

De experts van de Consoleshop hebben de Logitech G920 Driving Force als beste racestuur voor Windows computers getest (PC's en laptops). Dit  computer racestuur is dan ook meer dan een stuurtje alleen. Het pakket bevat ook een grond-unit met pedalen zodat je je bureau tot een heuse cockpit van een raceauto ombouwt.

Een heel sterk punt van dit racestuur met force feedback is het gebruik van twee motoren die ervoor zorgen dat je iedere beweging van de ondergrond of de racebaan in je stuurtje voelt. Dit geeft een waanzinnig realistisch effect. Onderstuur, overstuur, slijtage van je banden, veranderingen in gewicht, je voelt het allemaal aan je racestuurtje. Realisme ten top!Dat realisme geldt ook voor de non-lineaire rempedalen die een drukgevoelig remsysteem perfect nabootsen.

Niet alleen het realisme, maar ook de kwaliteit van dit computer racestuur is enorm goed. Zo is bijvoorbeeld een stuuras verstevigd met metalen kogellagers en dankzij een lederen bekleding heb je veel grip op het stuur.

Bij de aanbiedingen Logitech PC racesturen vind je meer informatie en de actuele laagste prijs van dit beste PC racestuur uit de test. Je vindt dit racestuur daar ook in de Playstation variant als Logitech G29 Driving Force (foto helemaal bovenaan). Ook dit beste racestuur is op de PC en laptop te gebruiken.
Thrustmaster T150 RS

Ook een zeer hoger waardering is er voor de Thrustmaster T150 RS. Deze nummer twee in de lijst is bijna 100 euro goedkoper!

Thrustmaster racestuur PC laptopDe Thrustmaster T150 racestuur is voor de Playstation ontwikkeld, maar ook op een PC of laptop te gebruiken. Het racestuurtje ligt lekker in de hand en geeft een goede force feedback. De pedalen van deze set komen wel wat minder sterk over dan het stuurtje, maar zijn zeker niet slecht pedalen van een racestuur in deze prijsklasse.

Kijk voor alle informatie en prijzen van dit Thrustmaster racestuur en andere computer stuurtjes van dit topmerk bij de aanbiedingen van Thrustmaster PC racesturenHori Apex racestuur

Zoek je een goedkoop racestuur met pedalen voor je PC of laptop? Ver onder de 100 euro heb je het Hori Apex racestuur. Dit computer stuur wordt compleet met pedalen geleverd, maar biedt in tegenstelling tot de bovenstaande beste racesturen geen force feedback. Je voelt de oneffenheden in het wegdek dus niet in trillingen van het stuur.Beste goedkope racestuur Playstation Hori


Vind je force feedback niet nodig? En neem je genoegen met een minder luxe uitvoering (meer kunststof) dan is de Hori Apex een heel goed goedkoop racestuur. Dit stuur werkt ook op Playstation en heeft daarvoor een officiële licentie van Sony.

Kijk bij de aanbiedingen Hori PC racesturen voor de actuele laagste prijs en andere informatie.Beste PC racestuur merken

Tenslotte hieronder nog wat informatie over bovenstaande PC racestuur merken en andere fabrikanten van racesturen voor Windows computers en laptops.

Logitech G racesturen, 

Logitech G is de speciaal op gaming gerichte divisie van Logitech. Logitech maakt geen coputers of consoles, maar wel alle andere game benodigdheden. Van game keyboards, muizen en tot headsets en gamestoelen. En ook Logitech G is ook één van de beste racestuur fabrikanten. Het beste racestuurtje uit de test hier boven wordt door Logitech G gemaakt.

Thrustmaster racesturen

Thrustmaster is nog meer een specialist dan Logitech G, want deze fabrikant uit Frankrijk is helemaal gespecialiseerd in racesturen, gamecontrolers en joysticks. Het zal je dan ook niet verbazen dat ook Thustmaster één van de beste racestuur makers is. Voor PC gaming maakt Thustmaster een aantal goede Ferrari racesturen, maar bijvoorbeeld ook een Sparco racestuur in GT stijl en diverse realistische F1 sturen,

Hori racesturen

Ook Hori uit Japan is een specialist in racestuurtjes en controllers en één van de beste racestuur fabrikanten. Naast racesturen maakt Hori ook andere gaming stuurtjes zoals bijvoorbeeld een tractor stuur voor Farming Simulator en andere landbouw simulatie games.

PXN racesturen

Ook het Chinese PXN maakt diverse stuurtjes voor PC racegames. PXN maakt betaalbare sets van een stuurtje met pedalen en een shifter. Voor PC's, maar ook voor Xbox en Plattation consoles.

Meer racesturen voor de PC

Meer PC racesturen en PC racestuur sets met pedalen worden onder andere gemaakt door Novoz, Happyment, Subsonic en Bolture. Bij de PC racestuur aanbiedingen bovenaan kun je al deze gaming racestuurthes goedkoop vinden.Samenvatting:
Hier kijken we naar de beste racesturen voor Windows, het beste racestuur PC en beste racestuur laptop. De beste racesturen zijn van Logitech en Thrustmaster, het beste goedkope racestuur is van Hori.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Met een racestuurtje wordt racen op de laptop toch heel anders en veel levensechter dan dat je via het toetsenbord moet sturen, remmen en gas geven. Niet alleen echter, maar ook makkelijker en plezieriger. Maar ik gebruik geen pedalen, gassen en remmen doe ik ook via het racestuur. Dat vind ik veel fijner.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.