Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste racestuur voor de PC

Redactie     09:25    


Met een racestuur plaats je jezelf in het rijtje Max Verstappen, Stoffel Vandooren, Kimi Räikkönen en Lewis Hamilton. Hier kijken we naar het beste racestuur voor de PC. De beste racestuurtjes voor gameconsoles vind je bij de andere testen van racestuurtjes. Het beste racestuur voor de PC (Windows), de Logitech G920 Driving Force, is overigens ook met de Xbox One te gebruiken.

De experts van de Consoleshop hebben de Logitech G920 Driving Force als beste racestuur voor Windows computers getest. Dit racestuur is dan ook meer dan een stuurtje alleen. Het pakket bevat ook een grond-unit met pedalen zodat je je bureau tot een heuse cockpit van een raceauto ombouwt.

Dit beste racestuur voor PC games is voordelig te koop bij de winkels genoemd op Beste Racestuur Kopen. Je vindt daar ook de Racestuur Top 10.

Waarom is dit het beste PC racestuur?

Een heel sterk punt van dit racestuur is het gebruik van twee motoren die ervoor zorgen dat je iedere beweging van de ondergrond of de racebaan in je stuurtje voelt. Dit geeft een waanzinnig realistisch effect. Onderstuur, overstuur, slijtage van je banden, veranderingen in gewicht, je voelt het allemaal aan je racestuurtje. Realisme ten top!

Dat realisme geldt ook voor de non-lineaire rempedalen die een drukgevoelig remsysteem perfect nabootsen.

Niet alleen het realisme, maar ook de kwaliteit van dit racestuur is enorm goed. Zo is bijvoorbeeld ee stuuras verstevigd met metalen kogellagers en dankzij een lederen bekleding heb je veel grip op het stuur.

Kijk bij het bovenstaande Beste Racestuur Kopen voor dit racestuur tegen een lage prijs en voor andere goede (en goedkopere) racestuurtjes.


Onderwerpen:
Beste racestuur PC, Logitec G920 beste racestuurtje Windows, beste racesturen test computer.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.