Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste racestuur voor de Playstation (PS5, PS4, PS3, Windows)

 

Zoek je een goed racestuur voor de PS5, PS4 of andere Playstation console? Hier de beste Playstation racesturen. Eventueel met pedalen. Meestal ook geschikt als PC racestuur.


Wat is het beste racestuur voor de Playstation? Hier de beste racesturen voor de PS5, PS4 en PS3 game consoles. Deze beste Playstation racesturen werken ook op een Windows PC of laptop.

Kijk bij de andere testen van racesturen voor de beste racesturen voor Xbox consoles.

De test is uitgevoerd door de deskundige gamers van de Consoleshop. Je koopt dit racestuurtje goedkoop bij de  aanbevolen winkels op Beste Racestuur Kopen. Je vindt daar ook de Racestuur Top 10.

Thrustmaster T150 RS Pro 

De Consoleshop testte de Thrustmaster T150 RS Pro als beste Playstation racestuur. Deze best geteste  Thrustmaster T150 RS Pro bestaat niet alleen uit een racestuur, maar ook uit de veelgeroemde Thrustmaster T3PA pedaalset met drie pedalen. De hellingshoek, de hoogte en de ruimte tussen die pedalen zijn daarvan allemaal naar wens in te stellen.


Beste racestuur Playstation ThrustmasterOok de force feedback is instelbaar bij de Thrustmaster T150. Deze feedback werkt ook in zijn standaard instelling geweldig. Iedere bobbel, bocht en hobbel voel je aan je stuur, evenals verlies aan grip door regen of slijtende banden. Het is allemaal net echt bij dit game racestuur!

Kijk bij de aanbiedingen van Thrustmaster T150 RC racestuur voor de Playstation voor dit beste racestuur voor de PS5, PS4 en PS3. Dit racestuur werkt ook op Windows computers en laptops.

Logitech G29 Driving Force

De hoogste waardering van de gebruikers gaat naar het G29 Driving Force racestuur van Logitech. Bijkomend voordeel: Dit beste racestuur volgens de gamers is goedkoper dan de bovenstaande Thrustmaster T150 gaming racestuur.

Beste racestuur PS LogitechDe Logitech G29 Driving Force is een luxe racestuur met niet alleen force feedback via twee motoren en verstelbare pedalen, maar ook met een leren stuurwiel. Helische tandwielen zorgen voor een vloeiende en heel precieze stuuractie. De knoppen zitten op handige plaatsen, evenals de led-lampjes die aangeven wanneer je moet schakelen. 

De lederen stuurbekleding voelt aangenaam aan en onder andere de flippers en pedalen zijn van stevig staal gemaakt. De onderkant van de pedalen-unit kan worden ingesteld voor een gladde vloer of voor vloerbedekking zodat je altijd optimale grip hebt. Alles aan dit Logitech racestuur voor de Playstation en PC is van hoge kwaliteit.

Bij de aanbiedingen van Logitech G racesturen vind je alle informatie en de lage actuele prijs voor dit goede racestuur voor PS5, PS4, PS3 en Windows.

Hori Apex racestuur

Vind je de twee bovenstaande beste racesturen voor de Playstation te duur? Kijk dan eens naar het Hori Apex racestuur dat je ruim onder de 100 euro kunt kopen. Iets minder goed, maar wel een goed goedkoop racestuur voor de Playstation. Kijk bij de Hori racesturen voor Playstation voor de actuele prijs.

Dit officieel door Sony van een licentie voorziene racestuur heeft een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Voor een budget racestuur is dit een prima racestuurtje, inclusief pedalen.


Beste goedkope racestuur Playstation HoriNatuurlijk merk je het prijs verschil wel. Meer kunststof waardoor racestuur en pedalen wat kwetsbaarder zijn. Maar dat is een nadeel van ieder racestuur in de budget prijsklasse. Het grootste verschil met bovenstaande duurdere racesturen is echter dat deze Hori Apex geen force feedback biedt (je voelt de hobbels in het wegdek niet aan je stuur).

Ook dit goedkope maar goede racestuur werkt op PS5, PS4, PS3 en PC / laptop. Kijk bij de aanbiedingen Hori Playstation sturen voor de actuele laagste prijs en andere informatie.


Kijk bij de winkels bij het bovenstaande Beste Racestuur Kopen, voor meer racesturen tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Kijk hier voor de beste racesturen voor de Playstation uit de test. Het beste PS racestuur volgens experts,  het beste Playstation racestuur voor gebruikers en het beste goedkope racestuur voor PS5, PS4, PS3, Windows PC en laptop.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *