Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste racestuur voor de Playstation

Redactie     09:24    


De Thrustmaster T150 RS Pro is uitgeroepen tot beste racestuur voor de Playstation 4 en Playstation 3. Dit beste racestuurtje werkt ook met Windows games, maar voor de PC is er een ander stuurtje als beste racestuur getest. Kijk bij de andere testen van racesturen voor de beste racesturen voor Xbox One en PC.


De test is uitgevoerd door de deskundige gamers van de Consoleshop. Je koopt dit racestuurtje goedkoop bij de Consoleshop en andere aanbevolen winkels op Beste Racestuur Kopen. Je vindt daar ook de Racestuur Top 10.

De Thrustmaster T150 RS Pro bestaat niet alleen uit een racestuur, maar ook uit de veelgeroemde Thrustmaster T3PA pedaalset met drie pedalen. De hellingshoek, de hoogte en de ruimte tussen die pedalen zijn daarvan allemaal naar wens in te stellen.

Ook de force feedback is instelbaar. Deze feedback werkt ook in zijn standaard instelling geweldig. Iedere bobbel, bocht en hobbel voel je aan je stuur, evenals verlies aan grip door regen of slijtende banden. Het is allemaal net echt!

Kijk bij de winkels bij het bovenstaande Beste Racestuur Kopen, voor deze en andere racesturen tegen de laagste prijs.


Onderwerpen:
Test beste racesturen playstation, Thrustmaster T150 RS Pro best getest, beste racestuurtje, beste racestuur test gaming ps2.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.