Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste racestuur PS5, PS4, PS3, (Playstation stuur)

Zoek je een goed racestuur voor de PS5, PS4 of andere Playstation console? Hier de beste Playstation racesturen. Eventueel met pedalen. Meestal  is een PS5 racestuur ook geschikt als PC racestuur.


Wat is het beste racestuur voor de Playstation? Hier de beste racesturen voor de PS5, PS4 en PS3 game consoles. Deze beste Playstation racesturen werken ook op een Windows PC of laptop.

Kijk bij de andere testen van racesturen voor de beste racesturen voor Xbox consoles.

De game stuur test is uitgevoerd door de deskundige gamers van de Consoleshop. Je koopt dit racestuurtje goedkoop bij de  aanbevolen winkels op Beste Racestuur Kopen. Je vindt daar naast de racestuur aanbiedingen van de beste winkels ook de Racestuur Top 10.

Thrustmaster T150 RS Pro 

De Consoleshop testte de Thrustmaster T150 RS Pro als beste Playstation racestuur. Deze best geteste  Thrustmaster T150 RS Pro bestaat niet alleen uit een racestuur, maar ook uit de veelgeroemde Thrustmaster T3PA pedaalset met drie pedalen. 

De hellingshoek, de hoogte en de ruimte tussen die pedalen zijn daarvan allemaal naar wens in te stellen.


Beste racestuur Playstation Thrustmaster

Thrustmaster PS5 racestuurOok de force feedback is instelbaar bij de Thrustmaster T150. Deze feedback werkt ook in zijn standaard instelling geweldig. Iedere bobbel, bocht en hobbel voel je aan je stuur, evenals verlies aan grip door regen of slijtende banden. Het is allemaal net echt bij dit game racestuur!

Kijk bij de aanbiedingen van Thrustmaster T150 RC racestuur voor de Playstation voor dit beste racestuur voor de PS5, PS4 en PS3. Dit racestuur werkt ook op Windows computers en laptops.

Deze Thrustmaster Playstation racestuur met pedalen is het beste PS5 racestuur uit de test van experts.

Wil je weten wat er allemaal aan racesturen voor de Playstation 5 te koop is? In het overzicht aanbiedingen PS5 racesturen vind je ze allemaal met alle prijzen en specificaties.

Logitech G29 Driving Force

Maar de hoogste waardering van de gebruikers gaat naar het G29 Driving Force racestuur van Logitech. Ook dit is een bijzonder goed racestuur voor de PS5 en andere Playstation consoles. 

Bijkomend voordeel: Dit beste racestuur volgens de gamers is goedkoper dan de bovenstaande Thrustmaster T150 gaming racestuur.

Beste racestuur PS Logitech

Logitech PS5 racestuur De Logitech G29 Driving Force is een luxe PS5 racestuur met niet alleen force feedback via twee motoren en verstelbare pedalen, maar ook met een leren stuurwiel. 

Helische tandwielen zorgen voor een vloeiende en heel precieze stuuractie. De knoppen zitten bij de PS5 stuur op handige plaatsen, evenals de led-lampjes die aangeven wanneer je moet schakelen. 

De lederen stuurbekleding van het racestuurtje voelt aangenaam aan en onder andere de flippers en pedalen zijn van stevig staal gemaakt. De onderkant van de pedalen-unit kan worden ingesteld voor een gladde vloer of voor vloerbedekking zodat je altijd optimale grip hebt. 

Alles aan dit Logitech racestuur voor de PS5, andere Playstations en de PC is van hoge kwaliteit.

Bij de aanbiedingen van Logitech G racesturen vind je alle informatie en de lage actuele prijs voor dit goede racestuur voor PS5, PS4, PS3 en Windows.

Hori Apex racestuur

Vind je de twee bovenstaande beste racesturen voor de Playstation te duur? Kijk dan eens naar het Hori Apex racestuur dat je ruim onder de 100 euro kunt kopen. Iets minder goed, maar wel een goed goedkoop racestuur voor de Playstation. Kijk bij de Hori racesturen voor de Playstation 5 voor de actuele prijs.

Dit officieel door Sony van een licentie voorziene racestuur heeft een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Voor een budget racestuur is dit een prima PS5 racestuurtje, inclusief pedalen.


Beste goedkope racestuur Playstation Hori

Hori PS5 racestuurNatuurlijk merk je het prijs verschil wel. Dit goedkope PS5 racestuur is gemaakt van kunststof waardoor racestuur en pedalen wat kwetsbaarder zijn. Maar dat is een nadeel van ieder racestuur in de budget prijsklasse. 

Het grootste verschil van dit game stuur met bovenstaande duurdere racesturen is echter dat deze Hori Apex geen force feedback biedt (je voelt de hobbels in het wegdek niet aan je stuur).

Ook dit goedkope maar goede racestuur werkt op PS5, PS4, PS3 en PC / laptop. Kijk bij de aanbiedingen Hori Playstation sturen voor de actuele laagste prijs en andere informatie.

Andere PS5 racesturen

Thrustmaster is de grootste fabrikant van PS5 racesturen. Thrustmaster heeft een hele reeks Playstation racesturen in het assortiment. Met zowel losse racestuurtjes als sets met een PS5 stuur plus pedalen. Racesturen met een klem bevestiging en met direct mount. Bijna alle Thrusmaster sturen hebben force feedback.

Andere goede merken voor een goed PS5 racestuur zijn Logitech G en Hori, waarvan je ook hier boven PS5 racesturen ziet. 

Kijk bij de winkels bij het bovenstaande Beste Racestuur Kopen, voor aanbiedingen van alle racesturen tegen de laagste prijs.


Foto bovenaan: Racestuur PS5 Thrustmaster

Onderwerpen:
Kijk hier voor de beste racesturen voor de Playstation uit de test. Het beste PS racestuur volgens experts,  het beste Playstation racestuur voor gebruikers en het beste goedkope racestuur voor PS5, PS4, PS3, Windows PC en laptop.