Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ladder. Beste telescopische ladder (uitschuifbare ladder)

 


De ramen boven lappen, hoge takken snoeien, de dakgoot reinigen: Een goede ladder is een handig stuk gereedschap. Daarom kijken we hier naar de beste ladder uit de test, en een goedkoper alternatief (de beste koop).

Deze test betreft telescopische ladders. Een telescopische ladder (uitschuifbare ladder) is een lange enkelzijdige ladder die ingevouwen kan worden tot een klein pakketje. Zo is de beste ladder uit de test beschikbaar in een versie met een werkhoogte van bijna vijf meter lang maar kan om hem op te bergen worden ingevouwen tot maar een meter. Zo past die lange ladder zelfs in de achterbak van je auto!

Beste ladders kopen

Deze beste ladders uit de test zijn (evenals nog meer goede ladders en trappen te koop bij de aanbevolen winkels te vinden op Beste Ladder Kopen. Daar vind je de beste en goedkoopste aanbieders plus de Ladder Top 10.


Beste ladder: Altrex telescopische ladder

We schreven het al. De beste ladder is verkrijgbaar in een versie van bijna 5 meter lang, maar is in te klappen tot minder dan een meter zodat je hem makkelijk kunt meenemen en makkelijk kunt opbergen. 

Het uitschuiven van deze beste telescopische ladder gaat per sport, en er zijn (afhankelijk van de versie) 11 tot 13 treden, je kan dus heel nauwkeurig bepalen hoe ver je de ladder kunt uitschuiven.


Beste telescopische ladder / uitschuifbare ladder Altrex

Telescopische ladder / uitschuifbare ladder Altrex


De telescopische ladder is ook te gebruiken als een veilige trap. Ook als trap is deze ladder sterk, stabiel, met diepe treden van 4 centimeter, een groot stavlak en een stabiliteitsbalk. De hoogste ladder reikt tot een werkhoogte van 4,8 meter, hoog genoeg om de dakgoot te reinigen en zolderramen te lappen.

Een uitstekende ladder die niet voor niets door veel professionals wordt gebruikt. Kijk bij de aanbiedingen van Altrex telescoopladders of op het bovenstaande Beste Ladder Kopen voor de beste aanbieders om deze beste ladder tegen de laagste prijs te kopen.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Ladder Kopen voor deze en andere ladders en trappen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer testen van ladders en trappen


Onderwerpen
Zoek je de beste ladder? Een telescopische ladder is de beste ladder. Met een goede telescopische ladder kun je heel hoog komen, maar je kan de ladder in de achterbak van de auto meenemen. De beste telescopische ladder uit de ladder test is van Altrex. Kijk hier voor de beste uitschuifbare ladder uit de test.


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.