Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips tondeuse beste allround tondeuse

 

Zoek je een goede allround tondeuse? De Philips 9000 is de beste tondeuse uit de test voor het hele gezin.


Als je met één persoon een tondeuse gebruikt kun je kiezen voor de tondeuse die het best bij jouw haar en toepassingen past. Maar dat ligt anders als je met een gezin een tondeuse gebruikt. Dan heb je behoefte aan een veelzijdige allround tondeuse met veel mogelijkheden die geschikt is voor diverse soorten haar. Hier de beste tondeuse voor een gezin.

Die beste tondeuse is de Philips HC9450 uit de Philips 9000 serie. Deze Philips tondeuse is een echte allround tondeuse geschikt voor vele soorten gebruikers zoals verschillende leden van een gezin.

Actuele prijs en alle informatie

Kijk bij de aanbiedingen Philips tondeuses voor alle informatie, specificatie en actuele lage prijs van deze beste tondeuse voor allround gebruik.


Beste tondeuse gezin: Philips Series 9000 (HC9450)

Maar voor de beste allround tondeuse voor een gezin moet je dus bij deze Philips zijn. Het is een veelzijdige tondeuse waarmee je bijvoorbeeld op wel 400 verschillende lengtes kunt scheren, iedere keer met een tussenafstand van slechts 0,1 millimeter. Alle lengtes tussen de  0,5 en 42 millimeter zijn mogelijk met 3 opzetkammen. Instellen van de lengte gaat makkelijk met slechts één beweging en bij het aanzetten vergrendeld de lengte, zodat je niet per ongeluk meer kunt afscheren.

En een memorystand onthoudt de laatste stand, zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft te zoeken. De stand is ook af te lezen op het moderne display dat deze tondeuse siert.Tip: Op Beste Tondeuse Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van tondeuses, maar ook een tondeuse keuzehulp, de tondeuse top 10 en meer tips en informatie.

Ook kun je met deze allround tondeuse veel soorten haar knippen. Dik en stug haar is geen probleem, want als je er moeilijk doorheen dreigt te komen zet je gewoon de turbo-stand aan.

De kwaliteit van deze beste tondeuse uit de test is ook dik in orde. De zelfslijpende titanium messen staan garant voor langdurig gebruik en weinig onderhoud. Deze scherpe mesjes snijden makkelijk door het haar. Ook de accu is prima en heeft een zeer lange gebruiksduur voor er weer opgeladen moet worden. Hou er alleen rekening mee dat deze tondeuse niet gemaakt is voor gebruik onder de douche.

Kijk hierboven bij de best geteste tondeuses voor alle informatie waaronder de meest recente lage prijs. Of kijk bij de andere testen tondeuses voor nog veel meer testen van tondeuses en haartrimmers.


Onderwerp:
De Philips 9000 HC9450 is de beste tondeuse voor allround gebruik uit de tondeuse test. Deze tondeuse is geschikt voor vele soorten haar, zodat meerdere mensen (bijvoorbeeld in een gezin) deze tondeuse kunnen gebruiken.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.