Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Philips 9000 tondeuse en andere Philips tondeuses

De Philips 9000 tondeuse is een heel goede tondeuse voor als je je hoofdhaar wilt trimmen. Hier aandacht voor deze beste Philips tondeuse en andere goede Philips tondeuses.


Als je kiest voor de HC9420/15 versie van deze Philips 9000 tondeuse heb je meteen een goede baardtrimmer. De Philips HC9450 uit dezelfde serie is goedkoper maar heeft een wat te brede voorkant om nauwkeurig de baard te trimmen.

Zoek je alleen een tondeuse voor je hoofdhaar? Dan is de Philips HC9420/15 de beste koop.


Actuele prijs en alle informatie

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Philips tondeuses voor alle informatie, specificatie en actuele lage prijs van de Philips 9000 tondeuse en andere Philips tondeuses.


Of kijk hier voor andere goede tondeuses, van andere merken.
Philips Series 9000 tondeuse

De Philips 9000 tondeuse is een veelzijdige tondeuse waarmee je bijvoorbeeld op wel 400 verschillende lengtes kunt scheren, iedere keer met een tussenafstand van slechts 0,1 millimeter. Alle lengtes tussen de  0,5 en 42 millimeter zijn mogelijk met 3 opzetkammen. Instellen van de lengte gaat makkelijk met slechts één beweging en bij het aanzetten vergrendeld de lengte, zodat je niet per ongeluk meer kunt afscheren.

En een memorystand onthoudt de laatste stand, zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft te zoeken. De stand is ook af te lezen op het moderne display dat deze tondeuse siert.

Ook kun je met deze allround tondeuse veel soorten haar knippen. Dik en stug haar is geen probleem, want als je er moeilijk doorheen dreigt te komen zet je gewoon de turbo-stand aan.

De kwaliteit van deze beste tondeuse uit de test is ook dik in orde. De zelfslijpende titanium messen staan garant voor langdurig gebruik en weinig onderhoud. Deze scherpe mesjes snijden makkelijk door het haar. 

Ook de accu is prima en heeft een zeer lange gebruiksduur voor er weer opgeladen moet worden. Hou er alleen rekening mee dat deze tondeuse niet gemaakt is voor gebruik onder de douche, maar je kan hem wel afspoelen onder de kraan.


Philips tondeuse series 9000Andere Philips tondeuses

Van de Philips tondeuses is de Philips 9000 de beste tondeuse, maar bij de bovenstaande aanbiedingen vind je meer Philips tondeuses.

Philips 3000 tondeuse

Zoek je een goedkope tondeuse? Dan is de meest eenvoudige Philips tondeuse, de Philips 3000 tondeuse, voor jou een goede tondeuse. De adviesprijs bedraagt zo'n 35 euro, wat goedkoop is voor een goede tondeuse.

De Philips tondeuse uit de 3000 serie biedt 13 lengtestanden en een accu voor 75 minuten draadloos trimmen. Er wordt een baardkam meegeleverd, dus met deze goedkope Philips tondeuse kun je ook goed je baard trimmen.

Om op de kostprijs te besparen is de Philips tondeuse uit de 3000 serie voorzien van roestvrijstalen mesjes in plaats van titanium mesjes.

Philips 5000 tondeuse

De Philips tondeuse uit de 3000 serie is 15 euro duurder. Maar dan heb je wel een Philips tondeuse die je onder de kraan kunt afspoelen, die 28 lengte standen heeft en over een betere accu beschikt (90 minuten draadloos werken). Voor wat meer geld heb je dus een betere Philips tondeuse.

Philips 7000 tondeuse

Hoewel er tussen de Philips 5000 tondeuse en Philips 7000 een groot prijsverschil zit verschillen beide Philips haartrimmers niet veel van elkaar. Het verschil zit hem voornamelijk in de behuizing, die bij de Philips 7000 veel steviger is terwijl de Philips 5000 tondeuse een plastic behuizing heeft.


Kijk hierboven bij de aanbiedingen van Philips tondeuses voor alle informatie waaronder de meest recente lage prijzen. Of kijk bij de andere testen tondeuses voor nog veel meer testen van tondeuses en haartrimmers.


Onderwerp:
De Philips tondeuse series 9000 is een heel goede tondeuse voor het trimmen van je hoofdhaar. Er is ook een versie die tevens goed geschikt is voor het trimmen van baard en snor. Hier kijken we naar deze beste Philips tondeuse en naar andere, goedkopere, Philips tondeuses.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De 9000 is het topmodel van Philips en daarmee logischerwijs een heel goede tondeuse. Zelf heb ik de Philips 3000, een relatief goedkope tondeuse maar wel een heel goede tondeuse. Ik gebruik het apparaat om mijn hoofdhaar te millimeteren en daarvoor heb ik geen duurdere en betere tondeuse nodig. Mijn Philips tondeuse is een eenvoudig maar kwalitatief goede en doeltreffende tondeuse om mijn kapsel een paar millimeter kort te houden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.