Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste staafmixer onder de 50 euro

Redactie     16:35     No comments


Wat zijn goede staafmixers met een voordelig prijskaartje? Hier kijken we naar de beste staafmixers onder de 50 euro. Staafmixers van goede kwaliteit met goede accessoires.

Onder de 50 euro heb je al een heel goede maar goedkope staafmixer. Kijk maar eens in onderstaande overzichten:

Hieronder vind je drie als beste staafmixer geteste staafmixers. Deze drie beste staafmixers kun je ook bij bovenstaande winkels vinden. Kijk daar voor de actuele prijs.

Bosch ErgoMixx MSM67140

De winkelprijs van de Bosch ErgoMixx MSM67140 blijft maar ternauwernood onder de 50 euro. Maar dan heb je wel de mixer die bij de Consumentenbond als beste staafmixer is getest.Met zijn aan vier kanten geslepen mes, 750 watt vermogen en ergonomische ontwerp is dit een heel goede staafmixer. Bovendien beschikt deze beste staafmixer over 12 traploos instelbare snelheden en een turbo stand voor het zware werk. Via de grote knoppen kun je deze staafmixer goed bedienen, ook als je vieze handen hebt.

Deze mixer komt met een RVS staafmixer-voet en een hakmolen zodat je ook harde ingrediƫnten kunt verwerken. Ook wordt er er een mengbeker meegeleverd. Hiermee kun je heel goed zonder te spatten mixen.

Kijk in het bovenstaande overzicht met staafmixers onder de 50 euro voor deze beste staafmixer uit de test van de Consumentenbond.

Russell Hobbs Horizon staafmixer

Voor nog een tientje minder heb je de Russell Hobbs Horizon, een staafmixer die door Coolblue als beste staafmixer voor de af-en-toe-gebruiker is getest. Deze handzame mixer ziet er, zoals we van Russell Hobbs gewend zijn, prachtig uit. Maar het design is niet alleen mooi, maar ook ergonomisch. Ook als je lang achtereen mixt ligt deze fraai vormgegeven mixer plezierig in de hand.Ook deze staafmixer wordt geleverd met een handige mengbeker (van 70 milliliter) en een duurzame RVS voet. Het aantal mixstanden is bij deze voordelige mixer echter beperkt tot twee. Ook is het vermogen met 500 watt iets minder. En in tegenstelling tot bij de bovengenoemde Bosch wordt er bij de Russell Hobbs Horizon geen hakmolen meegeleverd.

Maar ondanks deze beperkingen levert deze staafmixer heel goede mixprestaties, ideaal voor bijvoorbeeld soepen en sauzen.

Kijk voor alle informatie en actuele laagste winkelprijs in het bovengenoemde overzicht et goedkope staafmixers.

Braun Multiquick 3 MQ3000WH Smoothie+

Een andere bekroonde staafmixer onder de 50 euro (onder de 40 euro zelfs in dit geval) is de Braun Multiquick 3 MQ3000WH die vooral als smoothiemaker in de markt wordt gezet. Maar je maakt natuurlijk net zo goed sauzen en soepen met deze Braun Multiquick die door de gebruikers van Kieskeurig tot beste staafmixer is uitgeroepen (januari 2018).


Ook deze staafmixer kent 2 snelheden, maar met 700 watt is hij wat krachtiger dan de Russell Hobbs. De gepatenteerde PowerBell staafmixervoet, kenmerkend voor Braun, is ook op deze mixer aanwezig evenals de SPLASHControl technologie die spetteren tegengaat. Met deze staafmixer heb je bovendien een heel fijn en glad resultaat.

Kijk bij de aanbevolen online winkels op het bovengenoemde Beste Staafmixer Kopen voor deze drie staafmixers en andere goede staafmixers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van staafmixers
Foto bovenaan: Braun

Onderwerpen:
Beste goedkope staafmixer, goedkoop, beste voordelige staafmixers.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.