Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste goedkope staafmixer test

Hier de beste goedkope staafmixer uit de test en andere goede goedkope staafmixers (maximaal 50 euro).

Beste staafmixer goedkoop Braun

Wat zijn goede staafmixers met een voordelig prijskaartje? Hier kijken we naar de beste staafmixers onder de 50 euro. Een goedkope staafmixer van goede kwaliteit met goede accessoires.

Onder de 50 euro heb je al een heel goede maar goedkope staafmixer. Kijk maar eens in onderstaande overzichten:


Hieronder vind je drie van de beste goedkope staafmixers.

Bosch ErgoMixx staafmixer

Voor de meest eenvoudige versie van de Bosch ErgoMixx staafmixer betaal je ongeveer 30 euro. De winkelprijs van de duurdere versie met hakmolen ligt rond de 50 euro. Deze laatste versie is een aanrader wat deze nog steeds goedkope staafmixer is eerder als beste staafmixer getest. 

Het bewijs dat een goedkope staafmixer ook een goede staafmixer kan zijn.


Beste goedkope staafmixer Bosch

Beste goedkope staafmixer Bosch


Met zijn aan vier kanten geslepen mes, 750 watt vermogen en ergonomische ontwerp is deze goedkope staafmixer een heel goede staafmixer. Bovendien beschikt deze beste staafmixer uit de test over 12 traploos instelbare snelheden en een turbo stand voor het zware werk. Via de grote knoppen kun je deze staafmixer goed bedienen, ook als je vieze handen hebt.

Deze mixer komt met een RVS staafmixer-voet en een hakmolen zodat je ook harde ingrediƫnten kunt verwerken. Ook wordt er er een mengbeker meegeleverd. Hiermee kun je heel goed zonder te spatten mixen.

Kijk in het bovenstaande productlink of bij de aanbevolen goedkope winkels voor deze beste staafmixer uit de test

Russell Hobbs Horizon staafmixer

Voor minder dan 35 euro heb je de Russell Hobbs Horizon, een staafmixer die bij een andere test als beste staafmixer voor de af-en-toe-gebruiker is getest. 

Deze handzame goedkope mixer ziet er, zoals we van Russell Hobbs gewend zijn, prachtig uit. Maar het design is niet alleen mooi, maar ook ergonomisch. Ook als je lang achtereen mixt ligt deze fraai vormgegeven mixer plezierig in de hand.


Goedkope staafmixer: Russell Hobbs

Goedkope staafmixer: Russell Hobbs


Ook deze goedkope maar ook heel goede staafmixer wordt geleverd met een handige mengbeker (van 70 milliliter) en een duurzame RVS voet. 

Het aantal mixstanden is bij deze voordelige mixer echter beperkt tot twee. Ook is het vermogen met 500 watt iets minder dan bij de Bosch Ergomix mixer. En in tegenstelling tot bij de bovengenoemde Bosch wordt er bij de Russell Hobbs Horizon geen hakmolen meegeleverd. 

Maar ondanks deze beperkingen levert deze goedkope staafmixer heel goede mixprestaties, ideaal voor bijvoorbeeld soepen en sauzen.

Kijk voor alle informatie en actuele laagste winkelprijs in het bovengenoemde overzicht goedkope staafmixers of bij de bovenstaande productlink.

Braun Multiquick 3 MQ3000WH Smoothie+

Een andere bekroonde staafmixer onder de 50 euro (onder de 40 euro zelfs in dit geval) is de Braun Multiquick 3 MQ3000WH die vooral als smoothiemaker in de markt wordt gezet. 

Maar je maakt natuurlijk net zo goed sauzen en soepen met deze Braun Multiquick die enige tijd terug door de gebruikers van Kieskeurig tot beste staafmixer is uitgeroepen. 

Enige tijd terug was deze goedkope staafmixer de beste koop (het beste goedkope alternatief) in de staafmixer test.

Goedkope staafmixer / smoothie maker Braun

Goedkope staafmixer / smoothie maker Braun

Ook deze goede goedkope staafmixer kent 2 snelheden, maar met 700 watt is hij wat krachtiger dan de Russell Hobbs. De gepatenteerde PowerBell staafmixervoet, kenmerkend voor Braun, is ook op deze mixer aanwezig evenals de SPLASHControl technologie die spetteren tegengaat. Met deze staafmixer heb je bovendien een heel fijn en glad resultaat.

Andere goedkope staafmixers

Bovenstaande beste goedkope staafmixers zijn van de A-merken Russell Hobbs, Braun en Bosch. Het kan nog goedkoper, als je kiest voor een budget merk. Voorbeelden van dit soort budget staafmixer merken zijn Clatronic, Bestron, Blokker. Esperanza, Tristar en Severin. Ook de goedkope staafmixers van deze merken (die echter niet als beste staafmixer getest zijn) vind je ook bij de bovenstaande staafmixer aanbiedingen.

Kijk bij de aanbevolen online winkels op het bovengenoemde Beste Staafmixer Kopen voor deze drie staafmixers en andere goede staafmixers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van staafmixers
Foto bovenaan: Braun


Onderwerpen:
Wat is de beste goedkope staafmixer? Je kunt goedkoop een goede staafmixer kopen. Dat bewijzen deze beste voordelige staafmixers. Deze goedkope staafmixers kosten allemaal ruim onder de 50 euro. Onder andere de beste koop en de beste staafmixer volgens een internationale test vind je onder deze beste goedkope staafmixers.

Een reactie posten

0 Reacties