Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gezichtsborstel (elektrische reinigingsborstel gezicht) uit de test

Redactie     10:55     No comments


Met een elektrische gezichtsreinigingsborstel kun je je gezicht veel beter schoonmaken. Niet alleen geeft een goede gezichtsborstel een grondige reiniging, deze elektrische borstel zorgt ook voor een ontspannende gezichtsmassage en zorgt er voor dat de producten voor gezichtsverzorging beter opgenomen worden. Hier de beste gezichtsborstel uit de test.

Bij een grote Duitse test van Testsieger werd de Remington Reveal tot beste gezichtsreinigingsborstel uitgeroepen. Ook bij Kieskeurig scoorde haalde Remington gezichtsborstel eerder de hoogste waardering. Laten we daarom eens kijken naar deze Remington Reveal elektrische reininigsborstel voor het gezicht.

Wat kost de Remington Reveal gezichtsborstel?

Kijk voor de actuele prijs van deze beste gezichtsreinigingsborstel bij de aanbiedingen van de Remington gezichtsborstels. Daar kun je deze beste gezichtsreiningsborstel voordelig kopen.


Beste elektrische reinigingsborstel gezicht: Remington Reveal

Wat maakt de Remington Reveal Facial Cleansing Brush (zoals dit apparaat officieel heet) tot de beste gezichtsborstel? Dat zijn de vele pluspunten van deze reinigingsborstel. Bijvoorbeeld de veelzijdigheid, de kwaliteit, de effectiviteit en het gebruiksgemak. Op alle punten scoort deze elektrische gezichtsreinigingsborstel hoge punten.

De Remington Reveal verwijdert onzuiverheden die zich in de poriën hebben verzameld. Hierdoor wordt je huid niet alleen schonen, maar verzorgingsproducten die je hebt aangebracht kunnen via de geopende poriën ook veel  beter worden opgenomen waardoor ze optimaal werken.

Er worden drie opzetborstels meegeleverd met de Remington Reveal. Een borstel voor de normale huid, een borstel voor de gevoelige huid en een speciale borstel voor een optimale gezichtsmassage. Ook kun je een keuze maken uit drie snelheden.Door de combinatie van een draaifunctie en trilfuntie wordt er optimaal gereinigd, Na iedere twintig seconden krijg je een trilsignaal wat betekent dat je een andere zone van het gezicht moet reinigen. Zo heb je in een minuut tijd je hele gezicht grondig gereinigd en schakelt de timer de borstel uit.

Deze beste gezichtsreinigingsborstel wordt geleverd met een oplader die na zo'n 30 keer gebruiken de elektrische gezichtsborstel van verse stroom voorziet. Je kunt de Remington Reveal  Facial Cleansing Brush gewoon mee onder de douche nemen want deze gezichtsborstel is uitstekend bestand tegen water.

Gebruikers zijn opgetogen over het effect van de Remington Reveal elektrische gezichtsreiniger. Je huid wordt merkbaar mooier, gezonder en stralender. De reiniging is veel effectiever dan de reiniging met de hand.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor de actuele lage prijs van deze beste gezichtsreinigingsborstel.

Zie ook: Meer testen verzorging


Onderwerp:
In Duitsland zijn de elektrische gezichtsborstels getest. De beste gezichtsborstel uit de test was de Reminton Reveal. Deze beste reinigingsborstel voor het gezicht reinigt elektrisch je gezicht optimaal. Hierboven alle informatie en aanbiedingen van deze beste gezichtsborstel uit de test.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.