Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Freesmachine test: Beste muurfrees

Redactie     15:56     No comments


Een freesmachine is een heel algemene term. Er zijn namelijk hele verschillende frezen voor heel verschillende toepassingen. Dit keer kijken we naar de beste muurfrees. Dat is een frees waarmee je sleuven in de vloer of muur maakt, bijvoorbeeld om kabels of leidingen weg te werken. Een muurfrees wordt ook wel sleuvenfrees of sleuvenzaag genoemd. Hier de beste muurfrees uit de test.

Bij het bepalen wat een (voor jou) goede muurfrees is wordt onder andere bepaalt door de maximale diepte en breedte van de sleuf die je er mee kunt maken. En dan zijn er nog handige opties zoals de mogelijkheid een stofzuiger aan te sluiten en een laserlicht om heel recht te kunnen frezen.

Bij de freesmachine test is de Ferm WSM1009 als beste muurfrees getest. Kijk bij het overzicht goede muurfrezen voor de actuele prijs van deze beste freesmachine en voor alle specificaties. Je vindt daar nog meer best geteste freesmachines.


Beste muurfrees: Ferm WSM1009 

Wat maakt de Ferm WSM1009 tot de beste muurfrees? Deze freesmachine heeft vele sterke punten. Ten eerste is er het vermogen van wel 1.700 watt die de slijpschijf een snelheid van 4.000 toeren geeft. Hiermee maak je zelfs sleuven in het hardste steen en beton.

En dan is er de gebruiksvriendelijkheid. Sluit een stofzuigerslang aan en je kunt stofvrij frezen. En neem de precieze laser die er voor zorgt dat je kaarsrecht naar beneden kunt frezen. Je kunt geulen van 14, 19 en 29 millimeter breed frezen tot een diepte van wel 28 millimeter.


Ook handig is het snoer van drie meter. Dat lijkt niet zo belangrijk, maar het betekent wel dat je niet zo snel een verlengsnoer hoeft te pakken.

Deze beste muurfrees komt ook nog eens heel compleet. Met een opbergkoffer, 2 diamant-zaagbladen, een beitel, een spansleutel, een inbussleutel en een koppelstuk voor de stofzuigerslang. Zelfs aan batterijen voor het laserlicht is gedacht.

Met een prijs van rond de 100 euro is deze beste muurfrees ook nog eens heel vriendelijk geprijsd voor zo'n goede frees. Niet voor niets werd deze freesmachine als beste muurfrees gekozen, waarbij rekening gehouden werd met de prijs. Nadelen heeft deze muurfrees niet, of het moet het vrij zware gewicht van 8 kilo zijn, maar dat is maar een klein nadeel vergeleken met alle sterke punten van deze beste muurfrees.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met beste freesmachines voor alle specificaties en de actuele winkelprijs van deze beste muurfrees.

Zie ook: Beste freesmachine test


Onderwerp:
De Ferm WSM1009 is de beste muurfrees uit de freesmachine test. Met deze beste muurfrees uit de test maak je sleuven in vloer en vloer. Bijvoorbeeld om kabels en leidingen te leggen. Hier boven informatie over deze beste muurfreesmachine en andere goede muurfreesmachines.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.