Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste Bluetooth speakers volgens de tests

De beste bluetooth speakers uit de beste bluetooth speaker test van What-HiFi, Consumentenbond, Kieskeurig, de Tech Awards en andere testen.


Welke Bluetooth speakers worden geadviseerd door experts? Hier hebben we een overzicht van beste Bluetooth speakers uit de tests. Deze beste Bluetooth speakers worden aanbevolen door onder andere Whats HiFi, de Consumentenbond, de EISA, Hardware.info, Kieskeurig, Tweakers en de Tech Awards.


Omdat er veel soorten Bluetooth speakers zijn bevat de lijst ruim 10 beste Bluetooth speakers. Het betreft de beste mobiele speakers maar ook de beste Bluetooth speakers voor in de huiskamer (met of zonder WiFi, maar wel altijd met de mogelijkheid de Bluetooth speaker draadloos te gebruiken).

Er is bij de meeste van deze tests niet alleen naar de mogelijkheden en kwaliteit gekeken, maar ook naar de prijs van de Bluetooth luidsprekers.

Kijk in het overzicht met best geteste Bluetooth speakers welke draadloze luidsprekers als beste door de experts zijn getest (overzicht via Bol.com).

JBL mobiele bluetooth speaker

Bluetooth speakers of thuis en onderweg

Je hebt Bluetooth speakers die ontwikkeld zijn voor gebruik thuis en mobiele Bluetooth speakers voor onderweg, al kun je die laatste natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken.

De mobiele speakers hebben echter een accu, zijn compact van vorm, en vaak zo ontworpen dat je ze makkelijk mee kunt nemen in je tas of zelfs je jaszak. Ook zijn veel van deze portable speakers bestand tegen water (variƫrend van spatwaterdicht tot geheel waterproof). Dat maakt deze bluetooth speakers ook geschikt voor natte ruimtes als de badkamer.

De bluetooth speakers voor thuis hebben niet altijd een accu en ze zijn vaak ook wat groter. Sommige van deze speakers ondersteunen naast Bluetooth ook WiFi wat dan inhoudt dat ze niet alleen via Bluetooth maar ook via het draadloze netwerk kunt streamen. Vaak kunnen deze speakers ook zelfstandig contact met bijvoorbeeld Spotify maken en in een multiroom audio-netwerk worden opgenomen.

Alle Bluetooth speakers die je in het overzicht hierboven vindt zijn ook draadloos te gebruiken. Al deze beste bluetooth speakers hebben dus een accu of zijn met batterijen te gebruiken, ook de voor de huiskamer ontwikkelde bluetooth speakers.

Klein Sony bluetooth speaker

Best getest door de experts

Alle Bluetooth speakers die je in het bovenstaande overzicht vind zijn eerder als beste Bluetooth speaker getest en momenteel in Nederland en Belgiƫ verkrijgbaar. Deze tests zijn uitgevoerd door de experts van bijvoorbeeld de Consumentenbond, maar ook door de audio en computertijdschriften (verenigd in de EISA), reviewsites als Kieskeurig en de zeer kritische experts van Tweakers.net, Hardware.info en What-HiFi.

In het bovenstaand overzicht met best geteste speakers vind je alle beste Bluetooth speakers uit de tests.

Foto bovenaan: Bose


Onderwerp:
In bovenstaand overzicht met best geteste bluetooth speaker vind je de beste bluetooth speakers uit menig test. Het betreft vergelijkende bluetooth speaker testen van onder andere de Consumentenbond, What*HiFi, de EISA Award, Tweakers.net, Hardware.info en Kieskeurig. Je vindt er de beste mobiele speakers maar ook de beste huiskamer speakers met bluetooth.

Een reactie posten

0 Reacties