Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ruitenreiniger (elektrisch met accu)

Redactie     13:10     No comments

Weg met die emmer, weg met de spons, weg met de Glassex, met een elektrische ruitenreiniger maak je je ramen snel en makkelijk schoon, zonder strepen. Het vuile water wordt meteen opgezogen. Hier de beste ruitenreiniger apparaten.

Beste ruitenreiniger test

Niet alleen ramen, maar ook andere gladde oppervlakken zoals een tegelmuur maak je makkelijk en goed schoen met een ruitenreiniger apparaat. Dankzij de accu kun je je vrij bewegen.


Hieronder kijken we naar de beste ruitenreiniger apparaten. Een compleet overzicht is te vinden op alle goede ruitenreinigers. Daar vind je ook alle prijzen en specificaties.


Kärcher WV 5 Premium Non Stop ruitenreiniger

De Kärcher WV5 (ook te zien op de foto bovenaan) is het topmodel van Kärcher, een toonaangevend merk in ruitenreinigingsapparaten. Deze Premium Non Stop versie bevat een Window Vac ruitenreiniger met accu, voor snoerloos reinigen, een speciale zuigmond voor ramen met latwerk en smalle panelen, een sproeier met microvezeldoek, een laadstation en een tweede accu zodat je door kunt werken als je accu leeg gaat.

Karcher ruitenreiniger test

Karcher ruitenreiniger


Door de speciale zachte onderdelen op de handgreep ligt deze beste ruitenreiniger ook op langere termijn plezierig in de hand. De afstandhouders op de zuigmond komen de reiniging ten goede en maken een heel precieze reiniging mogelijk, ook in hoekjes.

De Kärcher WV5 elektrische ruitenreiniger is ook te koop in goedkopere versies, bijvoorbeeld zonder extra accu en zonder precisie-zuigmond. Kijk bij de aanbiedingen Karcher ruitenreinigers voor alle versies en hun prijs.

AEG WX7 elektrische ruitenreiniger

De WX7 is de beste ruitenreiniger van AEG. De AEG WX7 werd eerder al best reviewed bij Kieskeurig, Het is dan ook een prima ruitenreiniger met een goede accu (goed voor anderhalf uur stroom). De vormgeving is ergonomisch heel goed, waardoor hij goed in de hand ligt. Bovendien is de beste ruitenreiniger van AEG (on)opvallend stil.

AEG WX7 ruitenreiniger

AEG ruitenreiniger

Er wordt zowel een grote (29 cm) als een kleine zuigmond (17 cm) meegeleverd zodat je met deze ramenreiniger ook goed kleinere oppervlakken kunt reinigen. 

Kijk voor de actuele prijzen van de diverse modellen van de AEG X7 ruitenreiniger bij de aanbiedingen van AEG ruitenreinigers.

Bosch GlassVAC ruitenreiniger

De Bosch GlassVAC accu--ruitenreiniger is uitgeroepen tot Beste Product van het Jaar 2018-2019. Het is een heel compacte elektrische ruitenreiniger die wordt geleverd met wisserbladen van 13,3 cm en 26,6 cm. Het ook het vernevelen werkt goed op zowel grote als kleine ramen en oppervlakken door de variabele verstuiver.

Bosch GlassVAC ramenreiniger


Hou er wel rekening mee dat deze elektrische ruitenreiniger maar een accuduur van 25 minuten heeft. Bij het reinigen van veel ramen moet je dus wel een beetje opschieten. Gelukkig werkt het apparaat snel en makkelijk. 

Kijk voor de actuele lage prijs van deze goede ruitenreiniger bij de aanbiedingen van Bosch ruitenreinigers.

Leifheit Dry & Clean ruitenreiniger

Een andere ruitenreiniger met een zeer hoge waardering is de Leifheit Dry & Clean. Deze Leifheit ruitenwisser / ruitenzuiger is leverbaar met steel (43 cm) en zonder steel. Vooral de Leifheit Dry & Clean ruitenreiniger met steel is populair want met deze elektrische ruitenreiniger kom je makkelijk bij hoge ramen.

Leifheit ruitenreiniger met steel

Leifheit Dry & Clean ruitenreiniger met steel

De Leifheit ruitenreiniger met steel wordt heel compleet geleverd met naast de steel ook een power washer, een brede zuigmond en een smalle zuigmond, alles voor het perfect schoonmaken van ramen, tegels, douchecabine, spiegels en andere gladde oppervlakken.

Kijk bij de aanbiedingen Leifheit ruitenreinigers voor de actuele lage prijs voor deze beste ruitenreiniger met steel uit de ruitenreiniger test.


Deze vier ruitenreinigers zijn in verschillende testen als beste ruitenreiniger uitgeroepen. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor deze en andere goede ruitenreinigers tegen een lage prijs.

Zie ook: Andere testen ruitenreinigers

Foto bovenaan: Karcher


Samenvatting:
Hierboven vind je vier beste ruitenreinigers uit de test. Iedere genoemd ruitenreiningingsapparaat is als beste ruitenreiniger getest. Het betreft ruitenreinigers van Karcher, Bosch. AEG en Leifheit. Het zijn allemaal goede elektrische ruitenreinigers met accu waarmee je je ramen streeploos wast en droogt. Deze beste ruitenreinigers zijn ook goed geschikt voor het reinigen van tegels, spiegels en andere gladde oppervlakken. Bij het overzicht alle goede ruitenreinigers bovenaan vind je nog meer goede ruitenreinigers. 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.