Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ruitenreiniger (elektrisch met accu)

Redactie     14:54     No comments

Weg met die emmer, weg met de spons, weg met de Glassex, met een ruitenreiniger maak je je ramen snel en makkelijk schoon, zonder strepen. Het vuile water wordt meteen opgezogen. Hier de beste ruitenreiniger apparaten.


Niet alleen ramen, maar ook andere gladde oppervlakken zoals een tegelmuur maak je makkelijk en goed schoen met een ruitenreiniger apparaat. Dankzij de accu kun je je vrij bewegen.


Hieronder kijken we naar de beste ruitenreiniger apparaten. Een compleet overzicht is te vinden op alle goede ruitenreinigers. Daar vind je ook alle prijzen en specificaties.


Kärcher WV 5 Premium Non Stop

De Kärcher WV5 (ook te zien op de foto bovenaan) is het topmodel van Kärcher, een toonaangevend merk in ruitenreinigingsapparaten. Deze Premium Non Stop versie bevat een Window Vac ruitenreiniger met accu, voor snoerloos reinigen, een speciale zuigmond voor ramen met latwerk en smalle panelen, een sproeier met microvezeldoek, een laadstation en een tweede accu zodat je door kunt werken als je accu leeg gaat.Door de speciale zachte onderdelen op de handgreep ligt deze beste ruitenreiniger ook op langere termijn plezierig in de hand. De afstandhouders op de zuigmond komen de reiniging ten goede en maken een heel precieze reiniging mogelijk, ook in hoekjes.

De Kärcher WV5 is ook te koop in goedkopere versies, bijvoorbeeld zonder extra accu en zonder precisie-zuigmond. Kijk in het bovenstaande overzicht met goede ruitenreinigers voor alle versies en hun prijs.

AEG WX7

De WX7 is de beste ruitenreiniger van AEG. De AEG WX7 werd eerder al best reviewed bij Kieskeurig, Het is dan ook een prima ruitenreiniger met een goede accu (goed voor anderhalf uur stroom). De vormgeving is ergonomisch heel goed, waardoor hij goed in de hand ligt. Bovendien is de beste ruitenreiniger van AEG (on)opvallend stil.


Er wordt zowel een grote (29 cm) als een kleine zuigmond (17 cm) meegeleverd zodat je ook goed kleinere oppervlakken kunt reinigen. Kijk voor de actuele prijs in het overzicht.

Bosch GlassVAC

De Bosch GlassVAC accu--ruitenreiniger is uitgeroepen tot Beste Product van het Jaar 2018-2019. Het is een heel compacte elektrische ruitenreiniger die wordt geleverd met wisserbladen van 13,3 cm en 26,6 cm. Het ook het vernevelen werkt goed op zowel grote als kleine ramen en oppervlakken door de variabele verstuiver.Hou er wel rekening mee dat deze ruitenreiniger maar een accuduur van 25 minuten heeft. Bij het reinigen van veel ramen moet je dus wel een beetje opschieten. Gelukkig werkt het apparaat snel en makkelijk. 

Deze drie ruitenreinigers zijn in verschillende testen als beste ruitenreiniger uitgeroepen. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor deze en andere goede ruitenreinigers tegen een lage prijs.

Zie ook: Andere testen ruitenreinigers

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.