Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Olympus Tough TG-Tracker getest als beste actioncam

Redactie     12:43     No comments

De GoPro mag dan als de standaard voor actioncams gelden, de EISA Award voor beste actioncam (uitgereikt door panel van vijftig tijdschriften uit twintig Europese landen) ging naar de Olympus Tough TG-Tracker. Een aanmerkelijk goedkopere actioncam met uitstekende eigenschappen die heel goede prestaties levert.


beste actioncam test

Hier informatie over deze beste actioncam volgens de experts van de elektronicatijdschriften.

Een geweldige outdoor camera

De Olympus Tough TG-Tracker is een actioncamera die oogt als een extra kleine compacte videocamera, maar dan wel één met alle eigenschappen van een goede actioncam. Deze camera is schokbestendig en waterdicht, en bovendien meet deze beste actioncam je prestaties.

Snelheid, hoogte en temperatuur worden gemeten. Tijdens het hardlopen, fietsen, skiën en varen, maar ook tijdens het racen, duiken, parachutespringen en alles dat je nog meer wilt doen. De locatie wordt via GPS bijgehouden en met een beeldhoek van 204 graden kun je tijdens de actie met een breed blikveld filmen.

beste actioncamera test


Filmen onder alle omstandigheden

De gemaakte video's zijn in een hoogwaardige Ultra HD (4K) beeldresolutie. Dat is een hogere resolutie dan waarin de Nederlandse televisiezenders uitzenden.

Voor filmen in het donker beschikt deze beste actioncam over een waterdichte ingebouwde verlichting. De aansluiting voor een externe microfoon ontbreekt helaas, maar die wordt tijdens actieopnames toch maar weinig gebruikt. Bovendien is de ingebouwde microfoon van goede kwaliteit.

Zolang het niet extreem koud is mag de Olympus Tough TG-Tracker mee op wintersportvakantie. Tot min 10 graden Celsius heeft deze namelijk geen enkel probleem met filmen. Water, hitte, kou, stof. klappen,... deze beste actioncam verdient zijn naam Tough absoluut!


beste action cam test

Heel goede specificaties

Nog wat technische gegevens van deze beste actioncamera. Filmen gaat dus in 4K, fotograferen in 7,2 megapixel. Een 5-assige beeldstabilisator beperkt het schokken tot een minimum en het bekende Olympus sealingsysteem zorgt voor een waterdichtheid van 100% tot wel 30 meter diep.

Deze beste actioncam is voorzien van vele sensoren zoals een versnellingssensor, GPS, thermometer, barometer en kompas voor het vastleggen van je outdoor avonturen. Deze Olympus actioncam doet dus meer dan alleen filmen en fotograferen. Al eerder werd deze camera bij andere tests uitgeroepen tot beste onderwatercamera en beste outdoor camera. Een echte allrounder dus!

actioncams getest

De prijs en andere informatie

Kijk op Beste Actioncam Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders, de prijzen en de specificaties van deze en andere goede actioncams.Onderwerpen:
Test actioncams, test Olympus Tough TG-Tracker action cam, beste actioncam test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.