Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste action cam wintersport (ski en snowboard)

 

De GoPro Hero is de beste action cam voor wintersport (skiën en snowboarden) uit de test. Hier meer informatie en aanbiedingen.


Ga je skiën of snowboarden, en wil je deze actie met een action cam vastleggen? Dan is de GoPro Hero 9 de beste action camera. Hier informatie over deze beste action cam voor de wintersport.

Goedkoop deze beste action cam kopen

Er zijn duurdere en uitgebreidere GoPro actioncams, de GoPro Hero 10 serie, maar voor de skiër en snowboarder is deze versie van de GoPro goed genoeg. De GoPro Hero 9 is voordelig te koop bij de aanbevolen winkels te vinden op Beste Action Cam Kopen. Je vindt daar ook de actuele Action Cam Top 10.

Beste action cam voor skiërs en snowborders:  GoPro Hero 9

Een sterk punt aan deze beste action cam voor wintersporters is de spraakbesturing. Je kunt de camera met je stem aansturen, wat natuurlijk een groot voordeel is tijdens het skiën, snowboarden en beoefen van andere sporten. Je houdt je handen immers vrij. 

Maar met wat simpele commando's bedien je deze beste action cam met spraak. Ook de goede beeldstabilisatie is een pluspunt. Zo maak je mooie scherpe beelden tijdens de actie.

Go Pro Hero 8 beste action cam wintersport


Deze beelden kunnen zelfs in een 4K Ultra HD resolutie worden geschoten (30 frames per seconde). 4K is de resolutie van de allerscherpste gangbare televisies.  In een Full HD resolutie kun je met wel 90 frames per seconde filmen. Je kunt prachtige langgerekte slowmotion video's maken. Foto's zijn ook heel scherp dankzij de 12 megapixel beeldsensor.

Ook beschikt deze beste actioncam voor de wintersport over WiFi en Bluetooth zodat je beelden draadloos naar een computer of telefoon kunt doorsturen. En bang voor sneeuw is deze action cam niet, want ook zonder externe behuizing is deze volkomen waterdicht. Tot wel 10 meter onderwater. Je kunt er dus zelfs een wak mee inschaatsen.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Action Cam kopen voor meer informatie en de laagste prijs van deze GoPro en andere action camera's.

Zie ook: Meer action cam testen


Onderwerp:
De beste action cam voor de wintersport (skien, schaatsen en snowboarden) en andere actie sporten uit de test is de GoPro Hero 9. Deze GoPro action camera is goedkoper dan de GoPro Hero 10 maar zeer goed voor gebruik op ski, snowboard, schaatsen en andere wintersport activiteiten. Hierboven informatie over deze beste action cam wintersport en aanbiedingen van deze en andere goede action cams.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.