Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste action cam voor wintersport

Redactie     16:20    


Ga je skien of snowboarden, en wil je deze actie met een action cam vastleggen? Dan is de GoPro Hero 5 Session de beste action cam voor de beste prijs (of met andere woorden, de beste koop). Hier informatie over deze beste action cam voor de wintersport.

Goedkoop deze beste action cam kopen

Er zijn duurdere en uitgebreidere GoPro actioncams, maar voor de skier en snowboarder is deze versie van de GoPro goed genoeg. De GoPro Hero 5 Session is voordelig te koop bij de Videocamerashop en andere aanbevolen winkels te vinden op Beste Action Cam Kopen. Je vindt daar ook de actuele Action Cam Top 10.

Beste action cam voor skiërs en snowborders:  GoPro Hero 5 Session

Een sterk punt aan deze beste actioncam voor wintersporters is de spraakbesturing. Je kunt de camera met je stem aansturen, wat natuurlijk een groot voordeel is tijdens het skiën, snowboarden en beoefen van andere sporten. Je houdt je handen immers vrij. Ook de goede beeldstabilisatie is een pluspunt. Zo maak je mooie scherpe beelden tijdens de actie.Deze beelden kunnen zelfs in een 4K Ultra HD resolutie worden geschoten (30 frames per seconde). 4K is de resolutie van de allerscherpste televisies.  In een Full HD resolutie kun je met wel 90 frames per seconde filmen. Je kunt prachtige langgerekte slowmotion video's maken. Foto's zijn ook heel scherp dankzij de 10 megapixel beeldsensor.

Ook beschikt deze beste actioncam voor de wintersport over WiFi en Bluetooth zodat je beelden draadloos naar een computer of telefoon kunt doorsturen. En bang voor sneeuw is deze action cam niet, want ook zonder externe behuizing is deze volkomen waterdicht. Tot wel 10 meter onderwater. Je kunt er dus zelfs een wak mee inschaatsen.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Action Cam kopen voor meer informatie en de laagste prijs van deze GoPro en andere action camera's.

Publicatie test: 18 december 2017
Meer action cam testen

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.