Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste action camera wintersport (ski en snowboard)

De GoPro Hero is de beste action camera voor wintersport (skiën en snowboarden) uit de test. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze beste wintersport actioncam.

beste wintersport action camera ski en snowboard

Ga je skiën of snowboarden, en wil je deze actie met een actioncam vastleggen? Dan is de GoPro Hero 9 de beste actioncamera. Hier informatie over deze beste action camera voor de wintersport.

Goedkoop deze beste wintersport action camera kopen

Er zijn duurdere en uitgebreidere GoPro actioncams, de GoPro Hero 10 serie, maar voor de skiër en snowboarder is deze versie van de GoPro goed genoeg. 

De GoPro Hero 9 is voordelig te koop bij de GoPro aanbiedingen en bij de andere aanbevolen winkels te vinden op Beste Action Cam Kopen. Je vindt daar ook de actuele Action Cam Top 10.

Beste action cam voor skiërs en snowborders:  GoPro Hero 9

Een sterk punt aan deze beste actioncamera voor skiën en snowboarden is de spraakbesturing. Je kunt de camera met je stem aansturen, wat natuurlijk een groot voordeel is tijdens het skiën, snowboarden en beoefen van andere sporten. Je houdt je handen immers vrij. 

Maar met wat simpele commando's bedien je deze beste action camera met spraak. Ook de goede beeldstabilisatie is een pluspunt. Zo maak je mooie scherpe beelden tijdens de actie.

Deze beste action camera voor skiën en snowboarden is bovendien makkelijk op een skihelm of snowboardhelm te bevestigen.

Go Pro Hero 9 beste action cam wintersport


Deze beelden van de GoPro Hero 9 kunnen zelfs in een 4K Ultra HD resolutie worden geschoten (30 frames per seconde). 4K is de resolutie van de allerscherpste gangbare televisies.  In een Full HD resolutie kun je met wel 90 frames per seconde filmen. Je kunt met de action camera prachtige langgerekte slowmotion video's maken. Foto's gemaakt met de actioncam zijn ook heel scherp dankzij de 12 megapixel beeldsensor.

Ook beschikt deze beste action camera voor ski en snowboard over WiFi en Bluetooth zodat je beelden draadloos naar een computer of telefoon kunt doorsturen. En bang voor sneeuw is deze action camera niet, want ook zonder externe behuizing is deze volkomen waterdicht. Tot wel 10 meter onderwater. Je kunt met deze actioncam dus zelfs een wak inschaatsen.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Action Cam kopen voor meer informatie en de laagste prijs van deze GoPro en andere action camera's.

Zie ook: Meer action cam testen


Onderwerp:
De beste action cam voor de wintersport (skiën, schaatsen en snowboarden) en andere actie sporten uit de test is de GoPro Hero 9. Deze GoPro action camera is goedkoper dan de GoPro Hero 10 actioncam maar zeer goed voor gebruik op ski, snowboard, schaatsen en andere wintersport activiteiten. Hierboven informatie over deze beste action cam wintersport en aanbiedingen van deze en andere goede action cams.