Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

SUNUV maakt de beste nageldrogers

Redactie     19:07    

Stop met het laten wapperen van je handjes. Tenminste, als het op het drogen van je nagels aankomt. Met een speciale nageldroger zijn je nagels niet alleen veel sneller droog, een goede nageldroger zorgt ook voor een sterk en gelijkmatig resultaat. Zonder strepen en vegen.Als beste nageldroger staan de LED nageldrogers van SUNUV te boek. Deze beste nageldrogers zorgen voor een professioneel resultaat maar zijn voor een gewone consument ook prima betaalbaar.

Een basis SUNUV nageldroger koop je al onder de vier tientjes. Er zijn goedkopere nageldrogers te koop, maar niet met die kwaliteit. Met deze nageldroger kun je alle soorten gel nagellak, gelnagels, shellac, soak off en alle base/top coats uitharden.

Je stelt de timer in op 30 of 60 seconden,  steekt je hand of voet in de droger, en in een minuutje zijn je nagels dankzij de 36 Watt UV LED-lamp droog.

Er zijn nog krachtigere SUNUV nageldrogers te koop, maar voor thuisgebruik heb je aan de voordeligste modellen genoeg.

Kijk hier voor alle SUNUV nageldrogers en hun prijs.
Over SUNUV

SUNUV is de grootste fabrikant ter wereld van nagellampen, en een specialist op dit gebied. Ze maken geen andere producten. Met een jaarlijkse productie van 4 miljoen nagellampen is SUNUV goed voor een marktaandeel van 40%.. Hun nagellampen worden zowel door particulieren als door professionals zoals nagelstudio's gebruikt.

Zie ook: Het beste voor gezondheid en verzorging uit de test 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.