Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste verticuteermachine: Einhell getest als beste koop

Redactie     17:15    

verticuteermachine test beste koop

Verticuteren is heel goed voor je gazon. Als je twee keer per jaar je gras verticuteert heb je de hele jaar plezier van een mooi grasveld. Maar natuurlijk moet een apparaat dat je zo weinig gebruikt ook niet al te veel geld kosten. Daarom kijken we hier naar de beste koop volgens Bild, de beste verticuteermachine voor je geld.


De Duitse krant Bild testte de Einhell RG-SA 1433 elektrische verticuteermachine als beste koop bij de verticuteermachines. Ook in Nederland is dit één van de meest verkochte en meest populaire verticuteermachines. Kijk bij de aanbiedingen van verticuteermachines voor de meest recente laagste prijs.

Beste koop: Einhell RG-SA 1433 elektrische verticuteermachine 

De Einhell RG-SA 1433 is een elektrische verticuteermachine en beluchter. Dat betekent dat deze elektrische verticuteerder zowel met een messenwals als beluchtingsrol wordt geleverd. De roestvrijstalen messen van de messenwals trekken mos en onkruid met wortel en al uit het gazon terwijl de klauwen van de beluchtingsrol zorgen voor een betere zuurstof-opname en afvoer van regenwater.


In tegenstelling tot veel verticuteermachine beschikt deze beste koop verticuteermachine niet over een 2-in-1 rol maar over een aparte messenrol en een aparte beluchtingsrol, wat een groot voordeel is. Het betekent namelijk dat er meer messen en meer klauwen beschikbaar zijn.

De messenwals beschikt over 20 roestvrijstalen messen met een dikte van 1,5 mm. Deze messen snijden het gazon verticaal voor het verwijderen van onkruid, mos en oude grasresten. De werkdiepte kan worden ingesteld op 3, 6 of 9 millimeter.

Door de sterke 1400 watt motor met hoog koppel gaat het verticuteren en beluchten heel makkelijk. De sterke behuizing staat garant voor een lange levensduur.

Tip: Op Beste Verticuteermachine Kopen staan nog veel meer goede verticuteermachines, de beste winkels om een verticuteermachine goedkoop te kopen en tips en informatie voor bij het kopen en gebruik van een verticuteermachine of ander verticuteer gereedschap.


beste verticuteermachine test


Standaard wordt er ook nog een opvangbak van 28 liter meegeleverd voor het opvangen van al het mos, oude resten en onkruid. Zo kun je lang doorwerken en hou je een mooi schoon gazon over.

Ook standaard is de wandhouder zodat je deze beste verticuteermachine makkelijk aan de muur kan ophangen.

Dit alles maakt de Einhell RG-SA 1433 tot een bijzonder complete elektrische verticuteermachine tegen een aantrekkelijk lage prijs. Een echte beste koop.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste verticuteermachines en andere goede verticuteermachines.

Of kijk op meer testen verticuteermachines voor meer beste verticuteermachines.


Onderwerpen:
Beste vertiuteermachine test, beste koop, verticuteren, Einhell elektrische verticuteermachine, goede verticuteermachines goedkoop online kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.