Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Cortina Common getest als beste fiets

 De Cortina Common stadsfiets is een fiets die in menig fietstest als beste fiets uit de test is gekomen. Onder andere de titel van Fiets van het Jaar en de Eurobike Award staan op naam van de Cortina Common fiets.


De Cortina Common is dan ook een goede stadsfiets die niet alleen heel aangenaam rijdt, maar ook over het voor Cortina kenmerkende hippe eigentijdse design beschikt. Ook beschikt de Cortina Common over een slim kliksysteem waarbij je bijvoorbeeld een fietsmand zowel voorop de fiets als op de bagagedrager kunt vastklikken.

Bovendien is de Cortina Common een zeer vriendelijk geprijsde fiets, vooral als je deze stadsfiets online koopt. Er worden namelijk online zeer hoge kortingen gegeven.


Zoals je bij de bovenstaande aanbiedingen kunt zien is de Cortina Common in vele versies te koop. Ook met bijvoorbeeld een lage instap, een beltdrive en met 7 versnellingen. Kijk daar voor alle mogelijkheden, prijzen en meer informatie over deze beste fiets van 2019 volgens de jaarlijkse fiets test van de RAI vereniging.

Zie ook: Meer testen van fietsen
Foto's: Cortina fietsen


Onderwerp:
De Cortina Common is een hippe fiets die in 2019 is uitgeroepen tot Fiets van het Jaar. Ook de Eurobike Award (beste fiets van Europa) staat op naam van de Cortina Common. Hierboven alle informatie over deze beste fiets uit de test en aanbiedingen van de Cortina Common.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.