Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Cortina Common getest als beste fiets

De Cortina Common stadsfiets is een fiets die in menig fietstest als beste fiets uit de test is gekomen. Onder andere de titel van Fiets van het Jaar en de Eurobike Award staan op naam van de Cortina Common fiets.

Cortina Common beste stadsfiets test

De Cortina Common is hippe en innovatieve Cortina fiets van goede kwaliteit die enige tijd terug winnaar van de Eurobike Award. Deze designfiets van Cortina beschikt over een uitgesproken frame en een multifunctionele AVS-systeem waarmee je accessoires met één klik op de voordrager en achterdrager kunt klikken.

Een echte design fiets

Op de prachtig ogende Cortina Common is ook nog eens licht en sportief fietsen. Cortina is onderdeel van het Kruitbosch concern dat ook eigenaar is van het kinderfietsenmerk Alpina. Met hun Cortina fietsen richt Kruitbosch zich vooral op jonge mensen. De fabrikant positioneert Cortina daarbij als een lifestyle fietsmerk (fietsen is fashion), en dat doen ze met mooie trendy fietsen van goede kwaliteit. De Cortina Common design fiets is daar een mooi voorbeeld van.

Koop deze design fiets voordelig online

Kijk bij de aanbiedingen Cortina fietsen van de de beste winkelswaar je deze trendy fietsen goedkoop online kunt kopen.

De Cortina Common is een mooie opvallende fiets om te zien. Gewoontjes is deze stadsfiets zeker niet. Zowel het damesmodel als het herenmodel ziet er fris, eigentijds en vooral origineel uit.


Cortina Common beste stadsfiets test

Klik de fietsmand of fietstas vast

Opvallend aan deze fiets is het geïntegreerde Atran Velo System (AVS). Een kliksysteem dat zowel op de voordrager als op de achterdrager van de fiets te vinden is. Met AVS kun je heel eenvoudig een mand of tas op je fiets klikken en er net zo makkelijk weer afklikken. Handig als je bijvoorbeeld boodschappen gaat doen.

Een terechte winnaar fiets award

De jury riep de Cortina Common tot beste fiets uit vanwege het design, het bovengenoemde AVS kliksysteem, maar ook om de zeer goede prijs / kwaliteit verhouding van deze Cortina designfiets.

De door de jury gekeurde versie van de Cortina Common was de uitvoering met 7 versnellingen en de kleur Green Lily. Deze fiets is te koop met 3 of 7 versnellingen, met terugtraprem of dubbele handrem en in vele kleuren. Uit hoeveel kleuren je bij deze beste designfiets kunt kiezen hangt af van de uitvoering, maar de Cortina Common damesfiets met 7 versnellingen en dubbele handrem is recordhouder met 10 verschillende kleuruitvoeringen!

Cortina Common beste fiets test

De accessoires 

De collectie bijbehorende AVS-accessoires van Cortina bestaat inmiddels uit 9 verschillende manden en tassen die zowel geschikt zijn voor de damesfiets als de herenfiets. Al deze manden zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. In de komende tijd zal het aanbod aan manden en tassen nog veel groter worden.

Kijk voor de laagste actuele prijzen van de beste fiets bij de Eurobike Award 2018 bij de bovenaan genoemde goedkoopste en beste aanbieders.

Zie ook:

Onderwerp:
De Cortina Common fiets is in 2018 tot beste design fiets uitgeroepen (winnaar Eurobike Award). Het is een mooie design fiets van Cortina van goede kwaliteit. Bovenaan vind je aanbiedingen van de Cortina Common design stadsfiets bij de beste winkels en kun je de Cortina Common fiets goedkoop online kopen.

Een reactie posten

0 Reacties