Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Harman Kardon beste slimme speaker en beste koop smart speaker test

De Harman Kardon Citation smart speaker is zowel de beste slimme speaker als de beste koop uit de test van slimme speakers.


Een smart speaker is een slimme speaker die op internet is aangesloten en die samenwerkt met Google Assistant. Dat betekent dat je de speaker met je stem opdrachten kunt geven en vragen kunt stellen. Google Assistant of Amazon Alexa zoekt antwoorden op internet voor je op en leest de antwoorden voor.

Dan krijgt een speaker dus ineens heel veel meerwaarde. Een slimme speaker is niet meer alleen een luidspreker, maar tevens een intelligente spraakgestuurde assistent die je het weerbericht, sportuitslagen en verkeersinformatie voorleest, die je het Franse woord voor aardappel vertelt en de Wikipedia van je favoriete band voorleest. En daarvoor hoef je je alleen maar ergens in de buurt van de speaker te bevinden.

Sinds Google Assistant in Nederland beschikbaar is komen er in ras tempo steeds meer van deze smart speakers in ons land beschikbaar. Sonos, Harman Kardon, JBL, Google zelf, Bose, Archos en vele andere fabrikanten van speakers brengen intelligente speakers uit. Maar wat is de beste van deze slimme speakers?


Harman Kardon slimme speakers

Harman Kardon slimme speakers


De experts van Bol.com kozen een beste smart speaker en een beste koop. Hieronder meer informatie over deze twee beste smart speakers. Beide zijn te vinden in het overzicht met alle goede smart speakers. Je vindt daar ook de actuele laagste prijs en alle specificaties.

Beste slimme speaker: Harman Kardon Citation 300

De beste slimme speaker moet natuurlijk niet alleen heel goed overweg kunnen met Google Assistant of een andere digitale assistent, en de slimme luidspreker moet ook al jouw gesproken vragen en opdrachten kunnen begrijpen. Maar de beste smart speaker moet ook een geweldig geluid weergeven. Dat laatste is immers nog steeds de belangrijkste eigenschap die je aan een luidspreker stelt. De Harman Kardon Citation 300 is deze beste slimme speaker. Een smart speaker die een bijzonder goed geluid aflevert.

De Harman Kardon Citation 300 maakt deel uit van de Citation serie die bestaat uit diverse multiroom smart-speakers en multiroom smart-soundbars. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Harman Citation speakers voor alle modellen en prijzen van de luidsprekers uit deze serie. 


Harman Kardon Citation 300 slimme speaker

Harman Kardon Citation 300 slimme speakerDe als beste slimme speaker geteste Harman Cardon Citation 300 is een kleine huiskamerspeaker met een verbazend krachtig en vol stereogeluid en een opmerkelijk rijke bas. Maar ook een speaker met veel mogelijkheden. Zowel WiFi als Bluetooth worden ondersteund evenals wel 300 streaming services waaronder natuurlijk Spotify. Je kan dus met je stem vragen om een nummer van je favoriete artiest vanaf Spotify af te spelen.

Kijk voor de prijs van deze beste smart speaker in het bovenstaande overzicht met alle slimme speakers. Daar vindt je ook de nog krachtigere Harman Kardon Citation 500. Qua prestaties is deze Citation 500 nog beter, maar voor de gemiddelde Nederlandse huiskamer is de goedkopere Harman Kardon Citation 300 goed genoeg.TIP: Wil je een voordelig online een smart speaker kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van smart speakers bij de beste aanbieders van deze slimme luidsprekers.

Beste koop: Harman Kardon Citation One slimme speaker

De Harman Kardon Citation One is de kleinste en ook meest goedkope smart speaker uit de Citation serie. De mogelijkheden zijn gelijk, maar natuurlijk kan deze kleine versie niet het volle geluid en krachtige bas halen van de Citation 300 en Citation 500.


Harman Kardon Citation One slimme speaker

Harman Kardon Citation One slimme speaker


De hele serie Harman Kardon Citation One smart speakers is zowel in de kleuren grijs als zwart te koop. Kijk voor alle prijzen en specificaties in het bovenaan genoemde overzicht van goede smart speakers. Je vindt daar ook de beste smart speakers van andere merken.

Zie ook: Meer testen smart speakers


Foto's: Harman Kardon slimme speakers

Onderwerp:
De slimme speakers uit de Harman Kardon Citation serie zijn de beste smart speakers uit de test. De Harman Kardon Citation serie bestaat uit multiroom smart speakers en multiroom smart soundbars waarmee je een thuis een heel audio netwerk kunt opzetten, maar het zijn ook heel goede WiFi speakers om zelfstandig te gebruiken.

Een reactie posten

0 Reacties