Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Felco beste snoeischaar in snoeischaren test

 

De Felco snoeischaar staat bekend als de beste snoeischaar (klein). Deze kleine snoeischaar is onder andere de beste snoeischaar in de Consumentenbond snoeischaren test.


De Felco snoeischaar is als beste snoeischaar uit de snoeischaren test gekomen. De Felco is een echte klassieker want deze snoeischaar wordt al sinds 1948 gemaakt. Het is dus geen vernieuwend tuingereedschap maar wel de beste snoeischaar die je kunt kopen.


Aanbiedingen alle Felco snoeischaren

De consumentenbond riep de Felco 2 uit tot beste snoeischaar, maar er is een hele serie Felco snoeischaren, met verschillende maximum takdiktes, maar ook voor bijvoorbeeld mensen met grote handen, voor linkshandigen, met rolhandgreep en meer. 

Kijk bij de aanbiedingen van Felco snoeischaren voor al deze Felco snoeischaren tegen de laagste prijs.

Felco 2 snoeischaar

Terug naar de beste snoeischaar uit de test, de Falco no. 2. Deze beste snoeischaar is gemaakt van de beste materialen. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn gemaakt van gehard staal en de handgrepen van gesmeed aluminium met een licht gewicht. Felco geeft er levenslange garantie op. 

Deze snoeischaar is dan ook van extreem goede kwaliteit en knipt geweldig. Niet voor niets is dit de snoeischaar die de meeste professionals gebruiken. De Felco 2 is onbetwist de beste snoeischaar.


Het stootblokje / schokdemper en  de antislip bekleding van het handvat zorgen voor veiligheid en de snoeischaar ligt bijzonder goed in de hand. 

De Felco snoeischaren zijn absoluut niet de goedkoopste snoeischaren, maar de kwaliteit is dan ook geweldig goed, en normaal gesproken hoef je nooit meer een andere snoeischaar te kopen.

Kijk bij de aanbiedingen van Felco snoeischaren hier boven voor de actuele laagste prijs en meer informatie over de beste snoeischaar uit de test van de Consumentenbond.

Felco, specialist in snoeischaren

Het Zwitserse Felco is een echte specialist in snoeischaren. Ze maken als sinds 1945 snoeischaren (de Felco nummer 2 sinds 1948) en zijn sindsdien marktleider. Ieder jaar worden er wereldwijd meer dan een miljoen Felco snoeischaren verkocht. 

Hoewel ze ook zagen en zakmessen maken kun je Felco gerust zien als een specialist in snoeischaren en dat is te merken aan de kwaliteit van iedere Felco snoeischaar.

Zowel professionals als consumenten gebruiken dit tuingereedschap dat bekend staat om zijn degelijkheid, nauwkeurigheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Felco snoeischaren voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden waaronder aanbiedingen van de Felco 2 snoeischaar, de beste snoeischaar uit de Consumentenbond snoeischaar test.

Zie ook: Testen snoeischaren
Foto's: Felco


Samenvatting:
Zoek je de beste snoeischaar? Kies dan voor de Felco 2, deze goede snoeischaar staat al sinds 1948 aan de top. Professionele tuinmannen kiezen voor de Felco 2 en o.a. uit een al wat oudere Consumentenbond test van snoeischaren kwam de Felco snoeischaar al beste snoeischaar uit de test. Hierboven vind je de aanbiedingen in Nederland van de beste snoeischaar en andere Felco snoeischaren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.