Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Felco beste snoeischaar in snoeischaren test

De Felco snoeischaar staat bekend als de beste snoeischaar (klein). Deze kleine snoeischaar is de beste snoeischaar in de snoeischaren test.

Beste snoeischaar Felco

De Felco snoeischaar is als beste snoeischaar uit de snoeischaren test gekomen. De Felco is een echte klassieker want deze snoeischaar wordt al sinds 1948 gemaakt. Het is dus geen vernieuwend tuingereedschap maar wel de beste snoeischaar die je kunt kopen.


Aanbiedingen alle Felco snoeischaren

De Felco 2 is als beste snoeischaar getest, maar er is een hele serie Felco snoeischaren, met verschillende maximum takdiktes, maar ook voor bijvoorbeeld mensen met grote handen, voor linkshandigen, met rolhandgreep en meer. 

Kijk bij de aanbiedingen van Felco snoeischaren voor al deze Felco snoeischaren tegen de laagste prijs.

Felco 2 snoeischaar

Terug naar de beste snoeischaar uit de test, de Falco no. 2. Deze beste snoeischaar is gemaakt van de beste materialen. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn gemaakt van gehard staal en de handgrepen van gesmeed aluminium met een licht gewicht. Felco geeft er levenslange garantie op. 

Deze snoeischaar is dan ook van extreem goede kwaliteit en knipt geweldig. Niet voor niets is dit de snoeischaar die de meeste professionals gebruiken. De Felco 2 is onbetwist de beste snoeischaar.

Felco snoeischaar test

Het stootblokje / schokdemper en  de antislip bekleding van het handvat zorgen voor veiligheid en de snoeischaar ligt bijzonder goed in de hand. 

De Felco snoeischaren zijn absoluut niet de goedkoopste snoeischaren, maar de kwaliteit is dan ook geweldig goed, en normaal gesproken hoef je nooit meer een andere snoeischaar te kopen.

Kijk bij de aanbiedingen van Felco snoeischaren hier boven voor de actuele laagste prijs en meer informatie over de beste snoeischaar uit de test.

Felco snoeigereedschap

Het Zwitserse Felco is een echte specialist in snoeischaren en ander snoeigereedschap. Ze maken als sinds 1945 snoeischaren (de Felco nummer 2 sinds 1948) en zijn sindsdien marktleider. Ieder jaar worden er wereldwijd meer dan een miljoen Felco snoeischaren verkocht. 

Hoewel ze ook zagen en zakmessen maken kun je Felco gerust zien als een specialist in snoeischaren en snoeigereedschap dat is te merken aan de kwaliteit van iedere Felco snoeischaar. Ander Felco snoeigereedschap zijn bijvoorbeeld hun takkenzagen, trekzagen en ent messen.

Zowel professionals als consumenten gebruiken dit tuingereedschap dat bekend staat om zijn degelijkheid, nauwkeurigheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Meer Felco snoeischaren

De Felco 2 is als beste snoeischaar getest. Maar er zijn nog veel meer Felco snoeischaren. Teveel om op te noemen. Er zijn speciale Felco snoeischaren voor linkshandigen, er zijn Felco snoeischaren voor grote tot kleine handen (L, M, S), er zijn Felco snoeischaren voor veel verschillende snij diameters (van 10 mm tot 30 mm) en er zijn Felco snoeischaren 154 mm tot 270 mm. En dan zijn er nog tal van combinaties van deze specificaties, met als gevolg dat je bij het Felco assortiment uit vele tientallen scharen kunt kiezen.

Daarnaast biedt Felco ook nog eens een ruime keuze uit elektrische snoeischaren. Ook bij het kiezen van een Felco elektrische snoeischaar kun je kiezen uit verschillende diameters, lengtes en uit elektrische snoeischaren voor linkshandig en rechtshandig gebruik,


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Felco snoeischaren voor alle prijzen, specificaties en mogelijkheden waaronder aanbiedingen van de Felco 2 snoeischaar, de beste snoeischaar uit de snoeischaar test. Je vindt daar ook andere (heel) goede Felco snoeischaren.

Zie ook: Testen snoeischaren
Foto's: Felco


Samenvatting:
Zoek je de beste snoeischaar? Kies dan voor de Felco 2, deze goede snoeischaar staat al sinds 1948 aan de top. Professionele tuinmannen kiezen voor de Felco 2 en o.a. uit een al wat oudere test van snoeischaren kwam de Felco snoeischaar al beste snoeischaar uit de test. Hierboven vind je de aanbiedingen in Nederland van de beste snoeischaar en andere Felco snoeischaren.

Een reactie posten

0 Reacties