Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste fietspompen: Beste vloerpomp

Hier kijken we naar de beste vloerpomp. Een vloerpomp is een handige fietspomp voor thuis waarmee je vaak ook (eventueel met hulpstuk) een skippybal, rubberboot, luchtbed. zwembad e.d. kunt oppompen.

Beste vloerpomp test

Hier kijken we naar de beste vloerpompen. Een vloerpomp is een fietspomp zoals je deze thuis gebruikt. Geen fietspomp om mee te nemen, maar om thuis op een comfortabele en snelle manier je fietsbanden mee op te pompen. Dit zijn de beste fietspompen voor thuis.


De klassieke fietspomp

De Jumbo fietspomp is de meest klassieke fietspomp. Dit is een vloerpomp die al sinds mensenheugenis wordt verkocht. Fabrikant van deze Hollandse fietspomp is Jumbo (van het speelgoed, niet van de supermarkt). Deze klassieke fietspomp behoort na bijna 60 jaar nog steeds tot de beste fietspompen die je kunt kopen.


Beste vloerpomp klassiek Jumbo

Jumbo fietspomp, beste klassieke vloerpomp


Er zijn al meer dan 5 miljoen van deze Jumbo vloerpompen gemaakt en verkocht, en dat aantal stijgt nog steeds want de Jumbo fietspomp is nog steeds één van de meest verkochte fietspompen.

Maar er zijn meer goede vloerpompen. Hieronder meer informatie over meer van de beste vloerpompen.

Hier vind je alle beste vloerpompen

Een overzicht van alle beste fietspompen om deze klasse vind je bij het onderstaande overzicht met beste vloerpompen. Hier vind je alle vloerpompen die een waardering van 5 sterren hebben gekregen.  


Je vindt daar onder andere de bovenstaande klassieke Jumbo fietspomp maar ook meer moderne alternatieven op deze beste fietspomp van de laatste tientallen jaren.

Ben je op zoek naar een ander soort fietspomp? Bijvoorbeeld een CO2 pomp of een kleine fietspomp om mee te nemen als je gaat fietsen? Kijk dan bij de andere testen van fietspompen.

Topeak Joeblow Sport fietspomp

Naast de Jumbo fietspomp zijn er meer goede vloerpompen. Neem bijvoorbeeld de Topeak Joeblow fietspomp.  

Deze moderne fietspomp is geen vloerpomp op een houten plank zoals de klassieke beste fietspomp van Jumbo, maar een meer moderne versie met drukmeter. 

Deze zeer goede vloerpomp met drukmeter is gemaakt van sterk staal en geschikt voor het klassieke Franse ventiel, waarop je deze beste vloerpomp met drukmeter makkelijk kunt aansluiten zonder dat deze los schiet tijdens het pompen.


Beste vloerpomp modern Topeak

Beste vloerpomp met drukmeter Topeak


Zo'n stalen fietspomp is een stuk steviger dan de veel goedkopere plastic fietspompen. Zwaarder ook, maar dat pompt een stuk plezieriger, en een fietspomp als deze is er toch niet voor gemaakt om mee te nemen op de fiets.

Wat ook handig is: Deze vloerpomp komt met twee nippels die er voor zorgen dat je er veel meer mee kunt oppompen dan alleen fietsbanden. Een voetbal, een luchtbed, een rubberboot, je pompt het allemaal op met deze beste fietspomp.

Kijk voor de actuele laagste winkelprijs bij de bovenaan genoemde productlink of bij de vloerpompen met 5 sterren.

SKS Air X-Press fietspomp

Neem je genoegen met een fietspomp van kunststof in plaats van staal? Dan is de SKS Air X-Press voor jou de beste fietspomp. Dit is een goedkope vloerpomp van prima kwaliteit.

Deze beste voetpomp van kunststof is zeer licht van gewicht en voorzien van een precisie drukmeter en een Multi Valve kop met klemhevel die de fietspomp geschikt maakt voor alle ventielen.


Fiets vloerpomp test SKS

Beste koop: SKS vloerpomp


Dit is een bijzonder goede fietspomp met drukmeter tegen een heel aantrekkelijke prijs (beste koop), een product van SKS, een Duitse specialist in fietspompen. Innovatie staat vooraan bij deze fietspomp expert en dat merk je aan hoge kwaliteit van deze voetpomp.

Dunlop staande fietspomp

Een derde goede voetpomp die je in het overzicht met beste voetpompen tegenkomt is de Dunlop staande fietspomp. Dit is een heel goedkope fietspomp die bovendien op alle ventielen werkt, en ook deze vloerpomp beschikt over een drukmeter voor de bandenspanning.

Zowel het Franse ventiel (presta ventiel), het schrader ventiel (auto ventiel) als natuurlijk het Dunlop ventiel (het Hollandse ventiel). 

Ook komen er opzetstukken mee voor het oppompen van onder andere een luchtbed, skippybal, opblaasboot of een voetbal (een naald opzetstuk en een pomp tuitje).


Dunlop beste goedkope vloerpomp fiets

Beste goedkope vloerpomp: Dunlop


Deze beste goedkope vloerpomp is voorzien van een analoge drukmeter waarop je precies kunt zien hoe ver de band is opgepompt. Een lock systeem zorgt er voor dat de slang niet los schiet onder het pompen.

Kijk voor de lage actuele prijs van deze goede maar goedkope vloerpomp in het bovengenoemde overzicht met beste vloerpompen.

Meer goed vloerpompen en andere fietspompen

En zo zijn er nog heel veel meer goede fietspompen. Kijk bij de bovenstaande beste vloerpompen voor alle vloer fietspompen met de hoogste waardering of kijk op Beste Fietspomp Kopen voor alle beste fietspompen, alle goedkoopste aanbieders en een Fietspomp Keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste fietspomp.
 


Samenvatting:
Wat is de beste vloerpomp / staande fietspomp uit de test?Hierboven kijken we naar de beste vloerpompen. Een vloerpomp is een staande fietspomp, bedoeld voor thuisgebruik. Het is een standaard fietspomp waarvan de Jumbo klassieke fietspomp het meest bekend is. Let bij het kopen van een fietspomp op de ventielen waarvoor de voetpomp geschikt is. Je hebt het Frans ventiel (Presta), Hollands ventiel (Dunlop) en auto ventiel (Schrader). Vaak kun je met een goede fietspomp ook voorwerpen als een luchtbed of voetbal oppompen.  

Een reactie posten

0 Reacties