Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietspompen: Beste vloerpompen

Redactie     18:02     No comments


Hier kijken we naar de beste vloerpompen. Een vloerpomp is een fietspomp zoals je deze thuis gebruikt. Geen fietspomp om mee te nemen, maar om thuis op een comfortabele manier je fietsbanden mee op te pompen. Dit zijn de beste fietspompen voor thuis.


De klassieke fietspomp

De meest klassieke fietspomp is de vloerpomp die al sinds mensenheugenis wordt verkocht, die van het merk Jumbo (van het speelgoed, niet van de supermarkt). Deze klassieke fietspomp behoort na bijna 60 jaar nog steeds tot de beste fietspompen die je kunt kopen.


Er zijn al meer dan 5 miljoen van deze fietspompen gemaakt en verkocht, en dat aantal stijgt nog steeds want de Jumbo fietspomp is nog steeds één van de meest verkochte fietspompen.

Maar er zijn meer goede vloerpompen. Hieronder meer informatie over de beste vloerpompen.

Hier vind je alle beste vloerpompen

Een overzicht van alle beste fietspompen om deze klasse vind je bij het overzicht van alle vloerpompen met een waardering van 5 sterren.  Je vindt daar de bovenstaande klassieke Jumbo fietspomp maar ook meer moderne alternatieven op deze beste fietspomp van de laatste tientallen jaren.

Ben je op zoek naar een ander soort fietspomp? Bijvoorbeeld een CO2 pomp of een kleine fietspomp om mee te nemen als je gaat fietsen? Kijk dan bij de andere testen van fietspompen.

Topeak Joeblow Sport fietspomp

Neem bijvoorbeeld deze Topeak Joeblow fietpomp.  Geen fietspomp op een houten plank zoals de klassieke beste fietspomp van Jumbo maar een meer moderne versie met drukmeter, maar ook gemaakt van sterk staal en geschikt voor het klassieke Franse ventiel, en daar zullen ook veel mensen blij mee zijn!Zo'n stalen fietspomp is een stuk steviger dan de veel goedkopere plastic fietspompen. Zwaarder ook, maar dat pompt een stuk plezieriger, en een fietspomp als deze is er toch niet voor gemaakt om mee te nemen op de fiets.

Wat ook handig is: Deze fietspomp komt met twee nippels die er voor zorgen dat je er veel meer mee kunt oppompen dan alleen fietsbanden. Een voetbal, een luchtbed, een rubberboot, je pompt het allemaal op met deze beste fietspomp.

Kijk voor de actuele laagste winkelprijs bij de bovenaan genoemde vloerpompen met 5 sterren.

SKS Air X-Press fietspomp

Neem je genoegen met een fietspomp van kunststof in plaats van staal? Dan is de SKS Air X-Press voor jou de beste fietspomp. Deze beste voetpomp van kunststof is zeer licht van gewicht en voorzien van een precisie-drukmeter en een Multi Valve kop met klemhevel die de fietspomp geschikt maakt voor alle ventielen.Dit is een bijzonder goede fietspomp tegen een heel aantrekkelijke prijs, een product van SKS, een Duitse specialist in fietspompen. Innovatie staat vooraan bij deze fietspomp expert en dat merk je aan hoge kwaliteit van deze voetpomp.

En zo zijn er nog heel veel meer goede fietspompen. Kijk bij de bovenstaande beste vloerpompen voor alle vloer fietspompen met de hoogste waardering of kijk op Beste Fietspomp Kopen voor alle beste fietspompen, alle goedkoopste aanbieders en een Fietspomp Keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste fietspomp.


Onderwerpen:
Beste fietspomp test, beste vloerpompen test, standaard fietspomp, beste fietspompen, jumbo, beste vloerpomp test.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.