Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste dagcrème droge huid

Een overzicht van goede dagcrèmes voor een droge huid, met extra aandacht voor de beste dagcreme uit de test.

Beste dagcreme test L'Oreal

Met een goede dagcrème kun je de klachten van een droge huid tegengaan. Hier kijken we naar de beste dagcrème voor dames met een droge huid.

Goede dagcrèmes voor een droge huid

Kijk bij de beste dagcrèmes voor dames met een droge huid voor alle beste dagcrèmes tegen een droge huid. Al deze dagcrèmes tegen een droge huid hebben de maximale waardering van 5 sterren gekregen. De allerhoogste waardering is er voor de L'Oréal Paris Hydra Genius dagcrème. Kijk voor de actuele laagste winkelprijs van deze beste dagcrème / beste gezichtscrème in het bovenstaande overzicht met alle beste dagcrèmes.

Hieronder informatie over de dagcrème voor een droge huid voor dames, de L'Oréal Paris Hydra Genius dagcrème, geschikt voor een normale, droge en gevoelige huid. Overigens is dit meer een vloeistof dan een standaard dagcrème, maar dat is eerder een voordeel dan een nadeel.

L'Oréal Paris Hydra Genius dagcrème

Deze dagcrème zorgt voor een huid die wel 72 uur gehydrateerd blijft en fris aanvoelt. Aloë Vera sap en Hyaluronzuur zorgen voor een intense hydratatie van de droge huid die onmiddellijk na het smeren intrekt en de actieve bestanddelen in de huid verspreidt.

De Hydra Genius dagcrème van L'Oréal Paris trekt goed in en laat geen vettig of glanzend laagje op de huid achter. Doordat het een vloeibare gezichtsverzorger is, met twee keer zo veel water als een gewone créme, wordt deze beste dagcrème veel sneller en makkelijker door de huid opgenomen. De hydratatie gebeurt tot diep in de huid en zorgt voor een stralende gezonde teint.

Beste dagcreme test L'Oreal

Je kunt deze beste dagcréme /beste gezichtscrème op verschillende momenten gebruiken. 's ochtends of 's avonds als een serum of gewoon tussendoor als je je huid wilt opfrissen. Één pompje is voldoende voor gezicht en hals. Masseer de crème met roterende bewegingen in de huid in voor het beste resultaat.

De Hydra Genius dagcrème is er in drie varianten. Naast de versies voor normale tot droge huid en voor een droge en gevoelige huid, is er van deze beste gezichtscreme ook een versie voor de normale huid.

Kijk bij de bovenstaande beste dagcrèmes voor dames met een droge huid  voor alle informatie of kijk bij de beste online drogisterijen voor meer goede verzorgingsproducten tegen de laagste prijzen.


Foto's: L'Oreal

Onderwerp:
L'Oréal Paris Hydra Genius dagcrème is een verzorgende crème voor overdag, Dit is de beste dagcreme bij een droge huid of gevoelige huid. De beste dagcreme  / beste gezichtscreme uit de dagcreme test. Meer goede dagcremes vind je in het overzicht bovenaan,


Een reactie posten

0 Reacties