Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste verticuteermachines

Redactie     09:30     No comments


Om een gazon schoon, mooi en gezond te houden wordt er geadviseerd het gras in het voorjaar en het najaar te verticuteren (beluchten). Mos, onkruid en vilt wordt dan verwijderd waardoor de graswortels beter water, voedingsstoffen en lucht kunnen opnemen. Het gras wordt dan gezond en ster. Verticuteren gaat het best met een verticuteermachine. Hier kijken we naar de beste verticuteermachines.


Hier vind je de beste verticuteermachines (5 sterren)

Alle beste verticuteermachines vind je in het overzicht met verticuteermachines met 5 sterren. Deze 5 sterren zijn de hoogste waardering die een product van zijn gebruikers kan krijgen.

Tips kiezen beste verticuteermachine

Hieronder hebben we wat handige tips voor bij het kiezen van de voor jou beste verticuteermachine (beste elektrische verticuteerder of beste benzine verticuteerder).

Maaibreedte en gazonoppervlakte
Evenals een grasmachine wordt er bij een verticuteermachine gesproken over maaibreedte als men het over de werkbreedte heeft (al maait een verticuteermachine niet). De maaibreedte geeft aan hoeveel centimeter er per baan wordt geverticuteerd. Hoe breder de maaibreedte hoe sneller je klaar bent, maar daarmee wordt de machine natuurlijk ook groter en vraagt daarmee meer ruimte in de schuur of garage.

Einhell elektrische verticuteerder

Einhell elektrische verticuteerderElektrisch, op benzine of met accu
Benzine verticuteermachines worden vooral door professionals gebruikt die regelmatig vele meters moeten verticuteren. Consumenten kiezen vrijwel altijd voor een elektrische verticuteermachine. Normaal gesproken hebben deze een snoer zodat je wel met een stroomhaspel aan de gang moet. Is dat een probleem? Dan kun je ook kiezen voor een elektrische verticuteermachine met accu. Deze zijn wel een stukje duurder dan de stekker-versie.

Het geluid
In tegenstelling tot een verticuteermachine op benzine maakt een elektrische verticuteermachine maar weinig geluid. De geluidsopbrengst zit meestal tussen de 94 en 106 dB (decibel). Hou er rekening meer dat een verschil van 3 dB wel staat voor een verdubbeling van het geluid.


Wolf-Garten elektrische verticuteermachine met opvangbak

Wolf-Garten verticuteermachine met opvangbakOpvangbak
Tijdens het verticuteren komt nogal wat rommel vrij. Om te voorkomen dat je daarna moet harken kun je kiezen voor een verticuteermachine met opvangbak. Al het tuinafval gaat dan meteen netjes de bak in.

Tip: Kijk op Beste Verticuteermachine Kopen voor de beste en goedkoopste online aanbiedingen van verticuteermachines.

Gardena elektrische verticuteermachine

Gardena elektrische verticuteermachine zonder opvangbak


Foto bovenaan: Gardena


Samenvatting:

Wat is de beste verticuteermachine uit de test? Hierboven vind je een link naar alle beste verticuteermachines om je gazon te verticuteren. Al deze beste verticuteermachines hebben een 5 sterren waardering gekregen. Je kunt via deze links deze beste verticuteermachines goedkoop kopen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.