Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste oortjes; Deze oordopjes zijn het hoogst gewaardeerd

Redactie     10:11     No comments


Oortjes (oordopjes voor muziek) heb je in verschillende soorten. Maar wat zijn de beste oortjes? Hier kijken we naar de beste oortjes voor verschillende soorten gebruik en in verschillende prijsklassem.


Kijk hier voor de beste oortjes

Wat zijn de beste oortjes voor tijdens het sporten? Wat zijn de beste oordopjes als je niet al te veel geld te besteden hebt? Kijk bij de hoogst gewaardeerde oortjes welke oortjes voor jou de beste oortjes zijn. Het betreft de beste geheel draadloze oortjes, de beste oortjes voor sporters en de beste oortjes met snoer in diverse prijsklassen (budget, middenklasse en topklasse). Al deze oortjes zijn door hun gebruikers met 5 sterren gewaardeerd.

Meer goede oortjes

Meer goede oortjes vind je op Beste Oortjes Kopen. Naast de beste en goedkoopste online aanbieders van oortjes vind je daar ook een Oordopjes Top 10 en  een keuzehulp waarmee je makkelijk de voor jou meest geschikte oortjes kunt vinden.


In ear oortjes of earbuds
De meeste oortjes plaats je in de gehoorgang van het oor (in ear oortjes), maar je hebt ook oortjes die alleen in het ronde deel van je oor bevestigd zijn. Dat heeft als nadeel dat ze wat sneller kunnen uitvallen en je bastonen minder indrukwekkend hoort, maar earbuts zijn wel wat veiliger als je ze buitenshuis draagt omdat je de omgevingsgeluiden beter kan horen.

Bone conduction oortjes
Bone conduction oordopjes zijn een derde soort oortjes. Eigenlijk zijn het geen oordopjes want ze zitten niet in je oor maar rusten op de jukbeenderen. Via je schedel wordt de muziek als trillingen naar je trommelvlies gestuurd. Dit klinkt verbazend goed en heeft diverse voordelen. Zo is alle omgevingsgeluid nog hoorbaar (dus veilig) en deze dopjes kunnen niet uit je oren vallen. Bovendien zijn ze handig voor mensen waarbij oordopjes na verloop van tijd gaan irriteren in het oor.

Geheel draadloze oortjes
Geheel draadloze oortjes zijn vooral tijdens het sporten ideaal. Je hebt alleen twee oordopjes en geen enkele kabel. Nou biedt zo'n oortje natuurlijk weinig ruimte voor een grote accu, dus na een paar uur moeten de draadloze oortjes wel opgeladen worden. Dat gaat heel makkelijk met een bewaardoosje die meteen als powerbank dienst doet (case). Deze case beschikt wel over een accu met vele uren stroom, dus als je de oortjes iedere keer na gebruik in het doosje doet kun je wel even vooruit.

Oortjes met microfoon
Vrijwel alle oortjes beschikken tegenwoordig over een microfoon zodat je er handsfree mee kunt telefoneren. Bij geheel draadloze oortjes zit deze microfoon in één van de oordopjes, bij een bedraad oortje vaak in de kabel.

Volumeknop op het oortje
Datzelfde geld voor de bediening van het volume. Bij een geheel draadloos oortje zit deze op één van de dopjes zelf.

Bevestiging van het oortje
De meeste oortjes zitten via het oordopje vast in het oor gedraaid of ze hebben een kleine haak of lus in de oorschelp die ze vasthoudt (de oorclip). Oortjes met een oorhaak (een haak die helemaal over je oor valt) zitten het best vast en bekabelde oortjes zitten vaak met een band om de nek vast.

Via de keuzehulp in het bovenstaande Beste Oortjes Kopen kun je uitvinden welke oortjes het best bij jou passen of kijk bij de aanbevolen oortjes welke oordopjes volgens hun gebruikers de beste oortjes zijn.

Zie ook: Meer beste oortjes uit de test

Onderwerpen:
Beste oortjes telefoon, beste oordoppen muziek, oordopjes smartphone, beste oortjes test. beste oordopjes getest.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.