Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips 9000 beste baardtrimmer

Redactie     13:28     No comments


In diverse tests is de Philips 9000 tot beste baardtrimmer uitgeroepen. De Philips 9000 is een baardtrimmer waarmee je heel precies je baard kunt trimmen. Een terechte testwinnaar.


Deze beste baardtrimmer levert je een perfect getrimde baard op. Dankzij de geïntegreerde richtlaser kun je met deze trimmer perfect symmetrisch trimmen. Je hoeft alleen de rode lichtlijn maar te volgen voor een scherpe afwerking. Het Lift & Trim systeem zorgt ervoor dat de haartjes die platliggen naar de mesjes worden geleid en perfect op de gewenste lengte worden afgesneden. Zo krijg je een heel gelijkmatig resultaat.
Koop de Philips 9000 baardtrimmer met hoge korting

De Philips 9000 mag dan de beste baardtrimmer zijn, hij is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De adviesprijs ligt vrij hoog, maar bij de aanbevolen online winkels op Beste Baardtrimmer Kopen koop je deze beste baardtrimmer meestal met een flinke korting. Kijk daar voor de actuele prijzen.

Baardtrimmer met lichtlaser
De richtlaser is een sterk punt van de Philips 9000. Op de huid wordt een laserstraal geprojecteerd die precies aangeeft waar de trimlijn ligt. Zo scheer je de baard perfect bij.Goede accu die snel kan worden opgeladen
De accu van de Philips 9000 is goed genoeg voor 80 minuten lang trimmen en scheren. Na een uur is de accu weer volledig opgeladen. Op de baardtrimmer is een batterij-indicator aanwezig die in 3 niveaus aangeeft hoeveel stroom er nog in de accu zit. Je wordt dus nooit verrast door een lege accu en je weet precies wanneer het weer tijd is om op te laden.

17 instelbare trimlengtes
Hoe lang wil je je baardhaartjes hebben? Trimmen kan perfect op maat van 0,4 millimeter tot 7 millimeter met stappen van 0,2 millimeter. De gewenste lengte stel je in met een instelwieltje en op het LED-display wordt de geselecteerde lengte getoond. Zo kun je je nooit vergissen.


Reinigen onder de kraan
Je kunt de Philips 9000 gewoon onder de kraan schoonspoelen. Makkelijker schoonmaken kan niet.

Minpunten van de Philips 9000 baardtrimmer

Is de Philips 9000 de perfecte baardtrimmer? Nee, helaas heeft ook de beste baardtrimmer minpunten. Deze trimmer heeft geen afzuigsysteem voor de losse haartjes, terwijl de Philips 7000 dat wel heeft. Ook kun je de Philips 9000 wel afspoelen onder de kraan, maar niet onder de douche gebruiken.

Zijn dit onoverkomelijke nadelen voor je? Kijk dan bij het eerder genoemde Beste Baardtrimmer Kopen voor andere goede baardtrimmers zoals de goedkopere Philips 7000, de Remington Baardstyling Set met heel veel accessoires en de goedkope maar degelijke Braun Series 3.

Zie ook: Meer testen baardtrimmers
Foto's: PhilipsOnderwerpen:
Philips 9000 beste baardtrimmer test baardtrimmers, trimmer baard getest, baard trimmen, beste baardtrimmers test. 

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.