Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste baardtimmer en beste koop

Redactie     19:37     No comments


Met een goede baardtrimmer maak je de baard die je hebben wil. Ga je voor een stoppelbaard, een kort baardje of een volle baard? Hier de beste baardtrimmer en een goedkoop alternatief.


Beide baardtimmers vind je (tegen een aantrekkelijke prijs) terug bij de aanbevolen goedkoopste winkels op Beste Baardtrimmer Kopen. Daar vind je ook de baardtrimmer top 10 en veel tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste baardtrimmer.

Beste baardtrimmer: Remington MB4045 Beard Kit

We beginnen bij de beste baardtrimmer ongeacht de prijs, en dat is de Remington MB4045. Al is deze baardtrimmer ook nog eens verre van duur. Deze aanbevolen Remington is namelijk meer dan alleen een trimmer. Bij de Beard Kit wordt de Remington MB4045 trimmer geleverd met 3 verstelbare opzetkammen, een schaar en een borstel. Een compleet pakket voor je baard in welke vorm dan ook!Zo kun je experimenteren met je baard zonder een andere trimmer aan te hoeven schaffen. Een stoppelbaardje of een volle baard met een trimlengte tot wel 35 millimeter? Het kan allemaal. En je kunt bovendien je baard er vol en verzorgd uit laten zien dankzij de kam en borstel. De trimkop van deze baardtrimmer kan gewoon onder de kraan worden afgespoeld.

Het resultaat dat je met deze baardtrimmer gebruikt is heel wat mooier en verzorgder dan met een lichaamstrimmer of haartondeuse. Je baard wordt zacht en oogt verzorgd en egaal. Vooral voor wie een wat vollere en langere baard wil is dit een geweldige trimmer, maar ook voor een kort baardje of een stoppelbaardje is dit een prima baardtrimmer. Niet voor niets is deze beste trimmer ook één van de populairste baardtimmers. Hij koppelt veel mogelijkheden en een hoge kwaliteit aan een heel betaalbare prijs.

Tip: Kijk op Beste Baardtrimmer Kopen voor de goedkoopste aanbieders van baardtrimmers, de baardtrimmer top 10 en meer informatie over het kopen van de beste baardtrimmer.

Beste Koop: Remington MB4125

Hoewel je voor bovenstaande Remington beard kit ook nog geen 45 euro betaald zoek je het misschien toch nog goedkoper. Een andere Remington baardtrimmer, de Remington MB4125, is dan een goedkoper alternatief. Voor deze goede baardtrimmer betaal je nog geen 26 euro. Toch is dit een veelzijdige baardtrimmer geschikt voor vele trimlengtes.


Je kunt de Remington MB4125 met of zonder opzetkam gebruiken. Dit hangt af van de trimlengte die je wenst. Voor korte lengtes (0,4 of 1 millimeter) verwijder je de opzet kam. Voor de overige 9 lengtestanden van 1,5 tot 18 millimeter klik je de kam wel op de baardtrimmer. De accu is goed voor 40 minuten, oftewel meerdere scheerbeurten. Ook deze Remington baardtrimmer mag onder de kraan worden schoongespoeld.

Kijk voor deze en andere baardtrimmers bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Alle testen baardtrimmers


Onderwerpen:
Beste baardtrimmer test, beste koop, Remington baardtrimmer, beste baardtrimmers test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.