Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste glucosemeter / beste bloedsuikermeter

Redactie     11:40     No comments


Glucose meten kan heel makkelijk zelf met een goede glucosemeter. Met zo'n bloedsuikermeter kun je ieder moment de hoeveelheid suiker in je bloed meten. Een must voor mensen met diabetes, maar ook veel andere mensen willen af en toe hun suiker checken. Hier kijken we naar de beste glucosemeters voor zelfmetingen.


Een prikje, en binnen een paar seconden weet je hoe het met je bloedsuiker is gesteld. Er zijn veel goede glusocemeters te koop, en de prijs van deze apparaatjes valt tegenwoordig reuze mee. Kijk in het overzicht met alle bloedsuikermeters wat er allemaal aan glucosemeters te koop is, en wat al deze bloedsuikermeters kosten.

Hieronder een kort overzicht van de mees populaire en beste van deze glucosemeters.

Roche Accu-Check Mobile glucosemeter

Zoek je een betrouwbare bloedsuikermeter tegen een lage prijs dan is de Roche Accu-Check Mobile voor jou de beste glucosemeter. Niet voor niets is de Accu-Check Mobile één van de meest gebruikte glucosemeters.Bij deze beste glucosemeter geen gedoe met losse teststrips, want de strips zitten verborgen in een cassette waarin 50 testen op een strip zitten. Pas na 50 testen hoef je dus iets te vervangen. Hetzelfde geldt voor de prikpennen, de lancetten zitten ook per 6 in een kleine cassette. De Roche Accu-Check Mobile kun je pakken en je kunt er meteen mee meten. Je hoeft dus ook geen losse strippen en naalden mee te nemen, vandaar de "Mobile" in de naam. Dit gebruiksgemak maakt deze glucosemeter tot de beste bloedsuikermeter.

Via een USB kabel kan deze beste glucosemeter op een computer worden aangesloten op de meetwaarden via een softwareprogramma te analyseren. Maar ook de meter zelf kun je je metingen in de gaten houden. Er kunnen 2000 metingen worden bewaard (met datum en tijd) en de bloedsuikermeter kan je de gemiddelde waarden over 7, 14, 30 en 90 dagen geven.

Kijk voor de actuele prijs van deze beste bloedsuikermeter in het bovenstaande overzicht met bloedsuikermeters. Je kunt de Accu-Check Mobile daar los kopen of in combinatie met teststrips en lancetten. Deze accessoires zijn daar ook los te koop.

Medisana Meditouch 2 bloedsuikermeter

Een andere veelgebruikte bloedsuikermeter is de Medisana Meditouch 2. Deze glucosemeter heeft slechts weinig bloed nodig voor een betrouwbare meting en als er toch te weinig bloed wordt aangebracht vindt er geen meting plaats. Dit is een verschil met de Roche Accu-Check Mobile die in zo'n geval een foutmelding geeft maar wel een meetstrip verspeelt.


De Medisana Meditouch 2 berekent gemiddelde waarden, geeft testherinneringen en je kunt maaltijden markeren om zo tot een goede analyse te komen. Die analyse kan plaats vinden op de gratis VitaDock portal door via USB de glucosemeter met een computer te verbinden. Via de VitaDock app zijn alle metingen, analyses en gegevens ook op je smartphone beschikbaar.

Ook de actuele winkelprijs van de Medisana Meditouch 2 is in het overzicht met alle bloedsuikermeters te vinden.

Beurer GL 50 glucosemeter

De Beurer GL 50 heeft een totaal andere vormgeving dan de twee bovenstaande glucosemeters. De Beurer doet qua vorm meer aan een insulinepen of thermometer denken, maar is dus wel degelijk een bloedsuikermeter.Door zijn vorm is de Beuer GL 50 makkelijk mee te nemen. Wat ook handig is, is de GlucoMemory software op de glucosemeter zelf, die veel informatie geeft, maar ook deze glucosemeter kun je via USB met een computer verbinden om de gegevens over te zetten en te analyseren.

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle glucosemeters voor de prijs en meer informatie van al deze beste glucosemeters en nog veel meer goede bloedsuikermeters.

Zie ook: Meer testen gezondheid en verzorging

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.