Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

JBL oortjes getest als beste oordopjes (draadloos)

 

JBL oortjes zijn als beste oordopjes draadloos getest. Kijk hier voor deze JBL Reflect Flow oordoppen en andere goede JBL oordopjes draadloos.


Geheel draadloze oordopjes zijn de oortjes die het meest plezierig in het gebruik zijn. Deze earbuds hebben namelijk helemaal geen draad, ook niet tussen beide oordoppen. De JBL Reflect Flow oordoppen zijn bij de EISA Awards uitgeroepen tot de beste oordopjes van 2020-2019.


De JBL Reflect Flow oordopjes verdwijnen bijna helemaal in je oor en zitten daardoor goed vast. Door de ergonomische vorm zitten ze ook plezierig, comfortabel en veilig. Om te zorgen dat de oordoppen goed passen worden deze oortjes geleverd met 3 Freebit siliconen uitbreidingen. Zo kun je de best passende maat kiezen.

Kijk bij de aanbiedingen van JBL oordopjes voor alle (laagste) prijzen en informatie. Meer goede oordopjes en hun goedkoopste aanbieders vind je op Beste Oortjes Kopen.


JBL Reflect Flow: De beste geheel draadloze oordopjes

Terug naar de JBL Reflect Flow oortjes. Waarom zijn deze draadloze oordoppen de beste oordopjes? Daarvoor zijn vele redenden aan te voeren. Hieronder een kort overzicht van de kenmerken van deze beste draadloze oordopjes.

Een geweldig geluid

Laten we beginnen met hetgeen je niet aan de buitenkant ziet. De kwaliteit van het geluid. Die is bij deze beste oordopjes indrukwekkend. De 5,8 mm driver met JBL Signature Sound geeft de muziek verbazend krachtige boost. Zowel de bas als de hogere tonen komen heel mooi en helder over. Het geluid van de JBL Reflect Flow oordopjes is ongekend goed.

Goede pasvorm oortjes

Ook de pasvorm is goed en comfortabel. Mede door de meegeleverde maten waaruit je kunt kiezen. Daardoor zitten deze siliconen oordopjes bij iedereen aangenaam en blijven ze goed zitten. Ook onder bijvoorbeeld het sporten, iets waarvoor deze oordopjes heel geschikt zijn doordat er geen enkel snoertje in de weg zit.

Geheel handsfree

In één van de oordopjes zit een microfoontje verborgen die verbazend goed werkt voor een klein apparaatje dat in je oor zit. Dit microfoontje zorgt er voor dat je de oortjes en je telefoon helemaal met de stem kunt bedienen. Het volume en je playlist bedien je zo met spraakgestuurd, maar ook hun je via de oordopjes handsfree telefoneren en informatie van je smartphone opvragen via de spraakassistent (Siri en Google Now).

Goede accu

Natuurlijk is de accu van een oordopje piepklein, maar toch levert deze bij de JBL Reflect Flow genoeg stroom voor heel wat sportsessies of treinreizen. De afspeeltijd bedraagt 10 uur, en in het opbergdoosje / oplader zit een powerbank ingebouwd die nog eens voor 20 uur extra stroom levert. Raak je door je stroom heen dan kun je met 10 minuten snelladen weer een uur naar muziek luisteren.


En verder...

En verder zijn deze beste oordopjes uit de test voorzien van Ambient Aware voor extra bewustzijn van de omgeving tijdens het gebruik, en van TalkThru waarmee je met iemand kunt praten zonder de oordopjes uit te doen. Ook zijn de oordopjes prima waterdicht (IPX-7) zodat je niet bang hoeft te zijn als je door de regen loopt of fietst.

Het is dus absoluut niet verbazend dat de JBL Reflect Flow oordopjes zijn uitgeroepen tot de beste oordopjes van het jaar. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle specificaties en laagste actuele prijzen.

Zie ook: Meer beste oortjes uit de test


Onderwerp:
Beste oordopjes bij de EISA Awards 2020-2019 zijn de JBL Reflect Flow oordopjes. Dit zijn geheel draadloze oordopjes (airbuds) die zeer geschikt zijn als oordopjes voor bij het sporten en bewegen. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.