Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste zaagtafel

Redactie     18:25     No comments


Een zaagtafel is een werktafel waarin een zaag is verwerkt. Een goede zaagtafel is praktisch en je kan er veel zaag klussen meer uitvoeren op een comfortabele manier. Hier kijken we naar de beste zaagtafels.


Een zaagtafel wordt ook wel elektrische zaagtafel, tafelzaagmachine, zaagbank of tafelcirkelzaag genoemd. Zaagtafels worden vooral gebruikt voor het zagen van laminaat en planken. Zaagtafels worden vooral gebruikt om brede en/of lange materialen te zagen. Hout, maar ook aluminium, metaal of tegels.

De toepassingen van een zaagtafel komen sterk overeen met die van een cirkelzaag, maar met een zaagtafel kun je sneller, makkelijker, comfortabeler, nauwkeuriger en veiliger werken. Veel voordelen dus, maar daar staat een wel wat hogere prijs tegenover. Al vallen de prijzen soms reuze mee zoals je hieronder kunt zien.

Kijk maar in het overzicht met alle zaagtafels voor alle goede zaagtafels en hun prijs. Je vindt daar zaagtafels van onder andere Bosch, Metabo, Vonroc, Einhell, Black & Decker, Powerplus en Ferm. Kijk daar voor alle informatie, prijzen en specificaties.

Hieronder vind je de beste zaagtafels. Deze beste zaagtafels hebben de hoogste waardering gekregen en zijn het meest populair bij hun gebruikers.

Einhell tafelcirkelzaag met onderstel

Krachtig, maar relatief voordelig. Als we de prijs laten meewegen (beste koop) is dit de beste zaagtafel.Dat deze Einhell zaagtafel zo veel goedkoper is dan de meeste andere goede zaagtafels komt omdat deze beste koop over een plastic behuizing beschikt. Dit heeft echter nauwelijks een nadelig op de duurzaamheid en kwaliteit en de prijs ligt aanmerkelijk lager. Kijk in het bovenstaande overzicht met alle zaagtafels voor de actuele laagste prijs.

Ook voor het gewicht is het materiaal het voordeel, want deze beste zaagtafel is erg licht van gewicht. De prijs kan nog veel lager als je kiest voor een versie zonder onderstel, maar wat ons betreft hoort een onderstel bij een goede zaagtafel. Uitklappen en zagen maar!

Vonroc zaagtafel

Wil je alleen hout zagen? Dan heb je minder vermogen nodig  (met 1500 watt is deze zaagtafel minder sterk dan de 2000 watt Einhell zaagtafel) dan ben je goedkoper uit met een Vonroc zaagtafel die circa 100 euro kost. Dat is een bijzonder lage prijs voor een zaagtafel.


Deze beste goedkope zaagtafel is niet voor niets de meest verkochte zaagtafel van dit moment. Het is een stevige robuuste tafel zaagmachine die wordt geleverd met een slang voor stofafzuiging onder het zagen. Deze slang kun je op een stofzuiger aansluiten, en het stof wordt zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het zaagblad weggezogen. Zo heb je minder rommel en een beter zicht op je werk.

De aluminium verstekgeleider is voorzien van een traploze instelbare hoek, Ook het zaagblad is traploos instelbaar. Het is een praktische zaagtafel waarmee je ook heel goed solide hout kunt zagen.

In het overzicht van alle zaagtafels bovenaan vind je nog meer goede zaagtafels. Vink daar je wensen en eisen aan, en je krijgt een overzicht van de zaagtafels die voor jou de beste zaagtafel zijn.

Meer goede zaagmachines: Kijk op beste zaagmachines uit de test voor de beste zaagmachines in andere categorie├źn.
.
Foto bovenaan: Einhell zaagtafel

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.