Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste multistyler (allround haarstyler)

Redactie     18:14     No comments


Altijd een stijl kapsel? Dan is de stijltang jouw apparaat. Altijd krullen? Dan ga je voor de krultang. Maar wat als je regelmatig van kapsel wisselt? Dan zal je regelmatig van haarstyling apparaat moeten wisselen. Of je kiest voor een multistyler, een allround haarstyler. Dit is een stijltang en krultang in één, en de beste multistyler gebruik je ook als föhn, stijlborstel en krulborstel.


Alle goede multistylers

Hier de beste multistylers, haarstylers die met een maximum aan mogelijkheden. Al deze beste multistylers zijn terug te vinden in het overzicht alle multistylers. Deze lijst is gesorteerd op waardering (beste multistyler bovenaan).

Hieronder vind je de beste multistylers uit deze lijst.

Philips Multistyler Europe

De hoogst gewaardeerde multistyler koop al ver onder de 40 euro. Maar let op, deze multistyler doet alleen dienst als krultang en stijltang, en niet als föhn. Je moet er dus nog wel eventueel een haardroger naast gebruiken.


Toch is deze beste multistyler volgens de waarderingen van gebruikers een veelzijdige haarstyler. Je kunt namelijk je kapsel in 10 stijlen vormgeven. Een meegeleverde stijlgids helpt je daarbij.

Het keramische verwarmingssysteem zorgt er voor dat ook bij veelvuldig gebruik je haar niet beschadigt. Let er wel op dat deze multistyler zichzelf niet uitschakelt.

Zoek je een multistyler die alleen als krultang en/of stijltang dienst hoeft te doen, dan is deze goedkope multistyler voor jou de beste multistyler. Kijk voor alle informatie en de laagste prijs in het genoemde overzicht van alle multistylers. Op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste multistyler in actie.

Philips Airstyler

Ook de nummer twee in de lijst van best gewaardeerde multistylers is van Philips. Deze airstyler kun je naast stylen ook gebruiken voor drogen.


Ook worden er een opzetborstel en een opzetkam meegeleverd bij deze allround haarstyler. De mate van hitte is goed regelbaar. Zowel het krullen als het realiseren van stijl haar gaat prima bij deze Philips Airstyler. Wil je je multistyler niet alleen als krultang en/of stijltang gebruiken, maar ook als haardroger, dan is dit de beste multistyler.

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle goede multistylers voor alle mogelijkheden, specificaties en de laagste prijs. Je leest daar ook ervaringen van gebruikers van deze beste multistyler met föhn functie.

Rowenta multistyler

Ook Rowenta heeft een bijzonder goede multistyler in de collectie, al kan deze niet als haardroger dienst doen. De styling mogelijkheden zijn echter grandioos. Met 14 meegeleverde accessoires maak je ieder soort kapsel perfect met deze Rowenta multistyler.Krullend, stijl. wafeltjes. golvend, dit is één van de meest veelzijdige haarstylers die er te koop is. En dat voor iets minder dan 50 euro. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor de actuele laagste prijs en andere informatie.

Dyson Airwrap

De meningen over de Dyson Airwrap zijn verdeeld. Niet iedereen is even tevreden over deze peperdure multistyler. Circa 500 euro betaal je er voor, dat is 10 keer zo veel als voor zijn meeste concurrenten. Dan zijn de verwachtingen natuurlijk ook hoog gespannen.De zeer luxe Dyson multistyler komt met 8 verschillende opzetstukken. Zonder extreme hitte (nooit meer dan 150 graden) breng je je haar in ieder model, of dat nu krullen, golven of glad haar betreft. De Dyson Airwrap is te gebruiken als: Krultang, stijltang, föhn, krulborstel, stijlborstel. De mogelijkheden zijn enorm en de kwaliteit heel goed, maar de zeer hoge prijs voorkomt een hoge score.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met beste multistylers, gesorteerd op score, voor alle informatie en laagste prijzen.

Onderwerpen:
Beste multistyler test, beste haarstyler, beste haarverzorging.


, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.