Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste nietmachine

Redactie     10:47     No comments


Nietmachines heb je in vele soorten, van een heel eenvoudige nietmachine voor een scholier tot professionele nietmachines voor winkeliers en ander zakelijk gebruik. Wat de beste nietmachine is hangt dus sterk van het gebruik af. Hier kijken we naar de beste nietmachines voor verschillende toepassingen.


Alle onderstaande beste nietmachines en nog veel meer goede nietapparaten zijn te vinden in het overzicht alle nietmachines. Daar vind je alle informatie, specificaties, laagste winkelprijzen en ervaringen met de nietmachines van gebruikers.

Beste niettang

Voor professioneel gebruik is de Rapid Classic K1 niettang de meest gebruikte nietmachine. Deze niettang is een beroemde nietmachine, je ziet hem bijvoorbeeld vaak bij bloemisten die er de folie van de boeketten mee dicht nieten.

De Rapid Classic K1 niettang is heel handzaam en je kunt goed kracht zetten. Je kunt er dan ook pakken papier tot wel 50 vel mee nieten.

Met een prijs van iets minder dan 20 euro is deze meest verkochte niettang ter wereld ook nog eens behoorlijk goedkoop. Kijk in het bovenstaande overzicht voor meer informatie en de laagste actuele prijs van deze beste nietmachine voor winkeliers en andere professionals (maar ook voor thuis). Je kunt daar ook kiezen uit diverse kleuren.

Rapid Classic K1 Platinum niettang

De Rapid Classic K1 Platinum is het luxe broertje van de klassieke K1. Deze versie is voorzien van een matte chroomlaag die vingerafdrukken voorkomt en meer grip geeft. De Platinum niettang is wel een stukje duurder. Kijk voor het actuele prijsverschil in het overzicht met nietmachines.

Beste langarm nietmachine

Ook in de nietmachines voor kantoor en bureau is het Zweedse Rapid toonaangevend. Hun Rapid Economy langarm nietmachine is plezierig in het gebruik en heel praktisch, mede door het grote magazijn dat wel 155 nietjes kan bevatten. Je kunt standaard nietjes gebruiken, maar ook speld- en kram-hechtingen zijn mogelijk.


Met deze beste nietmachine met een groot nietjes magazijn kun je tot 20 vel standaard papier in één keer nieten. Kijk voor alle specificaties en de laagste prijs in het overzicht met alle nietmachines.

Beste standaard nietmachine

Liever een standaard nietmachientje? De Leitz Style is dan voor jou de beste nietmachine. Klein maar handzaam, en je niet er tot 30 vellen papier mee. Kijk bij de aanbiedingen Leitz nietmachines voor de actuele prijs van deze beste nietmachine voor eenvoudig thuisgebruik.
Maak je een fout bij het nieten? Of heb je oude nietjes op de verkeerde plek? Met de geïntegreerde ontnieter haal je die makkelijk weer weg. Dit is een kleine maar stevige nietmachine, gemaakt van degelijk staal. Een nietapparaat van hoge kwaliteit. 

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de prijs en meer informatie. Je vindt daar de Leitz nietmachine in vele kleuren.

Beste goedkope nietmachine

Ga je voor de laagste prijs? De beste goedkope nietmachine is de Leitz NeXXt. Dit is een kleine plastic nietmachine met bovenlader.Met een reservoir voor 80 standaard nietjes en de mogelijkheid tot 25 pagina's te nieten. Dit is de beste nietmachine als je weinig eisen stelt maar gewoon af en toe een een nietje in een stapeltje papier wilt drukken. Voor deze nietmachine betaal je een prijs ruim onder de 10 euro. Kijk voor de actuele prijs, de beschikbare kleuren en meer informatie bij het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van Leitz nietmachines.

Beste nietmachine voor stapels papier

Wil je hele stapels papier kunnen nieten? Dan heb je een krachtige nietmachine nodig zoals deze Leitz Heavy Duty. De naam zegt het al, dit is een krachtpatser. De Leitz Heavy Duty kan tot 60 vel standaard papier aan en is daarmee de beste nietmachine voor het zwaardere werk.Deze beste nietmachine gebruikt standaard 25/10 nietjes. Via het venster kun je zien hoeveel nietjes er nog in het nietapparaat aanwezig zijn. Een heel goede nietmachine voor op kantoor. Kijk in het overzicht voor alle informatie en de prijs.

Beste elektrische nietmachine voor thuis

Elektrisch nieten kan ook. Je hoeft dan zelf geen kracht te zetten. Voor af en toe een nietje slaan heeft dit weinig zin (tenzij daar een medische aanleiding toe is) maar als je de hele dag door moet nieten is zo'n elektrische nietmachine best handig. Dit voordelige Leitz elektrische nietapparaat is de beste elektrische nietmachine als je kunt volstaan met een nietmachientje dat maximaal 10 vellen kan nieten. 

Beste elektrische nietmachine voor kantoor

Voor dikkere stapels papier kom je terecht bij de professionele elektrische nietmachines zoals de Rapid elektrische nietmachine die 25 vel papier kan nieten. De prijs vliegt dan wel omhoog. Waar je voor de goedkope Leitz elektrische nietmachine een euro of 20 betaalt ben je voor deze professionele elektrische nietmachine bijna vijf keer meer geld kwijt. 

Je hebt dan wel een luxe en heel professionele nietmachine met bijvoorbeeld een magazijn van 1.500 nietjes en een LED begeleidingssysteem waarmee je heel precies kunt nieten. Voor intensief zakelijk gebruik is dit de beste nietmachine. Kijk voor meer informatie en prijzen in het overzicht met alle nietmachines.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle nietmachines voor deze en nog veel meer goede nietmachines voor thuis en voor op kantoor.

Zie ook: Beste kantoorbenodigdheden uit de test

Onderwerpen:
Beste nietmachine, beste nietapparaat, test nietmachines, nietapparaten.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.