Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Gazelle Ultimate Speed 380 speed pedelec

Informatie over de Gazelle Ultimate Speed die eerder is uitgeroepen tot de speed e-bike van het jaar.


De Gazelle Ultimate Speed 380 is bij de verkiezing van de Speed E-Bike van het Jaar 2020 uitgeroepen tot de beste speed pedelec (snelle e-bike). Een snelle elektrische fiets als de Gazelle Ultimate Speed wordt vooral gebruikt door forenzen voor woon-werk verkeer. Het is een sportief, milieuvriendelijk en ook snel alternatief voor auto en openbaar vervoer. Je hebt met een speed pedelec geen last van files en de aanschafprijs verdien je door besparingen aan brandstof en OV-kosten op den duur vanzelf terug.

De verkiezing Speed E-Bike van het Jaar is onderdeel van de Fiets van het Jaar verkiezing waarbij de beste fietsen door een jury van deskundigen worden aangewezen. Dit alles wordt door de RAI Vereniging georganiseerd.

Interesse in een speed e-bike? Kijk dan bij de speed pedelec aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels online.

Gazelle Ultimate Speed 380, de beste speed pedelec uit de test

De Gazelle Ultimate Speed 380 is tot beste speed pedelec van 2020 uitgeroepen omdat het niet alleen een prima fiets voor woon-werk verkeer is, maar ook een comfortabele en veilige snelle e-bike is die veel fietsplezier geeft.De Gazelle Ultimate Speed rijdt stabiel om dat zowel de motor als de accu in het frame zijn geïntegreerd. De Bosch middenmotor is heerlijk krachtig en het frame goed stijf. De Enviolo Trekking naaf is een traploze versnellingsnaaf zodat je niet tussen vast ingestelde versnellingen hoeft te kiezen maar gewoon de meest plezierige stand kiest.

Wat heel fijn is, vooral bij langere ritten, is het hoge rijcomfort. De beste speed pedelec van 2020 beschikt over een verende voorvork, een verende zadelpen en een verstelbare stuurpen. Verder zorgen de Magura hydraulische schijfremmen voor veel veiligheid, ook als je bij hoge snelheid ineens moet remmen.

Wat ook bijzonder plezierig is bij een speed e-bike waarmee grote afstanden aflegt is de sterke 500 Wh accu met een goede actieradius.

Meer informatie


Onderwerpen:
Bij de beste speed pedelec test van de Fiets van het Jaar verkiezing is de Gazelle Ultimate Speed 380 als beste snelle e-bike van het jaar uitgeroepen. De Gazelle Ultimate Speed 360 speed e-bike is de beste fast ebike van 2020 bij de test speed pedelecs.

Een reactie posten

0 Reacties