Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste kinderstoel (meegroeistoel van baby tot peuter van 15 kilo)

De beste kinderstoel uit de test is de Hauck meegroei kinderstoel / babystoel voor baby en peuter tot 15 kilo. 
Hauck meegroeistoel. Beste kinderstoel test

De beste kinderstoel (score 4,8 uit 5) is de Hauck Sit'n Relax kinderstoel. Een bijzonder goede en heel praktische kinderstoel die zowel een pasgeboren baby als door een peuter gebruikt kan worden. Hier alle informatie (en aanbiedingen) van deze beste kinderstoel / beste meegroeistoel.


Dankzij de zeven verschillende standen kan een baby meteen na zijn geboorte al in dit beste kinderstoeltje liggen, en daarna kan deze beste meegroeistoel nog jarenlang aangepast worden aan de lengte en ontwikkeling van het kindje. Tot er geen kinderstoel meer nodig is.


Meteen vanaf de geboorte in de kinderstoel

Normaal gesproken kan een baby pas na 6 a 9 maanden in een kinderstoel (als de baby kan zitten), maar bij de Hauck Sit'n Relax is er geen apart babystoeltje of wipstoeltje nodig. De Hauck Sit'n Relax is namelijk een babystoel en kinderstoel in één. Een echte meegroeistoel.


Hauck Sit'n Relax meegroeistoel als babystoel

Hauck Sit'n Relax meegroeistoel als babystoel


Dit dankzij de babyaccessoire, een stoelverkleiner en de mogelijkheid om de stoel in verschillende  standen te gebruiken (liggen, zitten en tussenstand). 

Als de kleine kan zitten kan de babyaccessoire verwijderd worden en kan de kinderstoel in de zitstand gezet worden. Dan heb je nog de keuzes uit zeven hoogtes. Zo kan de kleine altijd op ooghoogte zitten, ongeacht zijn of haar lengte.

Een driepuntsgordel in de babyaccessoire kan gebruikt worden om te voorkomen dat de baby uit de kinderstoel valt, en voor de kinderstoel zonder babyaccessoire heb je daarvoor een vijfpuntsgordel tot je beschikking. 

Het eetblad / speelblad van de kinderstoel kan in diepte worden versteld voor de ideale beenruimte voor het kindje. Ook kan hij natuurlijk worden verwijderd zodat de meegroei kinderstoel aan tafel kan worden geschoven.

Hauck beste meegroeistoel test

Hauck 3 in 1 meegroeistoel


Sterke punten van de Hauck Sit'n Relax meegroeistoel

De Hauck Sit'n Relax is niet voor niets de beste babystoel, beste kinderstoel en beste meegroeistoel in één. Hieronder vind je de pluspunten van deze beste kinderstoel.

 • De meegroei stoel is te gebruiken van geboorte tot peuterleeftijd (maximaal 15 kilo).
   
 • Geen apart wipstoeltje of ander babystoeltje nodig.

 • Meegeleverde mobiel waarmee de baby kan spelen en de motoriek kan verbeteren.
   
 • Deze mobiel kan worden verwijderd of weg worden gedraaid als deze niet gebruikt wordt.

 • Asl babystoel is liggen, zitten en tussenstand mogelijk.
   
 • In zitstand kent de kinderstoel zeven hoogtes, voor iedere lichaamslengte is er een goede hoogte in te stellen.
 •  
 • De meegroeistoel is voorzien van een te verwijderen eetblad / speelblad.
   
 • Het blad is voorzien van een verhoogde rand en uitsparing voor een beker.
   
 • Onder de kinderstoel zit een ruime opbergmand voor bijvoorbeeld speelgoed.

 • Een driepuntsgordel (baby-accessoire) of vijfpuntsgordel (kinderstoel zonder baby-accessoire) houdt het kindje veilig in de babystoel.
   
 • Voetensteun met 2 standen.
   
 • Deze beste kinderstoel is te verrijden dankzij twee wieltjes.
   
 • Gebruik je deze kinderstoel niet? Dan kun je hem plat opvouwen.

Tegenover al deze sterke punten staan geen zwakke punten. Natuurlijk is deze beste kinderstoel / beste meegroeistoel wel iets duurder dan de kwalitatief mindere kinderstoelen met minder mogelijkheden, maar deze beste kinderstoel uit de test is iedere euro die hij kost waard.


Kijk bij de aanbieding hierboven voor meer informatie, alle maten en specificaties en voor ervaringen van gebruikers van deze beste kinderstoel.


Foto's: Hauck

Onderwerp:
De beste meegroeistoel (beste kinderstoel en beste babystoel) uit de test van kinderstoelen is de Hauck Sit'n Relax stoel. Deze best geteste kinderstoel is de beste kinderstoel voor baby's en peuters tot 15 kilo. Hierboven alle informatie over deze beste babystoel / beste peuterstoel uit de test. Dit is een echte meegroeistoel, de beste kinderstoel voor kinderen van alle leeftijden (tot 15 kg).

Een reactie posten

0 Reacties