Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste knoflookpers (knoflook tang en knoflookroller)

Zoek je de beste knoflookpers? Hier de beste knoflooktang en de beste knoflookroller. Twee van de beste knoflookpersen.

Beste knoflookpers test

Vers geperste knoflook is natuurlijk veel lekkerder in je gerechten dan knoflookpoeder. En met een goede knoflook tang is knoflook persen een eenvoudig karweitje. Wat is de beste knoflookpers? Hier hebben we de twee beste knoflooktang en beste knoflookroller.Prijzen en informatie van ruim 300 knoflook persen

We laten je kort kennismaken met deze twee beste knoflookpersen. Kijk in het onderstaande overzicht met knoflook persen voor aanbiedingen van al deze persen voor knoflook. Je vindt daar een review van ruim 300 knoflook persen  hun prijzen, hun specificaties en ervaringen van gebruikers.


Beste knoflooktang: OXO Good Grips

De OXO Good Grips is niet alleen een knoflook tang van hoge kwaliteit, deze beste knoflookpers is ook heel functioneel in het gebruik. Je perst er makkelijk de knoflook mee, en je maakt deze knoflookpers heel makkelijk schoon. Dit maakt de OXO Good Grips tot de beste knoflookpers en beste knoflooktang.

Dat reinigen van deze beste knoflookpers gaat heel eenvoudig door het schoonmaaksysteem waarbij nopjes aan de achterzijde van de pers de gaatjes schoondrukken. 

Wegspoelen van de knoflook resten is dan erg makkelijk. Door dit systeem zijn de gaatjes van deze knoflook pers wel iets groter dan bij de meeste andere knoflookpersen.


Beste knoflookpers: OXO Good Grips

Beste knoflookpers: OXO Good Grips

Door de ergonomisch gevormde zachte handvatten ligt deze beste knoflookpers comfortabel in de hand en met een lichte kneep pers je de knoflook. Met een gewicht van 368 gram is deze knoflookpers tang relatief zwaar wat veroorzaakt wordt door de stevige gegoten zinkconstructie van deze zeer degelijke knoflookpers.

Kijk voor de actuele lage winkelprijs en meer informatie over deze beste knoflookpers in het bovenstaande overzicht met knoflookpersen. Je ziet deze beste knoflookpers ook op de foto helemaal bovenaan.

Beste knoflookroller: Leifheit Proline knoflookpers

Knoflook kun je persen door te knijpen zoals bij de bovenstaande knoflook pers van Oxo Good Grips, maar je hebt ook knoflookpersen waarmee je knoflook perst door te te drukken en te rollen. De beste knoflookpers op dit gebied is deze Leifheit Proline knoflookpers.

Beste knoflook roller: Leifheit

Beste knoflook roller: Leifheit

Dit is een praktische manier van knoflook persen. De knoflook komt door de gaatjes terwijl je schil op de snijplank of het werkblad achterblijft. Na gebruik kan de Leifheit Proline knoflookpers in de vaatwasser. Deze beste knoflookpers in zijn segment bestaat uit één deel.

Deze Leifheit Proline knoflookpers is ook wat goedkoper dan de Oxo knoflookpers. Het zal echter vooral de manier van persen zijn die bepalend is welke van deze twee beste knoflookpersen voor jou de beste knoflookpers is.Is de knoflooktang of de knoflookroller de beste knoflookpers?

Als je een knoflookpers zoekt heb je dus de keuze tussen een knoflook tang en een knoflookroller. Beide keukenhulpen worden gebruikt om knoflook te pellen en persen, maar ze doen dat op een heel verschillende manier.

De knoflooktang

Een knoflooktang ziet er meestal uit als twee handvatten die door een scharnier met elkaar verbonden zijn. De knoflook tang heeft tanden of inkepingen aan de binnenkant waartussen je de knoflooktenen plaatst, Vervolgens drukje de handvatten samen waardoor de knoflook wordt geplet. De schil kun je hierna makkelijk verwijderen.

Dit is een snelle eenvoudige manier om knoflook te persen. Je kan bij veel knoflook tangen zelfs makkelijk meerdere knoflookteentjes pletten. Een nadeel is dat de tang soms minder handig is bij onregelmatig gevormde knoflooktenen.

De knoflookroller

De knoflookroller is een knoflookpers die er heel anders uitziet. De roller heeft vaak ene cilindervorm met aan de ene hand een handvat en aan de andere kant een geribbeld oppervlak om te persen. Een luxe knoflookroller heeft binnenin een reservoir om de geperste knoflook in op te vangen. Bij dit apparaatje pers je de knoflook door te rollen.

Ook dit gaat heel makkelijk, en bij deze vorm knoflookpers is het geen probleem als de teentjes onregelmatig van vorm en grootte zijn. Ook hoef je bij een knoflookroller veel minder kracht uit te oefenen dan bij een knoflook tang. Een nadeel van de knoflookroller is wel weer dat het schoonmaken iets meer werk is.


Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor deze beste knoflookpersen en andere goede knoflookpersers, alle prijzen en alle specificaties.

Zie ook: Meer testen kookbenodigdheden


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste knoflookpers uit de test. De beste knoflooktang (en beste knoflookpers) is de OXO Good Grips knoflookpers. De beste knoflookroller (een knoflookpers waarbij je niet knijpt maar rolt) is de Leifheit Proline knoflookpers. Hierboven informatie over beide beste knoflookpersen, via de links kun je zowel de beste knoflookroller als de beste knoflook tang / knoflook pers goedkoop online kopen. In het overzicht met alle knoflookpersen vind je nog veel meer goede knoflookpersen, knoflookrollers en knoflook tangen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik geef sterk de voorkeur aan een knoflookroller boven een tang. Bij de roller verspil je veel minder knoflook, blijven de vliesjes op het aanrechtblad achter en werkt ook veel fijner. Voor mij is de roller dus echt de beste knoflookpers. Na gebruik kan de RVS knoflookroller gewoon in de vaatwasser, dus schoonmaken is geen enkel punt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.