Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste trainingswiel (buikspiertrainer, ab wheel, buikspierwiel)

 

Het Tunduri buikspierwiel is het beste trainingswiel (buikspiertrainer, ab wheel) uit de test. Hieronder dit beste ab wheel en andere goede buikspiertrainers.
Een trainingswiel (ab wheel, buikspierwiel, buikspiertrainer) is een eenvoudig en voordelig trainingsapparaat om je buikspieren mee te trainen. Wat is het beste trainingwiel? Hier kijken we naar de beste van deze buikspiertrainers.

Met een goed trainingswiel bouw je niet alleen spierkracht op door je buikspieren, rugspieren en bovenspieren te trainen, maar je traint ook je balans.

Zo'n ab wheel is absoluut geen duur trainingsapparaat. Je koopt een trainingswiel voor een prijs ver onder de 20 euro. Hiermee is het ab wheel het goedkoopste fitness apparaat. Kijk in het overzicht alle buikspiertrainers voor al deze trainingswielen en andere soorten buikspier trainers.

Ab wheel oefeningen

Met een trainingswiel (ab wiel, ab roller) doe je ab roll out oefeningen. Je zit op je knieën en je rolt met het ab wheel wiel helemaal naar voren zodat je helemaal gestrekt bent, en weer terug. Of je doet deze oefening staande. Beide oefeningen zie je in de video hier onder uitgevoerd.


Beste buikspiertrainer: Tunturi dubbel trainingswiel met kniemat

Train je buikspieren, rugspieren en bovenspieren met dit beste trainingswiel. Deze buikspiertrainer is voorzien van een dubbel wiel voor een goede grip en stabiliteit. Dit is het beste ab wheel en het beste trainingswiel om je buikspieren te trainen.

Beste ab wheel: Tunturi trainingswiel / buikspiertrainer

Beste ab wheel: Tunturi buikspierwiel / buikspiertrainer


Ook de foam anti-slip handgrepen zorgen er voor dat je je volledig op de oefening kunt concentreren. Er wordt een matje meegeleverd zodat je je knieën niet bezeert tijdens de oefeningen.

Met dit trainingswiel geef je je buikspieren en rugspieren een behoorlijk zware training waardoor het deze buikspiertrainer beter geschikt is voor gevorderde sporters dan voor beginners.

Je ziet dit beste trainingswiel op de foto helemaal bovenaan in actie. Kijk voor de prijs in het bovenstaande overzicht met buikspiertrainers. Je vindt daar ook een goedkope versie van dit buikspierwiel zonder matje.

Het Tunturi trainingswiel het beste trainingswiel uit de test en gezien de lage prijs van 18 euro (met mat) of 14 euro (zonder mat) heeft het geen zin om genoegen te nemen met een goedkoper alternatief.

Alle informatie over dit beste trainingswiel vind je in het overzicht met alle buikspiertrainers. Daar vind je ook ervaringen van gebruikers van deze beste buikspiertrainer.


Zie ook: 
In de video hieronder krijg je nog tips en uitleg over de oefeningen met zo'n ab wheel.


Foto: Tunturi

Onderwerp:
Op zoek naar de beste ab buikspiertrainer, beste ab wheel (ab wiel), beste ab roller, beste buikspierwiel, beste trainingswiel? Het Tunturi trainingswiel is getest als beste ab wheel voor het trainen van je buikspieren. Dit beste ab wheel is een dubbel trainingswiel en wordt geleverd met een kniemat zodat je je ab wheel oefeningen pijnloos kunt uitvoeren. In de video worden buikspierwiel oefeningen gedemonstreerd en als je de links volgt kom je bij de ab wheel / ab roller / trainingswiel / buikspiertrainer aanbiedingen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *