Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste balkonbakken. Bloembakken en plantenbakken voor aan de balkon rand

Kijk hier voor de mooiste en beste balkonbakken om bloemen en planten aan het balkon te hangen, en koop je mooiste balkonbak goedkoop online. 

beste balkonbak test

Bij de meeste balkons moet  je zuinig met de ruimte omspringen, een balkon is immers meestal niet zo groot. Een balkonbak op de balkonreling is dan een handig hulpmiddel om veel bloemen en planten te plaatsen terwijl het weinig ruimte kost. Ook zijn balkonbakken zeer geschikt om aan een hek, schutting of balustrade te hangen. Hier kijken we naar de beste balkonbakken. Plantenbakken en bloembakken voor aan de balkonrand.


De keuze voor een balkonbak is voor een groot deel smaakgebonden. Ook zijn er bakken in veel verschillende maten. Daarom kunnen we niet één balkonbak als beste balkonbak aanwijzen. 

We kunnen je wel een overzicht geven van alle beste balkonbakken met een 5 sterren waardering. Hier vind je alle beste balkonbakken bij elkaar. Al deze goede balkonbakken hebben de hoogste waardering gekregen.

Hieronder vind je een kleine selectie van een aantal van deze beste balkonbakken.

Beste standaard balkonbak: Nicoli kunststof bloembak

Deze bloembak van Nicoli is een standaard balkonbak. Deze bak is langwerpig, gemaakt van kunststof, via een metalen haak aan de balkon reling te hangen en te koop in diverse kleuren.

Plantenbak balkon reling Nicoli


Plantenbak balkon reling Nicoli


Dit is de balkonbak zoals de meeste mensen die voor zich zien als het woord balkonbak valt. Het is een eenvoudige maar mooie plantenbak / bloembak met metalen beugels van goede kwaliteit Voor een kleine 15 euro heb je een mooie balkonbak met een breedte van 40 centimeter. 

Kijk voor meer informatie bij de bovenstaande beste balkonbakken. Daar staan nog meer van dit soort standaard balkonbakken.

Beste balkonbak brugvorm:  Elho Corsica Flower Bridge

Deze Elho Corsica balkonbak is een heel ander soort bloemenbak / plantenbak voor over een hek of balkonreling. Het is een brugvorm balkonbak die je over de reling heen plaatst.


Bloembak balkon Elho


Ovale bloembak balkon Elho


Het voordeel van een balkonbak in deze kleur is dat deze aan beide kanten van de reling goed zichtbaar is. De inhoud toont als één grote bloembak. Deze Elho balkonbak is verkrijgbaar in wel 12 verschillende kleuren. 

Kijk voor meer informatie en de laagste prijs bij de bovenstaande 5 sterren balkonbakken. Daar vind je nog meer van dit soort bloembakken die je over een reling, hek, balustrade of muurtje heen plaatst.

Beste ronde balkonbak: Prosperplast

Vooral Prosperplast maakt heel veel van deze brug balkonbakken. In diverse vormen, waaronder ook veel ronde balkonbakken. Deze bloembakken voor aan het balkon zijn winterhard, kleurvast, vormvast en goed bestand tegen krassen.

Bloembak balkon reling Prosperplast

Ronde bloembak balkon reling Prosperplast


De ronde balkonbakken zijn verkrijgbaar in de formaten klein (5 liter) en groot (12,3 liter) en in 7 verschillende kleuren. Deze balkonbakken hebben een vrolijke trendy uitstraling.  Al deze balkonbakken zijn ook in een ovale vorm verkrijgbaar.

Beste balkonbak wicker: Lechuza

Veel loungesets, balkonsets en andere tuinmeubelen zijn tegenwoordig van wicker gemaakt. Lechuza maakt mooie balkonbakken die perfect daarbij passen. Wicker balkonbakken in diverse maten en wel vijf verschillende kleuren.

Wicker balkonbakken Lechuza

Wicker balkonbakken Lechuza


Je kunt hierbij kiezen uit wicker plantenbakken voor aan de balkonrand in de kleuren zwart, wit, grijs, mokka-bruin en zand-bruin. Deze wickerplantenbak is ook makkelijk aan een muur te bevestigen. Kijk bij de bovenstaande beste balkonbakken voor de prijzen en andere informatie over deze wicker bloembak.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste balkonbakken (5 sterren) voor al deze beste balkonbakken en meer balkonbakken met de hoogste score. Daar vind je ook alle prijzen en informatie.

Foto bovenaan: Aquarel door Annalise Batista


Samenvatting:
Een balkonbak is een plantenbak / bloemenbak die aan de reling van een balkon kan worden gehangen. Dat kan een balkonreling zijn, maar ook een hek, muurtje of schutting. Sommige van deze balkonbakken hang je, andere plaats je op de reling. Bovenaan vindt je alle beste balkonbakken en we geven wat voorbeelden van enkele van deze mooie balkonbakken die je goedkoop kunt kopen via bovenstaande link.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb mij balkon helemaal volhangen met balkonbakken. Mijn eigen tuin op drie hoog, ik word daar heel gelukkig van! Ik heb bloembakken op het balkon maar ook balkonbakken met kruiden. Munt voor thee, basicilum, peteselie, tijm, bislook en andere kruiden voor in de keuken en zelfs tomatenplantjes. Gelukkig is mijn balkon vrij groot en kan ik aan drie kanten balkonbakken hangen. Die staan er dan ook, plus nog wat plantenbakken en bloembakken op het balkon zelf.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.