Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste balkonbakken

Redactie     15:25     No comments


Bij de meeste balkons moet  je zuinig met de ruimte omspringen, ze zijn vaak niet zo groot. Een balkonbak is dan een handig hulpmiddel om veel bloemen en planten te plaatsen terwijl het weinig ruimte kost. Ook zijn balkonbakken zeer geschikt om aan een hek, schutting of balustrade te hangen. Hier kijken we naar de beste balkonbakken.


De keuze voor een balkonbak is voor een groot deel smaakgebonden. Ook zijn er bakken in veel verschillende maten. Daarom kunnen we niet één balkonbak als beste balkonbak aanwijzen. We kunnen je wel een overzicht geven van alle beste balkonbakken met een 5 sterren waardering. Hier vind je alle beste balkonbakken bij elkaar.

Hieronder vind je een kleine selectie van een aantal van deze beste balkonbakken.

Beste standaard balkonbak: Nicoli kunststof bloembak

Deze bloembak van Nicoli is een standaard balkonbak. Deze bak is langwerpig, gemaakt van kunststof, via een metalen haak aan de balkonreling te hangen en te koop in diverse kleuren.Dit is de balkonbak zoals de meeste mensen die voor zich zien als het woord balkonbak valt. Het is een eenvoudige maar mooie plantenbak / bloembak met metalen beugels van goede kwaliteit Voor een kleine 15 euro heb je een mooie balkonbak met een breedte van 40 centimeter. Kijk voor meer informatie bij de bovenstaande beste balkonbakken. Daar staan nog meer standaard balkonbakken.

Beste balkonbak brugvorm:  Elho Corsica Flower Bridge

Deze Elho Corsica balkonbak is een heel ander soort bloemenbak / plantenbak voor over een hek of balkonreling. Het is een brugvorm balkonbak die je over de reling heen plaatst.Het voordeel van een balkonbak in deze kleur is dat deze aan beide kanten van de reling goed zichtbaar is. De inhoud toont als één grote bloembak. Deze Elho balkonbak is verkrijgbaar in wel 12 verschillende kleuren. Kijk voor meer informatie en de laagste prijs bij de bovenstaande 5 sterren balkonbakken. Daar vind je nog meer van dit soort bloembakken.

Beste ronde balkonbak: Prosperplast

Vooral Prosperplast maakt heel veel van deze brug balkonbakken. In diverse vormen, waaronder ook veel ronde balkonbakken. Deze bloembakken voor aan het balkon zijn winterhard, kleurvast, vormvast en goed bestand tegen krassen.De ronde balkonbakken zijn verkrijgbaar in de formaten klein (5 liter) en groot (12,3 liter) en in 7 verschillende kleuren. Deze balkonbakken hebben een vrolijke trendy uitstraling.  Al deze balkonbakken zijn ook in een ovale vorm verkrijgbaar.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste balkonbakken (5 sterren) voor al deze beste balkonbakken en meer balkonbakken met de hoogste score. Daar vind je ook alle prijzen en informatie.

Foto bovenaan: Aquarel door Annalise Batista

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.