Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste bierdispenser, een biertap (thuistap) voor een feestje thuis

Een bierdispenser is een goedkope variant op de thuistap / biertap. Een bierdispenser kun je gewoon met bier uit fles vullen. Kijk hier voor de beste biertap / thuistap in deze vorm.


Met een thuistap kun je altijd een vers biertje tappen. Hier kijken we echter naar een ander soort biertap voor thuis, namelijk de bierdispenser / drankdispenser. Bij een bierdispenser heb je geen fust nodig, je vult een bierdispenser gewoon met bier uit flesjes. 

Zo kun je op een feestje iedereen zijn biertje laten tappen. Een lekker koud pilsje, want een goede bierdispenser koelt het bier.

Een bierdispenser is goedkoper dan een thuistap

Een bierdispenser is veel goedkoper in aanschaf dan een thuistap. En omdat je gewoon pils uit flesjes kunt gebruiken is ook het bier goedkoper. 

Maar je dient wel dezelfde dag / avond het bier te drinken, want anders slaat het dood. Een bierdispenser is dan ook echt bedoelt als leuke gadget voor een feestje of barbecue. Een gadget waarmee iedereen zijn glas pils zelf kan vullen.

Aanbiedingen van biertap bierdispensers

Kijk bij de aanbiedingen van biertaps voor deze bierdispensers. 

Je vindt daar tevens aanbiedingen van "echte" thuistaps zoals de Philips Perfect Draft en de Krups Beerwulf thuistaps en van andere dranken dispensers.

Hieronder kijken we naar de meer eenvoudige en goedkope bierdispenser.

In een bierdispenser kun je ook andere dranken gekoeld laten tappen, zoals limonade, vruchtensap of witte wijn. De bierdispenser wordt daarom ook vaak drankdispenser genoemd. 

Ook op kinderverjaardagen is de drankdispenser (maar dan gevuld met ranja of andere limonade) een hit.

Beste bierdispenser: Gadgy biertap

We kijken hier naar deze beste biertaps voor je feestje thuis. De bierdispenser met de hoogste score (4,5 uit 5 sterren) is de Gadgy biertap met koelelement. Door zijn hoge vorm wordt een bierdispenser als deze ook wel biertoren genoemd.De Gadgy biertap is 53 centimeter hoog en heel mooi vormgegeven. Een leuke biertap voor op je tuinfeest, barbecue, vrijdagmiddagborrel of verjaardag, 

Je kunt deze biertap vullen met pils of een ander drankje. Deze drankdispenser staat bijvoorbeeld ook leuk op een buffet als hij gevuld is met vruchtensap of op een kinderfeestje gevuld met limonade. Je kunt de Gadgy biertap ook gebruiken als koud water dispenser.

En dat alles voor nog geen 50 euro!Deze beste biertap voor een feestje is te vullen met 2,5 liter aan bier, wijn, limonade of andere drank en daarnaast met 1,1 liter aan ijs voor de koeling. De compartimenten zijn gescheiden zodat er geen smeltwater in je drank komt, maar je pilsje of ander drankje wordt heerlijk koud. Deze beste bierdispenser / drankdispenser koelt dus zonder dat er stroom nodig is. Ideaal voor in de tuin, park, strand, camping of picknickplaats.

Je kunt er ook voor kiezen het ijs compartiment te verwijderen. Je hebt dan 3,5 liter voor je bier, maar er wordt niet gekoeld.

Kijk voor alle informatie en de actuele prijs van deze beste biertap voor een feestje bij de bovenstaande aanbiedingen van biertaps.


Chill Beer Ball biertap

Een andere leuke biertap voor feestjes is de Chill Beer Ball van Ricky Drink. Deze "bierballon" is te vergelijken met de bovenstaande Gadgy biertoren maar deze thuistap is anders vormgegeven.Ook de Chill Beer Ball is een biertap met koeler geschikt voor bier, frisdrank, wijn en andere drankjes. Deze bier dispenser is een blikvanger op feestjes en handig, want iedereen kan zelf zijn biertje tappen. De Chill Beer Ball haalt wel een lagere score in de test ten opzichte van de bovengenoemde beste biertap omdat deze bierballon wat meer kwetsbaar is.

Kijk voor de lage actuele prijs en alle specificaties bij de bovenstaande aanbiedingen van biertaps.

5 liter tafeltap biertoren

Verwacht je een dorstig feestgezelschap? Dan heb je misschien niet genoeg aan de capaciteiten van de bovenstaande bierdispensers omdat je niet telkens wilt bijvullen. Deze ranke 5 liter biertoren is dan het overwegen waard. Deze thuistap kan namelijk 5 liter bier of andere drank bevatten.


Deze biertoren is een makkelijk te gebruiken biertap voor je feestje, maar hou er wel rekening mee dat deze thuistap niet zelf kan koelen. Meer informatie vind je bij de bovenstaande biertap aanbiedingen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van bier dispensers vind je nog meer leuke bier dispensers en andere drank dispensers. Kijk daar voor alle informatie, alle mogelijkheden en alle actuele prijzen.

Onderwerpen:
Hier kijken we naar de beste bierdispenser / beste drankdispenser uit de biertap test. Een bier  dispenser is een eenvoudige thuistap / biertap voor thuis die je kunt vullen met flessen bier. De beste bierdispensers beschikken wel over koeling zodat het bier koud blijft. Een bier dispenser is een leuke goedkope biertap voor een tuinfeest of feestje thuis. Een bier dispenser is geen volwaardige biertap voor thuis want het bier moet wel dezelfde dag op. Deze biertap wordt ook wel drankdispenser genoemd omdat er ook andere drank zoals wijn en frisdrank in de dispenser kan. 


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Het heeft natuurlijk niet weg van tapbier, het is gewoon pils in een dispenser, maar toch is het bij mij een grote hit op ieder feestje. Ik heb nu een goedkope bier dispenser die niet kan koelen. Die vul je gewoon met koud bier en dan is het een kwestie van leegdrinken voor het lauw wordt :-)

    Ik denk er wel over om een duurdere bierdispenser met koeling te kopen. En dan wel met een groot reservoir voor bier zodat ik de pils niet iedere keer hoef bij te vullen en het bier toch lekker koud blijft, ook in een tuinfeest in de zon.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.