Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste campingdouche / beste buitendouche

Redactie     14:07    


Met een goede campingdouche kun je lekker buiten douchen. Op de camping, maar ook in de tuin of op de boot. Met zo'n buitendouche creëer je een douche waar je maar wil. Wat is de beste campingdouche? Hier de beste campingdouches in diverse soorten.


Want je hebt buitendouches waarbij je gebruik maakt van een tuinslang, maar ook campingdouches met een waterzak. Kijk voor alle mogelijkheden bij de aanbiedingen alle campingdouches.

Daar vind je de gegevens, reviews en prijzen van een groot anatal campingdouches waaronder natuurlijk de hier onder genoemde beste buitendouches. Kijk daar voor alle specificaties en actuele laagste winkelprijzen.

Beste campingdouche: Mega Pool Solar buitendouche

De beste campingdouche is een heel luxe douche, de Mega Pool buitendouche is een douche met een reservoir van 18, 20 of 35 liter die je met water vult. Je laat de zon vervolgens het water verwarmen. Maar je kunt het reservoir natuurlijk ook vullen met warm water uit een kraan of uit een waterkoker, brander of fornuis.

Je kunt ook een tuinslang aansluiten op de buitendouche voor water uit de kraan. Je kun dan eventueel het warme water uit de kraan mengen met koud kraanwater. Zo kun je de temperatuur regelen.De buitendouche is voorzien  van een speciale voetdouche om je voeten mee af te spoelen. Veel mensen plaatsen deze campingdouche in hun tuin naast het zwembad. Deze buitendouche is vooral handig als je de douche de hele zomer laat staan want je moet hem wel en de grond bevestigen. De douche is 214 cm hoog, dus ook heel lange mensen passen er onder.

Kijk voor alle informatie en de actuele winkelprijs bij de bovenstaande aanbiedingen. Je vindt daar ook een variant op deze beste campingdouche met een gebogen model zodat je er beter onder kunt staan.

Beste campingdouche waterzak: Camp-Gear Solar

Een campingdouche hoeft geen ingewikkeld product te zijn. Dat bewijst deze beste campingdouche in zakvorm van CampGear. Vul de zak met water (maximaal 20 liter) en laat de zon dit water verwarmen.Hang de zak in de zon en na een uur heeft het water al een temperatuur van 26 graden. Wil je lekker warm douche? Na 3 uur is een temperatuur van 40 graden bereikt.

Naast de waterzak bestaat de Camp-Gear Solar uit een riem om de zak op te hangen, een afneembare waterkraan en een doucheslang. Je moet alleen nog een plekje (bijvoorbeeld een boomtak) vinden om de campingdouche aan op te hangen. Deze campingdouche is wel kwetsbaar als je de zak volledig met water vult (door het gewicht). Iets minder water dan de maximale 20 liter gebruiken is verstandig.

Dit is een goedkope campingdouche. Kijk voor de actuele lage prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van campingdouches. Daar kom je deze douchezak ook tegen onder andere namen MikaMax en Camp Active.

Bij de aanbiedingen van campingdouches vind je alle buitendouches met al hun prijzen, mogelijkheden, specificaties en andere gegevens.

Zie ook: Beste camping benodigdheden uit de test


Onderwerpen:
Beste campingdouche test, buitendouches, campingdouche, eigen douche camping ,beste buitendouche test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.