Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste partytent

Redactie     11:28     No comments


Of het nu heel zonnig of juist regenachtig is, fris of heel warm. Een goede partytent (tuinpaviljoen tent) beschermt je tegen zon, regen en wind. Met een goede partytent kun je langer buiten zitten, ook bij fris of regenachtig weer en je hoeft de barbecue niet af te blazen vanwege regen. Hier kijken we naar de beste partytent en andere goede partytenten.


Partytenten heb je in diverse soorten en in vele formaten. Van heel klein, tot heel groot. Met en zonder zijwanden. Bij de aanbiedingen van partytenten vind je er meer dan 1.000! Uit dit enorme aanbod kun je heel makkelijk jouw beste partytent selecteren.

Hieronder kijken we naar het Sorara tuinpaviljoen. Dit is de beste partytent uit de test. Zeer goed van kwaliteit, en ook heel goed te betalen.

Beste partytent: Sorara tuinpaviljoen

Een goede allround partytent. Waterdicht en voorzien van drie zijwanden. De partytent kan worden verankert zodat je hem langere tijd buiten kunt laten staan, ook bij wat slechter weer.De drie zijwanden geven je bescherming tegen de wind en privacy. Je kunt deze wanden ook openlaten als ze niet nodig zijn. Zo kun je de partytent heel flexibel indelen. Een windrooster voorkomt dat deze beste partytent kapot waait.Het dak is waterdicht zodat deze beste partytent een prima overkapping is om buiten te zitten als het regent. Als het 's avonds kouder wordt blijft het binnen in het paviljoen door zijn dak en zijwanden lang aangenaam vertoeven.


Dak en wanden zijn gemaakt van polyester met PVC coating en het frame is gemaakt van aluminium met een zwarte poedercoating. Op de foto helemaal bovenaan zie je deze beste partytent "in actie".

Het Sorara tuinpaviljoen is verkrijgbaar in 2 versies: 3 bij 3 meter en 3 bij 4 meter.
Kijk hier voor de aanbieding.

Meer goede partytenten

Zoals we hier boven al schreven, er zijn goede partytenten in veel soorten en maten. Misschien is de Sorara partytent wel te klein of zoek je een goedkope partytent die niet tegen sterke bestand hoeft te zijn. Bij de aanbiedingen bovenaan deze pagina vind je alle goede partytenten tegen een lage prijs. En je kunt uit het grote aanbod makkelijk een keuze maken door je wensen aan te vinken.

Grote en kleine partytenten
Natuurlijk kun je de gewenste grootte aangeven. Je hebt kleine partytentjes van 2 bij 2 meter maar ook complete feesttenten van 8 bij 6 meter. Wil je de partytent gebruiken om 's avonds samen buiten te zitten, dan is 3 bij 3 meter een geschikte maat. Dit is de meest populaire afmeting bij partytenten. Wil je bij regenachtig weer een tuinfeest geven, en je gasten laten schuilen. Dan heb je een grotere partytent nodig.


Beste grote partytent (4x6 meter): Lizzely Garden & Living


Partytent met zijwanden
Zijwanden hebben een toegevoegde waarde bij een partytent, want zijwanden voorkomen dat regen onder de partytent slaat en beschermen je tegen zon en vooral wind. Heb je een zijwand niet nodig, dan rol je deze gewoon open.

Je hebt partytenten met 0, 1, 2 , 3 of 4 zijwanden. De bovenstaande beste partytent van Sorara heeft 3 wanden. Dat betekent dat je bij het plaatsen moet kiezen welke kant je nooit wil afsluiten (anders moet je de partytent een slag draaien). Dat kun je als een nadeel zien. Ongeveer de helft van de partytenten is aan vier kanten af te sluiten. Ongeveer een vijfde deel van de partytenten heeft helemaal geen zijwand. Dat maakt de partytent goedkoop maar het maakt de partytent wel minder effectief.

Veel partytenten beschikken over plastic ramen. Of je daar prijs op stelt is een persoonlijke keuze.

In het bovengenoemde overzicht met aanbiedingen van alle partytenten vind je alle goede partytenten tegen een lage prijs.

Zie ook: Beste tuinmeubelen uit de test


Onderwerpen:
Sorara beste tuinpaviljoen, beste partytenten test, feesttent tuin, beste partytent test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.