Beste picknicktafels uit de picknicktafel test

Hier vind je alle beste picknicktafels. Niet alleen de beste picknicktafel van hout, maar ook van aluminium, kunststof enz.

Beste picknicktafel test

Een picknicktafel in de tuin als tuintafel / tuin dining set is niet alleen voordeliger maar het geeft ook een gezellige sfeer. Alsof je in je eigen tuin aan het picknicken bent. Hier kijken we naar de beste picknicktafels in diverse soorten. Bijvoorbeeld de beste picknicktafels van hout, aluminium en kunststof, de beste ronde picknicktafel en de beste picknicktafel met vrije instap.


Bij iedere beste picknicktafel verwijzen we naar gelijksoortige goede picknicktafels en natuurlijk alle prijzen en specificaties.

Beste picknicktafel kunststof

Niet iedereen zal gecharmeerd zijn van kunststof als het een picknicktafel betreft, maar de picknicktafel met de hoogste score is de kunststof picknicktafel van Rekupro. Iets van de sfeer van een houten picknicktafel gaat verloren, maar kunststof heeft ook heel veel voordelen.

Picknicktafel kunststof Rekupro

Picknicktafel kunststof Rekupro


Zo'n kunststof picknicktafel is duurzaam, vrij van splinters, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Geschikt voor in de tuin, maar ook plaatsen waar de tuintafel veel te verduren heeft zoals een school, sportclub of speelplaats. Bovendien is deze beste picknicktafel gemaakt van gerecycled kunststof.

De kwaliteit van deze beste picknicktafel van kunststof is zeer hoog. Met mooie massieve kunststof planken, in zitting en tafelblad versterkt met een stalen strip die netjes aan de onderkant in de plank gefreesd is. Praktisch, mooi en van heel hoge kwaliteit.

Deze beste picknicktafel is tegen de laagste prijs te vinden bij de onderstaande picknicktafel aanbiedingen.

Beste picknicktafel rond

Met een groepje buiten tafelen is altijd gezellig en aan een ronde tuintafel is het nog gezelliger. Deze ronde picknicktafel van Tuindeco is de beste picknicktafel in deze vorm. Je kunt er ook nog eens met wel acht personen aan plaatsnemen.

Picknicktafel rond TuinDeco

Picknicktafel rond TuinDeco

Met een diameter van 219 cm is het een lekker ruime tafel waarin je met het hele gezin of met familie of vrienden kunt zitten, eten en drinken. Of gezellig samen buiten een spelletje spelen. Daarvoor is een ronde tafel natuurlijk ook zeer geschikt.

Deze beste ronde picknicktafel is gemaakt van FSC geïmpregneerd vurenhout. Een gezellige ronde picknicktafel die er ook nog eens heel mooi uit ziet. Kijk voor de prijs en andere informatie bij de onderstaande picknicktafel aanbiedingen.


Beste picknicktafel aluminium

Eerder roemde we al de voordelen van een kunststof picknicktafel. Deze voordelen gelden ook voor een picknicktafel van aluminium. Ook dit materiaal is duurzaam, onderhoudsvrij, slijtvast en praktisch. Aluminium is wel duurder dan kunststof, maar dat maakt een mooie aluminium picknicktafel weer goed met zijn mooie uitstraling.

Picknicktafel aluminium MaximaVida

Picknicktafel aluminium MaximaVida 


MaximaVida maakt de beste picknicktafels van aluminium. Het is een hele serie picknicktafels. Soms in het conventionele picknicktafel model, met een bank aan weerszijde, maar soms ook met bankje aan alle vier de kanten.

Aluminium picknicktafel MaximaVida

Picknicktafel aluminium MaximaVida 


En dan zijn er ook nog versies met stoeltjes in plaats van bankjes of van een mix van beide zoals bij de foto hier boven. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van aluminium picknicktafels voor de hele serie van deze beste picknicktafels en hun prijs.

Beste picknicktafel hout klassiek

En dan heb je natuurlijk nog de klassieke picknicktafel voor in de tuin. Gemaakt van hout, in een rechthoekige vorm. De beste klassieke picknicktafel is wederom van MaximaVida.  Deze beste picknicktafel van hout is te koop in verschillende maten waarvan je hier de 3 meter lange versie ziet afgebeeld.

Picknicktafel hout MaximaVida

Picknicktafel hout MaximaVida


Deze klassieke picknicktafel heeft alles dat je van zo'n houten picknicktafel mag verwachten zoals een gat in het midden voor een parasolstok, opklapbare banken om deze droog te houden in de regen en om er makkelijker onder schoon te maken en een optimale zithoogte van 45 centimeter.

Aan de kleinste gezinsleden is gedacht, want deze beste houten picknicktafel beschikt over veilige ronde hoeken. Verder is deze goede picknicktafel robuust, stevig en vanzelfsprekend geïmpregneerd. Je kunt er zelfs rugleuningen bij bestellen voor extra zitcomfort.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen houten picknicktafels voor alle informatie en prijzen van de diverse versies van deze beste picknicktafel van hout.


Beste picknicktafel met open instap

Vooral ouderen mensen vinden een picknicktafel niet altijd plezierig omdat het in en uitstappen wat lenigheid vergt. Dat probleem hem je niet met deze picknicktafel met open instap van (wederom) MaximaVida.

Picknicktafel met banken, hout, MaximaVida

Picknicktafel met banken, hout, MaximaVida


Het is een echte picknicktafel want de bankjes zijn met de tafel verbonden. De tweepersoons bankjes zitten echte met een houten balk aan de tafel vast en deze balk bevindt zich tussen de beide zitplaatsen. Je hebt dus altijd een vrij instap en uitstap,

Hier zie je de 3 meter lange versie die wel ruimte biedt aan 12 personen! Maar er zijn ook kleinere versies van deze beste picknicktafel met open instap. Tevens zijn er versies met en zonder leuningen of een mix daarvan (zoals op de foto hier boven). Kijk bij de onderstaande aanbiedingen picknicktafels van MaximaVida picknicktafels voor alle mogelijkheden en prijzen.


Zie ook: Beste tuinmeubelen uit de testSamenvatting:
Hierboven vind je de beste picknicktafels uit de test in diverse vormen en van diverse materialen. Bijvoorbeeld de beste ronde picknicktafel, de beste picknicktafel van hout of kunststof en de beste klassieke picknicktafel. Van iedere soort tref je naast de beste picknicktafels ook de beste alternatieven. Via bovenstaande links tref je een ruim assortiment aan goede picknicktafels die je goedkoop online kunt aanschaffen.

Een reactie posten

0 Reacties