Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste windschermen

Redactie     14:11    


Een windscherm zorgt er voor dat je behaaglijker op het strand, in de tuin of andere buitenlocatie kunt zitten. Vooral als het minder warm is kun je veel sneller buiten zitten met een goed windscherm. Hier kijken we naar de beste windschermen en naar de beste strandtenten.


Alle windschermen en strandtenten

Een overzicht van alle goede windschermen en strandtenten vind je in het overzicht aanbiedingen alle windschermen. Je vindt daar alle informatie en de laagste actuele prijzen van onderstaande beste windschermen en beste strandtenten en van andere goede windbescherming voor op het strand en in de tuin.

Beste windscherm voor een vaste plek: Lifetime Garden uittrekbaar windscherm

Het windscherm met de hoogste waardering is dit uittrekbare windscherm van Lifetime Garden dat wordt aangeboden door Easy Ways. Het is een oprolbaar kunststof scherm met aluminium palen.


Dit windscherm is eenvoudig en snel uit te trekken en weer terug te rollen. Zo creƫer je in de tuin, op je balkon of op de camping snel een windvrije zitplek als het nodig is. Het is een sterk en degelijk uitgevoerd scherm. Dit windscherm is niet geschikt voor mobiel gebruik.

Een scherm kan tot 3 meter worden uitgetrokken, dat is best, maar wil je nog een langere beschutting tegen de wind, dan kun je een tweede windscherm plaatsen. Kijk voor de prijs van dit beste windscherm bij de bovenstaande aanbiedingen.

Beste windscherm om mee te nemen: Abbey Camp windscherm

Voor op het strand heb je een windscherm nodig dat geen vaste poten gebruikt. De beste keuze is dan dit windscherm van Abbey Camp. Dit beste windscherm wordt vastgezet met stokken, scheerlijnen en haringen. Bovendien is dit polyester lichtgewicht windscherm een stuk goedkoper dan het bovenstaande beste windscherm voor een vast plek. Dat merk je wel aan de kwaliteit van de materialen, die is bij dit scherm een stuk minder.


Het Abbey Camp scherm is 5 meter lang en kan recht of in een hoek worden geplaatst. Je hebt vier stokken om het windscherm in de juiste positie te zetten. Het grote pluspunt van dit windscherm is het gemak op het mee te nemen. Het scherm en de poten zijn licht en je neemt het windscherm in de meegeleverde draagtas makkelijk mee.

Kijk voor de actuele laagste prijs bij de bovenstaande aanbiedingen van windschermen.

Beste strandtent: Relaxdays

Ook een strandtent kan als windscherm worden gebruikt, ook al is zo'n strandtentje aanmerkelijk minder breed dan een windscherm. De beste strandtent is die van Relaxdays, deze tent is 2,70 meter breed. Dat is vrij breed voor een strandtent, en dat geeft een goede beschutting tegen de wind.Het voordeel van zo'n strandtent is dat je deze ook kunt gebruiken om al je spullen tegen zand en vuil te beschermen, en hij geeft schaduw, wat vooral fijn is voor kleine kinderen. Ook als slaapplaats. De tent kan met een rits worden afgesloten. De UV bescherming is factor 80+.


De Relaxdays strandtent is heel makkelijk op te zetten en weer op te bergen. Er wordt een draagtas meegeleverd voor het kleine pakketje dat na het opvouwen overblijft.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van windschermen voor nog veel meer goede windschermen en strandtenten. Daar kom je bovenstaande beste windschermen en beste strandtent ook tegen.

Zie ook: Testen kamperen en vakantie


Onderwerpen:
Beste strandtenten test, beste windschermen test, beste windscherm test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.