Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

DeWalt accuschroefboormachine (accuboormachine en schroefmachine)

 

De beste accu schroefboormachine uit de test is van DeWalt. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste DeWalt accuschroefboormachine uit de test.

DeWalt accuschroefboormachine (accuboormachine en schroefmachine)

Bij de test van accuschroefboormachines komen de boormachines van DeWalt overtuigend uit de test. Zowel bij de lichte (10,8 volt) als zware (18 volt) accu schroefboormachines komt er een DeWalt boormachine als beste accuschroefboormachine uit de test. Hier kijken we naar de overall testwinnaar, de 18 volt DeWalt DCS791 accuschroefboormachine.

Deze beste accuschroefboormachine is te koop als DeWalt DCS791D2 met een tweede (reserve)accu. Omdat het erg vervelend is als je gedurende het klussen moet stoppen adviseren we deze versie die naast de boormachine en de beide schuifaccu's ook geleverd wordt met een koffer, een riemhaak, een magnetische bithouder en een XR multilader voor 10.8V, 14.4V en 18V accu's.

Kijk bij de aanbiedingen DeWalt accuschroefboormachines voor de actuele lage prijs van deze beste accuschroefboormachine.

Beste accuschroefboormachine van DeWalt

Deze DeWalt DCS791D2 schroefboormachine met accu behoort tot de zware schroefboormachines. Dat betekent dat je er wat serieuzer boorwerk mee kunt verrichten dan met een lichte 10,8 volt boormachine. Deze DeWalt accuboormachine is geschikt voor boorklusjes als het ophangen van een schilderij of lamp.

Met deze beste accuschroefboormachine boor je in hout, metaal of steen. Goed boren in beton lukt met geen enkele accuschroefboormachine. Kijk daarvoor bij de boorhamers bij de andere beste boormachines uit de test.


beste dewalt accuboormachine

Schroeven met de DeWalt accuboormachine


Maar onder de accuschroefboormachines is deze DeWalt de beste boormachine die je kunt kopen. Met zijn 18V brushless motor levert deze boormachine voor een accuschroefboormachine ongekende prestaties.

Gebruik je de boormachine even niet, bijvoorbeeld omdat je even wat moet aftekenen, dan kun je hem aan de metalen riemhaak ophangen. 

Deze DeWalt accuboormachine mag dan onder de zware accuschroefboormachines gerekend worden, dat zwaar staat voor zijn power niet voor zijn gewicht. want met anderhalve kilo is deze beste accuschroefboormachine uit test prima te hanteren.

 Ook het ergonomische ontwerp en de met rubber afgewerkte handgreep werken daaraan bij. Je hebt een goede controle over al je boorwerk en schroefwerk, ook als je er moeilijk bij kan en lang non stop bezig bent met klussen.


Dewalt boormachine / schroefmachine

DeWalt boormachine / schroefmachine met accuDe transmissie van de DeWalt schroefboormachine is volledig van metaal en biedt twee snelheden. Het koppelmechanisme laat je kiezen uit wel vijftien verschillende standen. Je kan deze beste boormachine dus zeer nauwkeurig instellen waardoor hij ook voor zeer nauwkeurige klusjes heel geschikt is.

Zowel voor schroeven als boren is de DeWalt DCS791D2 een zeer goede accuschroefboormachine. Een snoerloze boormachine met prima prestaties.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van DeWalt accuschroefboormachines om deze beste accuschroefboormachine goedkoop te kopen. Je vindt daar ook de andere goede DeWalt schroefboormachines met accu.

Zie ook:Foto's: De Walt

Onderwerp:
Bij de accuschroefboormachine test is een DeWalt accuboormachine als beste accuschroefboormachine uit de test gekomen. Deze DeWalt accuboormachine is de beste schroefboormachine met accu.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *