Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste EHBO koffer / EHBO kit / verbanddoos

De beste EHBO koffer, EHBO kit en EHBO doos voor de eerste hulp bij ongelukken.

Beste EHBO doos / EHBO koffer

Als er een ongeluk of ongelukje gebeurt is het belangrijk dat je meteen het benodigde verband, pleisters, kompressen, schaar en andere medische hulpmiddelen bij de hand hebt. Een goed gevulde EHBO koffer of verbanddoos helpt je daarbij. 

Hier kijken we naar enkele van de beste EHBO koffers, beste EHBO dozen, beste EHBO tassen en beste verbanddozen voor eerste hulp bij ongelukken.


Alle onderstaande beste EHBO kits zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen alle EHBO koffers en tassen. Kijk bij deze aanbiedingen voor alle details, alle lage winkelprijzen en meer goede EHBO koffers en meer goede verbanddozen.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste EHBO koffers / EHBO kits.

Beste EHBO reiskit: WundMed EHBO kit voor op reis

Een compacte EHBO kit die iedereen bij zich zou moeten hebben. Deze WundMef EHBO reiskit is klein genoeg om in een tas of of rugzak te steken, maar bevat wel alles om bij een ongelukje snel hulp te verlenen.  Je kunt het tasje ook doormiddel van klittenband aan bijvoorbeeld je riem maar ook aan je fietsstuur hangen.


Beste EHBO kit verbanddoos auto reiskit

WundMef zachte EHBO koffer voor onderwegDit is de beste EHBO verbanddoos voor in de auto, maar het is ook de beste EHBO doos voor onderweg bij het wandelen of op de fiets of op vakantie. Het tasje is slechts 11 bij 8 bij 5 centimeter groot en weegt slechts 300 gram. Ideaal om bij je te dragen. Deze beste EHBO kit neemt nauwelijks ruimte in, in je rugzak, fietstas of koffer.

Inhoud van deze beste EHBO reis kit:
1 schaar
1 pleister strook halve meter, 6 cm breed
10 pleisters 7,2 x 1,9 cm
5 kinderpleisters
1 fixeerpleister
2 elastische verbandrollen
2 kompressen alcoholvrij
6 veiligheidsspelden
1 pincet
1 mitella
1 insectenbescherming

Alle informatie en de laagste verkoopprijs van deze EHBO kit voor onderweg is te vinden via de bovenstaande productlink. Je vindt deze beste EHBO reiskit ook bij de bovenstaande aanbiedingen van EHBO koffers en EHBO tassen.

Beste EHBO kit auto: Care Plus Compact EHBO koffer

De beste EHBO kit die in iedere auto zou moeten liggen. Deze CarePlus First Aid EHBO kit is uitgebreider dan bovenstaande beste EHBO reiskit. Hij is daarom wel groter (15 bij 20 cm) waardoor hij minder makkelijk mee te nemen is in een rugzak of fietstas, maar voor een EHBO koffer in de auto is dat grotere formaat absoluut geen probleem.

Deze kleine EHBO koffer bevat meer EHBO hulpmiddelen. Bovendien heb je van de items uit de reisset vaak meer exemplaren. Hieronder vind je een overzicht.


EHBO doos
Zache EHBO doos auto Care Plus


Zowel thuis als op vakantie is dit een zachte EHBO koffer die je graag bij je hebt in geval van nood. Deze beste EHBO doos voor in de auto biedt een zeer uitgebreid pakket benodigdheden voor eerste hulp bij ongelukken en is wat ons betreft door zijn formaat en inhoud de beste EHBO koffer /verbanddoos.

Inhoud van deze beste EHBO kit auto (40 delige versie)

1 kleine eerste hulp schaar
1 pincet
1 paar vinyl handschoenen
6 veiligheidsspelden
6 wondpleisters 19 x 38 mm
5 wondpleisters 25 x 72 mm
2 wondpleisters 60 x 100 mm
5 kompressen 5 x 5 cm
2 niet-verklevende kompressen 10 x 10 cm
1 hydrofiel windsel 5 cm x 4 m
2 niet-verklevende kompressen
1 snelverband 12 x 12 cm
1 fixeertape rol 2,5 cm x 5 m
6 alcoholdoekjes

Kijk voor meer informatie en de actuele lage winkelprijs voor deze beste EHBO koffer voor in de auto bij de bovenstaande aanbiedingen van EHBO koffers en EHBO tassen bij de bovenstaande productlink.

Beste EHBO koffer thuis: HEKA verbanddoos

Na de beste EHBO kits voor onderweg is dit de beste EHBO koffer voor thuis of op het werk. Deze harde EHBO koffer / verbandkoffer van HEKA is minder geschikt om mee te nemen, maar ideaal voor thuis. Je kunt deze verbandkoffer bijvoorbeeld ook aan de muur hangen.


EHBO koffer hard HEKA

EHBO koffer hard HEKA


HEKA is onderdeel van Van Heek Medical dat verbandmaterialen levert aan professionals zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, ambulance vervoerders, huisartsen, apotheken en andere zorgprofessionals. Dit geeft wel aan hoe goed de inhoud van deze EHBO verbanddoos is. 

En niet alleen is de inhoud van de EHBO koffer van A-kwaliteit, de inhoud is ook zeer uitgebreid en zeer compleet.

Inhoud harde EHBO koffer HEKA

Inhoud harde EHBO koffer HEKA


Inhoud van deze EHBO koffer:
1 Desinfectans 30 ml
2 Snelverband nr.1 steriel 6 x 8 cm
2 Snelverband nr. 3 steriel 10 x 12 cm
4 Steriele gaaskompressen 10 x 10 cm
4 Steriele gaaskompressen 5 x 8,5 cm (1/16)
2 Paar handschoenen, maat L
5 Steriele kompressen niet verklevend 10 x 10 cm
2 Elastisch windsel wit 4 x 6 cm
2 Ideaal zwachtel 5m x 8cm
2 Ideaal zwachtel 5m x 6cm
2 Zelfklevend fixatiewindsel 4m x 8cm
1 Steriele verbanddoek 60 x 80 cm
1 Rol tape - textiel 5 m lang en 2,5 cm breed
1 Wondpleister textiel 10 cm x 6 cm zakje 10 st.
2 Wondhechtingstrips 5 stuks 6 cm x 100 mm
1 Beademingsdoekje
1 Eerstehulpschaar 19 cm
1 Reddingsdeken aluminium goud/zilver 210 x 160 cm
1 Pincet RVS 9 cm
5 Vingerbob (vingerverband) wit (katoen, niet steriel)
1 Wondpleister assorti strips zakje (15 stuks)
1 Handleiding voor EHBO 1 x EHBO stroomdiagram

Dit is de beste EHBO koffer voor thuis.

Kijk voor deze drie beste EHBO koffers / kits / verbanddozen en nog veel meer goede EHBO koffers en EHBO verbanddozen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van EHBO koffers en EHBO tassen.Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste EHBO kits. We hebben de beste EHBO kit voor onderweg, de beste EHBO koffer voor in de auto en de beste EHBO verbanddoos voor thuis of op het werk. De beste EHBO kit / beste EHBO koffer / beste EHBO doos / beste verbanddoos bevat alle EHBO benodigdheden voor eerste hulp bij ongelukken maar is toch een goedkope EHBO koffer / EHBO kit. 

Een reactie posten

0 Reacties