Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste USB HUB

De beste USB hubs uit de test, met de beste USB 3.0 Hub, de beste USB hub voor Apple, en het beste portable USB hubje.

Beste USB HUB test

Een USB HUB is een soort stekkerdoos voor USB. Er is tegenwoordig zoveel apparatuur die je via USB op je laptop of PC kunt aansluiten, bijvoorbeeld om op te laden, dat je al snel te weinig USB poorten hebt. Met een USB HUB voeg je heel veel USB poorten aan je desktop computer of laptop toe. Dat doe je simpelweg door de HUB met één van de USB poorten te verbinden. Hier de beste USB HUBS in verschillende categorieën.


USB HUB overzicht

Onderstaande beste USB HUBS zijn te vinden in het overzicht met alle USB HUBS. Daar vind je ook veel andere goede hubjes en alle prijzen, reviews, ervaringen en specificaties.

Beste USB HUB: TP-Link UH700

De USB HUB met de hoogste score is van TP-Link, de TP-Link OH700. Deze beste USB HUB maakt van één USB aansluiting zeven USB poorten. Het zijn zeven USB 3.0 aansluitingen die snelheden tot 5 Gbps bieden (10 keer sneller dan USB 2). Maar voor die snelheid moet je de HUB natuurlijk wel op een 3.0 USB poort aansluiten. 

Op een tragere USB poort kan ook, maar dan profiteer je niet maximaal van de snelheid van deze beste USB HUB. Ook kun je dankzij de eigen stroomadapter heel goed meerdere apparaten gelijktijdig opladen.


TP-Link USB 3.0 HUB
TP-Link USB 3.0 HUB 


De TP-Link UH700 heeft een mooie compacte vormgeving. Dit USB hubje neemt niet nauwelijks ruimte op je bureau in. Bovendien is deze beste USB HUB voorzien van diverse beveiligingen om schade aan de aangesloten apparatuur te voorkomen.

Deze USB HUB beschikt over een eigen stroomadapter, maar deze hoef je niet te gebruiken. Kies je er echter voor de stroom niet uit de computer maar uit het stopcontact te halen, dan heb je een snellere verbinding.

TP-Link USB HUB 7 poorten

TP-Link USB HUB 7 poorten


Kijk voor de actuele laagste prijs en meer informatie over deze beste USB HUB in het bovengenoemde overzicht met alle USB HUBS.

Beste USB HUB voor Mac: Orico Tower HUB

De Orico Tower HUB is speciaal ontworpen voor Mac computers zoals de iMac Pro en de MacBook maar de HUB toren werkt ook op Chromebooks en Windows laptops en PC's.


Orico beste HUB voor Mac

Orico beste HUB voor Mac


Evenals de bovenstaande TP-Link beschikt deze beste USB HUB voor Mac over een eigen stroomadapter voor snelle data-overdracht en het gelijktijdig opladen van meerdere apparaten. Voor het supersnel opladen van je USB apparatuur beschikt deze USB toren over twee speciale snelle 1-2.4A oplaadpoorten die niet voor dataoverdracht gebruikt kunnen worden.

Ook de Orico Tower HUB biedt snelle USB 3.0 poorten, maar in dit geval betreft het "slechts" vier poorten. Wil je meer poorten? Ook voor de Mac vind je in het bovenaan genoemde overzicht met alle USB HUBS diverse goede HUBS voor de Mac met meer dan vier USB poorten.

Beste portable USB HUB: Startech ST4300

Bovenstaande beste hubs zijn mede als beste USB HUB gekozen om hun mogelijkheid een stroomadapter te gebruiken. Voor mobiel gebruik zijn deze beste USB HUBS echter wat minder geschikt. De titel van de beste USB HUB voor portable gebruik gaat dan ook naar de Startech ST4300.


Portable USB HUBje StarTech

Portable USB hubje StarTech


Deze USB HUB neem je veel makkelijker mee. Door zijn kleine formaat en compacte vormgeving past  dit USB hubje makkelijk bij de laptop in je tas. Het USB hubje biedt je vier USB poorten, drie aan de voorkant, één aan de achterkant. Het betreft in alle vier gevallen een snelle USB 3.0 poort.

Deze beste USB HUB voor mobiel gebruik (die je natuurlijk ook perfect op je werkplek kunt gebruiken) werkt op alle PC's, laptops, chromebooks en Apple computers. De HUB is slechts 3,9 bij 7,6 cm groot en weegt maar 38 gram.

Kijk voor alle informatie en prijzen van al deze beste USB HUBS uit de test, en meer goede USB HUBs, in het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen USB HUBS.Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste USB HUBS uit de test. We hebben de beste USB HUB voor je bureau, de beste USB HUB voor de Mac (Apple) en de beste portable USB HUB uit de test. Veel meer goede USB HUBS vind je goedkoop bovenaan in het overzicht met alle USB hubjes, je vindt daar van iedere goede USB HUB een review, gebruikers ervaringen, foto's en alle specificaties van het USB hubje.

Een reactie posten

0 Reacties