Beste hakmolen

Zoek je de beste hakmolen? De beste elektrische hakmolen of beste hakmolen met trekkoord? Hier vind je een overzicht met de hakmolens met de hoogste waardering (plus aanbiedingen).

Goede hakmolen Kenwood


Als je in de keuken wat te hakken, malen, kloppen of pureren hebt is een goede hakmolen een handige keukenhulp. Een hakmolen is een compact keukenapparaatje dat je sneller pakt en minder ruimte inneemt dan bijvoorbeeld een blender. Maar wat is de beste hakmolen? Hier een overzicht van de hoogst gewaardeerde beste hakmolens.

Een goede hakmolen hoeft niet duur te zijn. In het overzicht met beste hakmolens kom je al elektrische hakmolens tegen die minder dan 30 euro kosten. Voor dat geld koop je een eenvoudige maar goede hakmolen van een A-merk. Een (niet elektrische) hakmolen met trekkoord koop je al ruim onder de 20 euro.

Dit zijn de beste hakmolens

In het overzicht met beste hakmolens vind je al deze goede hakmolens met de hoogste waardering. In dit overzicht zijn aanbiedingen van alle hakmolens met een waardering van 5 sterren te vinden.

Hier onder vind je nog enkele tips om uit dit overzicht met goede hakmolens de voor jou beste hakmolen te kiezen.

Hakmolen Moulinex

Moulinex hakmolen elektrisch


Elektrische hakmolen

Een goede hakmolen is een elektrische hakmolen. Handmatige hakmolens komen nauwelijks nog voor. Elektrisch hakken gaat vele malen makkelijker en gezien de lage prijs van een elektrische hakmolen is een handmatige hakmolen totaal niet interessant.

Het vermogen van een elektrische hakmolen geeft aan hoe krachtig de hakmolen kan hakken. Om vlees voor gehakt te hakken of om noten te hakken is meer vermogen nodig dan voor het hakken van zacht voedsel zoals fruit.


Tefal hakmolen met trekkoord

Tefal hakmolen met trekkoord


Hakmolen met trekkoord

De zeldzame niet elektrische hakmolens zijn vaak voorzien van een trekkoord. In plaats van op een knop te drukken (zoals bij een elektrische hakmolen) trek je nu aan een koord. Dat gaat verbazend makkelijk, en je hebt geen stopcontact nodig. 

Bovendien is een hakmolen met trekkoord goedkoop (al is een eenvoudige elektrische hakmolen ook niet duur). Kijk maar in het bovenstaande overzicht voor de beste hakmolen met trekkoord.

Meer dan hakken

Waar wil je je hakmolen voor gebruiken? Een goede hakmolen kan meer dan hakken alleen, Kloppen, malen, snijden, pureren, mengen, je komt het allemaal bij de mogelijkheden van bovenstaande beste hakmolens tegen. Bij  de beschrijving staat wat iedere hakmolen kan.


Moa hakmolen

Moa hakmolen elektrischInhoud van de container (kom)

Hoeveel voedsel wil je kunnen bewerken? De grootte van de kom kan erg verschillen. Veel kleine hakmolens hebben een reservoir van een halve liter, soms zelfs minder. Dat is vaak voldoende, maar weinig als je bijvoorbeeld zelf gehakt wilt maken. Er zijn ook hakmolens met een grotere kom, tot meer dan 2 liter.

Aantal snelheden

Hoe meer snelheden een elektrische hakmolen kent, hoe beter je kunt bepalen hoe grof of fijn je iets gehakt wilt hebben. Wil je fijn kunnen pureren met je hakmolen, kies dan voor een hoge snelheid.

Bij het bovenstaande overzicht met beste hakmolens vind je alle goede hakmolens met hun mogelijkheden, specificaties. foto's, reviews en prijzen.

Beste koop: Russell Hobbs mini hakmolen

De mini hakmolen van Russell Hobbs is momenteel de meest populaire hakmolen. Niet verwonderlijk, want dit is niet alleen een heel praktische maar ook een relatief goedkope hakmolen. O.a. Bild heeft deze kleine hakmolen tot beste koop uitgeroepen na zijn hakmolen test.

Beste koop: Russell Hobbs mini hakmolen

Beste koop: Russell Hobbs elektrische mini hakmolen


Deze beste hakmolen heeft een vermogen van 200 Watt en een kom met een inhoud van een halve liter. 

De voordelige elektrische hakmolen is makkelijk te bedienen via één knop en na gebruik kunnen de losse onderdelen in de vaatwasser. De kom kan afgesloten worden met een deksel zodat je de gehakte ingrediënten in de kom kunt bewaren, bijvoorbeeld in de koelkast.

Kijk bij aanbiedingen van Russell Hobbs hakmolens voor alle mogelijkheden, specificaties en de lage prijs van de Russell Hobbs mini hakmolen en andere goede hakmolens van Russell Hobbs.Foto bovenaan: Kenwood hakmolen elektrisch


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste hakmolen. De meeste beste hakmolens zijn een elektrische hakmolen. Daarnaast zijn er ook handmatige hakmolens zoals de hakmolen met trekkoord, die o.a. door Tefal wordt gemaakt. De beste koop uit de hakmolen test is een kleine hakmolen van Russell Hobbs. In het beste hakmolen overzicht vind je alle aanbiedingen, mogelijkheden, specificaties, de prijs, een review en ervaringen met alle beste hakmolens, zowel elektrisch als handmatig. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik gebruik de hakmolen vooral voor het hakken van appel, groente en uien, dus het was een beetje dom van me dat ik eerst een te kleine hakmolen kocht, die meer voor het hakken bedoeld was. Daarom mijn verlies maar gepakt en een andere grotere hakmolen van KitchenAid gekocht. Daarmee kan je uien, halve uien, grote stukken wortel en veel meer fijn hakken. Koop je hakmolen dus niet te klein!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.