Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hakmolens

Redactie     11:42     No comments

Goede hakmolen Kenwood


Als je in de keuken wat te hakken, malen, kloppen of pureren hebt is een hakmolen een handige keukenhulp. Het is een compact apparaatje dat je sneller pakt en minder ruimte inneemt dan bijvoorbeeld een blender. Maar wat is een goede hakmolen? Hier de hoogst gewaardeerde beste hakmolens.

Een goede hakmolen hoeft ook niet duur te zijn. In het overzicht met beste hakmolens kom je al elektrische hakmolens tegen die minder dan 30 euro kosten. Voor dat geld koop je een eenvoudige maar goede hakmolen van een A-merk.

In het overzicht met beste hakmolens (5 sterren) vind je al deze goede hakmolens met de hoogste waardering.

Hier onder vind je nog enkele tips om uit dit overzicht met goede hakmolens de voor jou beste hakmolen te kiezen.

Hakmolen Moulinex

Moulinex hakmolen


Elektrische hakmolens

Een goede hakmolen is een elektrische hakmolen. Handmatige hakmolens komen nauwelijks nog voor. Elektrisch hakken gaat vele malen makkelijker en gezien de lage prijs van een elektrische hakmolen is een handmatige hakmolen totaal niet interessant.

Het vermogen van een elektrische hakmolen geeft aan hoe krachtig de hakmolen kan hakken. Om vlees voor gehakt te hakken of om noten te hakken is meer vermogen nodig dan voor het hakken van zacht voedsel zoals fruit.

Meer dan hakken

Waar wil je je hakmolen voor gebruiken? Een goede hakmolen kan meer dan hakken alleen, Kloppen, malen, snijden, pureren, mengen, je komt het allemaal bij de mogelijkheden van bovenstaande beste hakmolens tegen. Bij  de beschrijving staat wat iedere hakmolen kan.


Moa hakmolen

Moa hakmolenInhoud van de container (kom)

Hoeveel voedsel wil je kunnen bewerken? De grootte van de kom kan erg verschillen. Veel kleine hakmolens hebben een reservoir van een halve liter, soms zelfs minder. Dat is vaak voldoende, maar weinig als je bijvoorbeeld zelf gehakt wilt maken. Er zijn ook hakmolens met een grotere kom, tot meer dan 2 liter.

Aantal snelheden

Hoe meer snelheden een elektrische hakmolen kent, hoe beter je kunt bepalen hoe grof of fijn je iets gehakt wilt hebben. Wil je fijn kunnen pureren met je hakmolen, kies dan voor een hoge snelheid.

Bij het bovenstaande overzicht met beste hakmolens vind je alle goede hakmolens met hun mogelijkheden, specificaties. foto's, reviews en prijzen.


Hakmolen Russell Hobbs

Russell Hobbs hakmolen
Foto bovenaan: Kenwood

Onderwerp:
Hier boven kijken we naar de beste hakmolens. Deze goede elektrische hakmolens hebben de hoogste score gekregen. In het overzicht beste hakmolens vind je alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.