Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vleesthermometer

Redactie     16:30     No comments

beste vleesthermometers

Het is zonde als je kostbare vlees te rauw of juist te gaar uit de pan of oven komt. Dat maakt een goede vleesthermometer onmisbaar voor een goede hobbykok (of professional). Met een vleesthermometer kun je heel nauwkeurig de temperatuur in de kern van het vlees, maar ook van bijvoorbeeld vis of groente. Hier de beste vleesthermometers.

In het overzicht beste vleesthermometers vind je alle vleesthermometers die een waardering van 5 sterren hebben gekregen. 

Een vleesthermometer beschikt over een lange pin die je in het vlees steekt. Je moet namelijk de temperatuur van de kern van het vlees meten en niet van de zijkant. Als je de kerntemperatuur van het vlees weet kun je aan de hand van een tabel precies bepalen hoe lang het vlees moet garen.

Gohh vleesthermometer

Vleesthermometer van Gohh (Gouda Select)


Sommige vleesthermometers beschikken over twee pinnen zodat je met één vleesthermometer twee stukken vlees tegelijk kunt meten. Je kunt de pin (probe) dan in het vlees laten zitten en de temperatuur continue in de gaten houden.

Een vleesthermometer is handig bij bijvoorbeeld een rollade, kip of kalkoen. Maar ook bij de barbecue, waarbij de temperatuur lastig te regelen is, wordt een vleesthermometer veel gebruikt.

Vleesthermometer Lorem
Lorem vleesthermometerVeel van dit vlees moet lang garen. Om te voorkomen dat je regelmatig naar de keuken of barbecue moet lopen zijn sommige van de beste vleesthermometers voorzien van een draadloze connectie tussen sensor en display. Je kan dan vanuit de woonkamer de temperatuur van het vlees in de keuken uitlezen.  Dat is bijvoorbeeld het geval met de onderstaande Promida draadloze vleesthermometer.

Promida vleesthermometer, draadloos

Met deze draadloze vleesthermometer (die je bij de bovenstaande beste vleesthermometers kunt vinden) kun je van afstand de kerntemperatuur van twee stukken vlees in de gaten houden dankzij de twee meegeleverde sensor-pinnen.

Kijk voor alle beste vleesthermometers (5 sterren) in het bovenaan genoemde overzicht.,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.