Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste sportmat (fitnessmat, yogamat)

 

Kijk hier voor je beste sport mat. Met alle beste sportmatten waaronder ook de beste yogamat en de beste fitnessmat. Iedere beste sportmat heeft een 5 sterren waardering.
Beste yogamat/ beste fitnessmat / beste sportmat

Dit keer kijken we naar de beste sportmatten (zoals de beste fitnessmatten en beste yogamatten). Dit zijn matten waarmee je op de grond je fitness oefeningen of yoga oefeningen kunt doen. Een goede sportmat / yogamat / fitnessmat heeft de juiste maat, ligt comfortabel en glijdt niet weg. Maar wat is de beste sportmat. Hier de beste sportmatten.

Je kunt deze sportmatten een fitnessmat of een yogamat noemen, naar de sport waarvoor je de mat gebruikt, voor de eigenschappen maakt het niet echt uit. De gewenste eigenschappen om de mat de beste sportmat te kunnen noemen zijn gelijk.

Kijk bij de de beste sportmatten (5 sterren) voor al deze goede sportmatten. Elke beste sportmat in deze lijst heeft de hoogste waardering gekregen.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste sportmatten uit de lijst. Kijk voor alle specifieke details en prijzen van deze beste yogamatten en beste fitnessmatten in het bovenstaande overzicht van beste sportmatten.

Tunturi fitnessmat

De Tunturi fitnessmat is de nummer 1 onder de sportmatten. Deze beste sportmat is leverbaar in 4 kleuren (zwart, donkerblauw, lichtblauw en roze).Het is een comfortabele gemaakt van dik materiaal. De Tunturi fitnessmat is 1,5 centimeter dik en gemaakt van stevig NBR schuimrubber.

Beste fitnessmat test


Het dikke materiaal van de sport mat geeft een zachte maar goede steun bij yoga oefeningen en training van de buikspieren. De maat is 1,80 meter lang en 60 centimeter breed. Volgens menig sportmat test is dit de beste sportmat.

Ondanks de hoge kwaliteit is deze beste sportmat / beste yogamat heel betaalbaar. Kijk in bovenstaand overzicht met beste sportmatten voor de actuele lage prijs en meer informatie.


Athletix Premium fitnessmat

De beste sportmat om mee te nemen naar de sportschool is de fitnessmat van Athletics. Deze beste sportmat wordt namelijk geleverd met zowel een draagriem als een draagtas. Je kunt deze mat dus op twee manieren meenemen naar de sportschool of je yogaklasje.Maar ook voor thuis is dit een prima sport mat. Met een afmeting van 183 cm bij 61 cm is hij iets langer en iets breder dan de Tunduri fitnessmat. De dikte is gelijk (1,5 cm) en ook deze Premium sportmat is gemaakt van NBR.

Deze beste yogamat / fitnessmat is te koop in vijf kleuren. Kijk bij de bovenstaande beste sportmatten voor de prijs en alle details.

Love Generation yogamat

Bij deze sportmat van Love Generation spreken we over een yogamat. Qua functionaliteit is een yogamat niets anders dan een fitnessmat, alleen de uitstraling en design van de Love Generation yogamat past meer bij de sfeer van het beoefenen van yoga dan bij intensief sporten.


Beste yogamat test

Ook deze yogamat is een goede sportmat al is hij met een dikte van 6 mm wel een stuk dunner dan de bovenstaande fitnessmatten. De grip is prima. Deze mat glijdt niet weg en is geschikt voor alle soorten yoga zoals hatha, yin, iyengar, ashtanga, vinyasa en bikram, maar dus ook voor fitness en pilates.

Deze yogamat is wel wat duurder. Kijk voor de actuele prijs bij de bovengenoemde beste sportmatten met 5 sterren.

Bij de bovenstaande beste sportmatten vind je nog veel meer goede sportmatten, yogamatten en fitnessmatten (hoe je ze maar wil noemen).

Zie ook: 


Foto bovenaan: Tunturi sportmat


Onderwerp:
Wat is de beste sportmat, beste fitnessmat of beste yogamat? Al deze beste sportmatten vind je hier boven, Deze beste sportmatten voor yoga en fitness hebben allemaal een een 5 sterren waardering gekregen.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.