Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

De mooiste en beste etagères

Beste etageres


Het aanwijzen van een beste etagère is lastig, want er zijn heel veel verschillende etagères en een etagere is nogal smaakgevoelig. Wat we wel kunnen doen is een overzicht geven van de etageres die de hoogste score van hun gebruikers hebben gekregen. Kijk hier voor de mooiste en beste etagères. Over deze etagères zijn hun gebruikers het meest tevreden.

Wat is een etagère?

Laten we eerst bepalen wat we hier onder een etagere verstaan. Een etagère is een presenteerblad voor op tafel dat bestaat uit verschillende verdiepingen. Omdat dit meestal schotels zijn wordt een etagère ook wel schotelrek genoemd. Er zijn echter ook etagères met houten planken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van etageres beschreven. 

De mooiste en beste etageres

Hieronder vind je een overzicht met de mooiste en beste etagères. Al deze beste etagères hebben een 5 sterren score gekregen. Tevens vind je hieronder een overzicht met alle etagères (meer dan 500!), hun gegevens, hun foto's en hun prijzen.


Tot slot kijken we nog naar enkele mooie etagères die een hoge waardering hebben gekregen.

Gusta serveerset

Deze serveerset van Gusta is een goed voorbeeld van een etagère met houten plankjes in plaats van schotels of borden.Deze etagère is wat groter en daarmee zeer geschikt voor een high tea, maar je kunt er natuurlijk ook andere hapjes opleggen zoals toastjes, kaas of tapas. Deze etagère neemt op tafel maar weinig ruimte in, maar biedt veel ruimte voor hapjes. Er wordt een bijpassend saus-schaaltje meegeleverd.

Kijk bij de bovenstaande beste etagères voor meer informatie en de aantrekkelijke prijs.

Blond etagere

Een compleet andere uitstraling heeft deze Blond etagère. Dit geeft aan hoe verschillende etagères kunnen zijn. Deze etagere past in de Even Bijkletsen serie van Blond en is heel leuk om cadeau te doen aan iemand die van Blond servies houdt. Het feit dat deze etagère al in een cadeauverpakking verkocht wordt geeft aan dat dit een populair cadeau is.

Blond etagere


De borden zijn van aardewerk. De pin en houtgreep van goudkleurig metaal. Kijk voor de prijs en meer informatie bij de bovenstaande beste etageres.

Alpina etagère leisteen

Ook in leisteen komt een etagere goed uit. Op dit neutraal ogende steen komt alles mooi over, of het nu cupcakes, gebakjes, broodjes, bonbons, toastjes of stukjes kaas of wordt zijn. Door de natuurlijke uitstraling en antraciet kleur van het leisteen komt alles mooi tot zijn recht.

Alpina etagere leisteen
De Alpina leisteen etagère biedt maar twee lagen, maar in het overzicht met alle etagères kom je ook hogere etageres van leisteen tegen.

Relaxdays etagere bamboe en keramiek

Weer een heel andere uitstraling heeft deze bamboe etagère van Relaxdays. Deze stijlvolle etagère is gemaakt van een mix van bamboe en keramiek onderdelen. Dit geeft een prachtige mix van het witte keramiek en de natuurlijke kleur van het bamboe.

Relaxdays etagere bamboe en keramiekNog meer kleur voeg je toe met de hapjes of decoratie die je op deze mooie etagère legt.

Kijk voor deze etageres en nog veel meer mooie etageres in het overzicht etagères hierboven en zoek zelf je mooiste etagère uit.Een reactie posten

0 Reacties