Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het beste servies (tafelservies sets)

Een overzicht van de mooiste en beste serviezen. Elk beste servies uit deze lijst heeft de hoogste waardering gekregen.

Beste servies set


Op zoek naar een mooi servies in een complete servies set?  Kijk dan hier voor de beste servies sets. Mooie complete serviezen, de mooiste serviezen in hun soort, samenstelling en stijl. Kies hier je mooiste servies uit.

De beste serviezen

Hieronder kom je vele stijlen servies tegen in verschillende samenstellingen. We geven je hier onder een overzicht van het beste servies (al dit servies heeft 5 sterren waardering gekregen) en vervolgens een overzicht met alle serviessets. 

Dat laatste overzicht betreft met dan 3.000 serviezen met goede mogelijkheden om snel en makkelijk jou beste servies uit deze enorme lijst te selecteren.


Hieronder geven we tips voor bij het kiezen van je beste servies.

Samenstelling goede servies set

De samenstelling verschilt per set, maar de meeste serviessets bestaan uit ontbijtbordjes, dinerborden en kommen. Daarbij komen vaak nog diepe borden (soepborden), mokken of koppen en schotels, en soms ook een sauskom, gebaksborden, bestek en specifieke borden als pastaborden en gourmet borden.

Lite-Body servies set met borden en kommen

Lite-Body servies set met borden en kommen


In het bovenstaande overzicht met alle serviezen kun je aanvinken welke servies-onderdelen je in je gewenste servies wil hebben. 

Het aantal personen

Ook kun je daar aangeven voor hoeveel personen het servies geschikt moet zijn. Heel belangrijk, want als je in je huishouden met vijf personen bent is een servies voor vier personen niet aan te raden. En als je de tafel mooi voor visite wil dekken heb je misschien wel een servies voor acht personen nodig.

Bij de bovenstaande serviezen kun je het aantal personen aanvinken.


Alpina 8 persoons servies


Alpina 8 persoons servies


De design van het servies

Wat je ook in je selectie kunt meenemen zijn diverse kenmerken ten opzichte van het design. Bijvoorbeeld de kleur, want hoewel de meeste serviezen wit zijn kun je ook kiezen voor heel andere kleuren.

Villeroy & Boch servies 2 personen

Villeroy & Boch servies 2 personenOok kun je kiezen voor effen design of bijvoorbeeld een servies met bloemen, stippen, strepen, patronen of zelfs cartoons, dieren of planten. 

En ook kenmerken als het gebruikte materiaal, de fabrikant en de maximale prijs zijn in je selectie mee te nemen.

Blond Amsterdam servies set 1 persoon

Blond Amsterdam servies set 1 persoonKortom, laat je inspireren door de serviezen die door anderen als beste servies zijn aangewezen of kies zelf je mooiste en beste servies via bovenstaande selectiemogelijkheden.

Zie ook:

Onderwerp:
De beste serviezen (hoogste waardering) en een servies set keuzehulp met duizenden serviezen waarmee je je persoonlijk mooiste en beste servies kunt vinden. Met tips voor het kiezen van een goed servies.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Maxwell & Williams maakt heel gioed en mooi serviesgoed. Het servies is gemaakt van fijn porselein maar ziet er heel modern uit. Dit servies is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor een luxe diner met gasten. Ideaal, want ik vind het onnodig om twee complete serviezen te hebben. Het Maxwell & Williams servies dat ik heb heeft mooie afgeronde vormen. Het betreft een set die set bestaat uit 6 dinerborden, 6 soepborden, 6 keer een kop en schotel en 6 schaaltjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.