Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Zelf bier brouwen: Beste bierbouw pakket

 

Brouw je eigen bier. Dat kan met deze beste bierbrouw pakketten. Leuk als cadeau, of om zelf eens bier brouwen te proberen. 

Beste bierbrouw pakket zelf bier brouwen

Bier kun je in iedere supermarkt kopen, maar steeds meer mensen brouwen regelmatig hun eigen biertje.Hoewel daar speciale bierbrouw pakketten voor te koop zijn is zelf bier brouwen absoluut niet makkelijker dan het halen van een kratje in de winkel, maar zelf bier brouwen is wel heel leuk om te doen. Bierbrouwpakketten zijn ook heel populair als cadeau.
Bierbrouw pakketten zijn er voor vele soorten bier. Voor o.a. pils, blond bier, witbier, IPA, lager, weizen, stout, dubbel bier en tripel bier. De ene bier wat beter en makkelijker te brouwen dan het andere bier. Kijk bij aanbiedigen alle thuisbrouw pakketten voor al deze bierbrouwpakketten om zelf bier te brouwen.

Twee merken bierbrouw pakketten voor zelf bier maken springen er uit. Deze beste bierbrouw pakketten bespreken we hier onder.

Brew Monkey bierbrouwpakket

Brew Monkey is toonaangevend in bierbrouwpakketten. Brew Monkey maakt diverse bierbrouw pakketten voor het brouwen van verschillende soorten bier zoals Blond bier, weizener (tarwebier), IPA, witbier en tripel bier.

Je koopt zo'n Brew Monkey bierbrouwpakket als startpakket met daarin de benodigde hardware (vergistingsemmer met tapkraan, waterslot, kroonkurkapparaat met kroonkurken, hydrometer, thermometer, maatglas) en ingrediënten (mout, hop, gist). 


Brew Monkey bierbrouw pakket zelf bier brouwen

Brew Monkey bierbrouw pakket zelf bier brouwenVoor de bierflesjes moet je zelf zorgen (dus wel eerst even naar de supermarkt en wat flesjes legen). Ook voor wat betreft een tweetal pannen, een roerspatel (of lepel) en vergiet gaat men er van uit dat je die wel in huis hebt.

Voor de volgende keren dat je bier gaat brouwen kun je volstaan met het kopen van alleen de ingrediënten. Het gereedschap voor zelf bier maken heb je dan al.

Via een meegeleverde duidelijke handleiding en eventueel te raadplegen online video's kun je vervolgens zelf bier gaan brouwen. Heb je daarbij vragen? Dan kun je deze online op diverse manieren stellen. o.a. via Whatsapp, Facebook en Messenger zodat je snel antwoord hebt.

Kijk voor alle informatie en prijzen bij de aanbiedingen Brew Monkey bierbrouwpakketten.

Brew Barrel bierbrouwpakket

Een vergelijkbaar pakket om zelf bier te brouwen is Brew Barel. Ook hier kun je een starterpakket kopen waarmee je bijvoorbeeld lager (pils), donker bier (dubbel bier) of tarwebier kunt maken. In 12 stappen maak je je eigen bier. Het starterspakket bevat ingrediënten voor 5 liter bier, daarna hoef je ook hier alleen nog maar ingrediënten te kopen voor je eigen bierbrouwerij.

Zelf bier brouwen met Brew Barrel bierbrouw pakket


Brew Barrel bierbrouwpakket voor zelf bier maken


Want al het gereedschap heb je dan al, zoals een biervat (dus hier geen flesjes) en een drukventiel. Bij  Brew Barrel zijn de ingrediënten al gemixt en het bier maken is eenvoudiger (en daarbij minder uitdagender) dan bij Brew Monkey.

Kijk voor de prijzen en meer informatie bij de aanbiedingen Brew Barrel bierbrouw pakketten.


Om te beginnen met je eigen bier brouwen is Brew Monkey net beste bierbrouw pakket. Brew Monkey is een eenvoudiger en goedkoper alternatief. Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen bierbrouwpakketten vind je nog meer benodigdheden en pakketten om zelf bier te maken.

Zie ook:
De beste doe het zelf pakketten om zelf bier te brouwen. De bierbrouw pakketten van Brew Monkey en Brew Barrel zijn de  beste thuisbrouw pakketten uit de test en aanbiedingen van goede bier brouw pakketten voor bier thuis brouwen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.