Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Zelf bier brouwen: Beste bierbouw pakket

 

Zelf je eigen bier brouwen. Dat kan met deze beste bierbrouw pakketten. Een bierbrouwpakket is leuk als cadeau, of om zelf eens bier brouwen te proberen. 

Beste bierbrouw pakket zelf bier brouwen

Bier kun je in iedere supermarkt kopen, maar steeds meer mensen brouwen regelmatig hun eigen biertje. Hoewel daar speciale bierbrouwpakketten voor te koop zijn is zelf bier brouwen absoluut niet makkelijker dan het halen van een kratje in de winkel. Maar zelf bier brouwen is wel heel leuk om te doen. Bierbrouwpakketten zijn dan ook heel populair als cadeau.
Zelg bier brouwen pakketten zijn er voor het maken van vele soorten bier. Je hebt bierbrouwpakketten voor o.a. het zelf pils vrouwen, en voor het brouwen van blond bier, witbier, IPA, lager, weizen, stout, dubbel bier en tripel bier. Het ene bier is wat beter en makkelijker zelf te brouwen dan het andere bier. 

Kijk bij aanbiedingen alle thuisbrouw pakketten voor al deze bierbrouwpakketten om zelf bier te brouwen.

Bij dit overzicht vind je naast de pakketten voor bier brouwen ook de "brouwpakketten" voor het zelf maken van wijn en sterke drank.

Twee merken bierbrouw pakketten voor zelf bier brouwen springen er uit. Deze beste bierbrouw pakketten bespreken we hier onder.

Brew Monkey bierbrouwpakket

Brew Monkey is toonaangevend in bierbrouwpakketten. Brew Monkey maakt diverse bierbrouw pakketten voor het thuis brouwen van verschillende soorten bier zoals Blond bier, weizener (tarwebier), IPA, witbier en tripel bier.

Je koopt zo'n Brew Monkey bierbrouwpakket als startpakket met daarin de benodigde hardware (vergistingsemmer met tapkraan, waterslot, kroonkurkapparaat met kroonkurken, hydrometer, thermometer, maatglas) en ingrediënten (mout, hop, gist). 


Brew Monkey bierbrouw pakket zelf bier brouwen

Brew Monkey bier brouwpakket zelf bier brouwenVoor de bierflesjes moet je zelf zorgen (dus wel eerst even naar de supermarkt en wat flesjes legen). Ook voor wat betreft een tweetal pannen, een roerspatel (of lepel) en vergiet gaat men er van uit dat je die wel in huis hebt.

Voor de volgende keren dat je met het bier brouwpakket zelf bier gaat brouwen kun je volstaan met het kopen van alleen de ingrediënten. Het gereedschap voor zelf bier maken heb je dan al.

Via een meegeleverde duidelijke handleiding en eventueel te raadplegen online video's kun je vervolgens zelf bier gaan brouwen. Heb je daarbij vragen? Dan kun je deze online op diverse manieren stellen. o.a. via Whatsapp, Facebook en Messenger zodat je snel antwoord hebt.

Kijk voor alle informatie en prijzen van deze zelf bier brouwen sets bij de aanbiedingen Brew Monkey bierbrouwpakketten.

Brew Barrel bierbrouwpakket

Een vergelijkbaar pakket om zelf bier te brouwen is Brew Barel. Ook bij Brew Barel kun je een starter pakket kopen waarmee je bijvoorbeeld lager (pils), donker bier (dubbel bier) of tarwebier kunt maken. In 12 stappen maak je je eigen bier. 

Het zelf bier brouwen starterspakket bevat ingrediënten voor 5 liter bier, daarna hoef je ook hier alleen nog maar ingrediënten te kopen voor je eigen bierbrouwerij.

Zelf bier brouwen met Brew Barrel bierbrouw pakket


Brew Barrel bierbrouwpakket voor zelf bier maken


Want al het gereedschap heb je dan al, zoals een drukventiel en een biervat. Dus bij dit bier brouwpakket geen flesjes, maar die in de supermarkt kopen en thuis leegdrinken is geen straf. 

Bij  Brew Barrel zijn de ingrediënten al gemixt en het zelf bier maken is daardoor eenvoudiger (maar ook minder uitdagend) dan bij Brew Monkey.

Kijk voor de prijzen en meer informatie voor deze pakketten voor zelf bier brouwen bij de aanbiedingen Brew Barrel bierbrouw pakketten.


Om te beginnen met je eigen bier brouwen is Brew Monkey net beste bierbrouw pakket. Brew Monkey is een eenvoudiger en goedkoper alternatief. Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen bierbrouwpakketten vind je nog meer benodigdheden en pakketten om zelf bier te maken.

Zie ook:
Zelf bier brouwen? Hier de beste doe het zelf pakketten om zelf bier te brouwen. De bierbrouw pakketten van Brew Monkey en Brew Barrel zijn de  beste thuisbrouw pakketten uit de test en aanbiedingen van goede bier brouw pakketten voor bier thuis brouwen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.