Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Zelf bier brouwen: Beste bierbouw pakket

Zelf je eigen bier brouwen. Dat kan met deze beste bierbrouw pakketten. Een bierbrouwpakket is leuk als cadeau, of om zelf eens bier brouwen te proberen. 

Beste bierbrouw pakket zelf bier brouwen

Bier kun je in iedere supermarkt kopen, maar steeds meer mensen brouwen regelmatig hun eigen biertje. Hoewel daar speciale bierbrouwpakketten voor te koop zijn is zelf bier brouwen absoluut niet makkelijker dan het halen van een kratje in de winkel. Maar zelf bier brouwen is wel heel leuk om te doen. Bierbrouwpakketten zijn dan ook heel populair als cadeau.


Aanbiedingen alle pakketten voor zelf bier brouwen

Zelf bier brouwen pakketten zijn er voor het maken van vele soorten bier. Je hebt bierbrouwpakketten voor o.a. het zelf pils vrouwen, en voor het brouwen van blond bier, witbier, IPA, lager, weizen, stout, dubbel bier en tripel bier. Het ene bier is wat beter en makkelijker zelf te brouwen dan het andere bier. 

Kijk bij aanbiedingen alle thuisbrouw pakketten voor al deze bierbrouwpakketten om zelf bier te brouwen.

Bij dit overzicht vind je naast de pakketten voor bier brouwen ook de "brouwpakketten" voor het zelf maken van wijn en sterke drank.

Twee merken bierbrouw pakketten voor zelf bier brouwen springen er uit. Deze beste bierbrouw pakketten bespreken we hier onder.

Brew Monkey bierbrouwpakket

Brew Monkey is toonaangevend in bierbrouwpakketten. Brew Monkey maakt diverse bierbrouw pakketten voor het thuis brouwen van verschillende soorten bier zoals Blond bier, weizener (tarwebier), IPA, witbier en tripel bier.

Je koopt zo'n Brew Monkey bierbrouwpakket als startpakket met daarin de benodigde hardware (vergistingsemmer met tapkraan, waterslot, kroonkurkapparaat met kroonkurken, hydrometer, thermometer, maatglas) en ingrediënten (mout, hop, gist). 


Brew Monkey bierbrouw pakket zelf bier brouwen

Brew Monkey bier brouwpakket zelf bier brouwenVoor de bierflesjes moet je zelf zorgen (dus wel eerst even naar de supermarkt en wat flesjes legen). Ook voor wat betreft een tweetal pannen, een roerspatel (of lepel) en vergiet gaat men er van uit dat je die wel in huis hebt.

Voor de volgende keren dat je met het bier brouwpakket zelf bier gaat brouwen kun je volstaan met het kopen van alleen de ingrediënten. Het gereedschap voor zelf bier maken heb je dan al.

Via een meegeleverde duidelijke handleiding en eventueel te raadplegen online video's kun je vervolgens zelf bier gaan brouwen. Heb je daarbij vragen? Dan kun je deze online op diverse manieren stellen. o.a. via Whatsapp, Facebook en Messenger zodat je snel antwoord hebt.

Kijk voor alle informatie en prijzen van deze zelf bier brouwen sets bij de aanbiedingen Brew Monkey bierbrouwpakketten.Brew Barrel bierbrouwpakket

Een vergelijkbaar pakket om zelf bier te brouwen is Brew Barrel. Ook bij Brew Barrel kun je een starter pakket kopen waarmee je bijvoorbeeld lager (pils), donker bier (dubbel bier) of tarwebier kunt maken. In 12 stappen maak je je eigen bier. 

Het zelf bier brouwen starterspakket bevat ingrediënten voor 5 liter bier, daarna hoef je ook hier alleen nog maar ingrediënten te kopen voor je eigen bierbrouwerij.

Zelf bier brouwen met Brew Barrel bierbrouw pakket


Brew Barrel bierbrouwpakket voor zelf bier maken


Want al het gereedschap heb je dan al, zoals een drukventiel en een biervat. Dus bij dit bier brouwpakket geen flesjes, maar die in de supermarkt kopen en thuis leegdrinken is geen straf. 

Bij  Brew Barrel zijn de ingrediënten al gemixt en het zelf bier maken is daardoor eenvoudiger (maar ook minder uitdagend) dan bij Brew Monkey.

Kijk voor de prijzen en meer informatie voor deze pakketten voor zelf bier brouwen bij de aanbiedingen Brew Barrel bierbrouw pakketten.

Meer zelf bier maken pakketten

Hier boven vind je een review van de bierbrouwpakketten van Brew Monkey en Brew Barrel. Maar je kunt ook ook kiezen voor een pakket om zelf bier te maken van een andere aanbieder. Hier een kort overzicht van meer bierbrouw pakketten.

Simpelbrouwen

Simpelbrouwen, de naam zegt het al, deze maker van bierbrouwpakketten richt zich pakketten waarmee iedereen zelf bier kan brouwen (mits men zich aan de handleiding houdt). En dat bier kan bier in alle soorten zijn. 

Met een Simpelbrouwen bierbrouwpakket kun je (met het juiste brouwpakket) pils, IPA, blond bier, trippel, stout, weizener, dubbel bier of witbier maken, maar bijvoorbeeld ook bockbier, lager, porter, cider of tequila bier. Simpelbrouwen biedt veel verschillende pakketten voor zelf bier maken.

Brouwpunt

Ook met de brouwpakketten van Bouwpunt kun je makkelijk zelf lekker bier brouwen. Je eigen bier in eigen soorten. Diverse bierbrouwpakketten voor  pils, trippel, IPA of stout, men ook voor weizener, dubbel en blond bier. Kies het startpakket voor het bier dat je wil brouwen en alle ingrediënten en benodigdheden staan tot je beschikking.

Brouwbroeders

Brouwbroeder biedt ook verschillende bierbrouwpakketten voor verschillende soorten zelf te maken bier. Vooral Belgisch kloosterbier. Alles voor het zelf maken van je eigen trappisten bier zoals dubbel bier tripel, of Belgisch blond.

Craft Only

Craft Only maakt relatief goedkope bierbrouw pakketten voor tripel, weizen, blond, porter en IPA bier. Maak zelf je eigen favoriete bier. Ieder pakket is goed voor het zelf maken van 5 liter bier.

Al deze bierbrouw paketten vind je bij de aanbiedingen  van thuisbrouw pakketten bovenaan.Om te beginnen met je eigen bier brouwen is Brew Monkey het beste bierbrouw pakket. Brew Monkey is een eenvoudiger en goedkoper alternatief. Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen bierbrouwpakketten vind je nog meer benodigdheden en pakketten om zelf bier te maken.

Zie ook:
Zelf bier brouwen? Hier de beste doe het zelf pakketten om zelf bier te brouwen. De bierbrouw pakketten van Brew Monkey en Brew Barrel zijn de  beste thuisbrouw pakketten uit de test en aanbiedingen van goede bier brouw pakketten voor bier thuis brouwen.

Een reactie posten

0 Reacties